ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Si pana la urma cum ati rezolvat , cine si-a dat seama ?
Inca stau si ma gandesc ce ar trebui sa le facem celor care nu judeca mai ales pe sanatatea copiilor nostri ! Zau ca i-as putea astepta la iesirea din bloc ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
poi nu ne-am data seama, copilu' nu a zis nimic, s-a dus cu ochelarii la gradi, dar ii plasa pe catedra la d-na, adica ii purta si nu-i purta.
Aseara la control, negasind reteta ochelarilor in haosul din geanta mea, am dat d-nului dr ochelarii sa-i citeasca la aparat.Si am descoperit minunea.
amu', daca stau bine sa ma gandesc, apropo de ce zicea Daria, cu ce-a de-a treia parere, si asta trebuie verificata
si numa' asa poti ajunge siguuur la 6!
cristina si Andrei
Mercedes spune:
cristina- f frumos dar... nu mergi sa reclami sau acum vei plati pt. o alta pereche fara sa i tragi pe aia la rost?
Am primit ieri de la cristi cuvinte grele ,, l am abandonat la fotbal,,.
De fapt, eu cu bia ne am dus in aproprierea antrenamentului la ora cu bia , masina era parcata chiar f aproape de locul unde cristi face antrenament ... partea proasta era ca a terminat antrenamentul mai repede cu 5 minute de a ajunge noi acolo. In fine am recuperat copilul si mi am primit cuvintele... . Am ramas blocata sincer ....
sanatate bolnaviorilor!
gabi_j spune:
Pai mai nou medicina asta e plina de fite si figuri: aparatura high-tech pe care nu stim s-o folosim, daca suntem stomatologi notorii nu mai lucram cu acrilic doar cu portelan, aur si platina, nu oferim nici o garantie, dar banii ii cerem, in avans, daca se poate! Am patit-o si eu la un oftalmolog mentionat mai devreme de voi... a venit nevasta sefului din strainatate si printre altele m-a rugat sa o programez la un oftalmolog. A mers la consultatie si lentilele i-au fost gata cam in 2 saptamani, fiind vorba de ceva chestii mai complicate. Au costat 300 de euro... i-am trimis ochelarii cu curier, inca 50 de euro... Ochelarii nu ii erau buni. Peste inca vreo luna a revenit in Oradea, si s-a dus din nou la medic sa rezolve problema, de data asta nu cu mine ci cu o cunostinta. Lentilele erau gresit focalizate... Medicul s-a enervat bine si, vazand ca doamna e putin mai invarsta (are 63 de ani, dar este fff activa) dar nu se lasa, a izbucnit: 'pai ce credeti ca o sa vedeti ca la 20 de ani??' Daca eram acolo, cred ca nu m-as fi oprit decat la OPC! Pe langa preturile imense, trebuie sa intelegi toanele medicilor, sa fii dragut si tolerant, de parca ar lucra gratis. Asta ma enerveaza la culme!
Nu stiu unde vom ajunge cu atitudinea asta!
szivarvany spune:
Noah Mercedes, faina treaba ![]()
Mie azi dimineata mi-a zis Giulia sa nu mai vorbesc cu ea niciodata-niciodata, pt ca-i tot ziceam sa-si sufle nasul 
In alta seara m-a intrebat "ce mi-ai adus" si i-am zis "nimic", la care, sufletista dezinteresata a lu`mama a spus sec "de ce ai venit acasa" ![]()

Gabi_j, asa este, sunt foarte putini medici care pun si suflet si care mai au o farama de bun-simt.
Eu am o doc stomatolog foarte de treaba, dupa care cred ca as merge si in alta localitate 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Acuma, logic, cat e de greu, azi, sa devii stomatolog/oftalmolog, mai ales daca ai sau au parintii bani??
Merce
-apropo de apostrofari de la copii.
Intr-o zi discut in contradictoriu cu barbatu', adica el nu e de acord cu mine si discutaaam si discutaaaam.
Copilu', satul de discutii, zice:hai sa-l alungam pe C de acasa(ta-su si husbandu meu
)si sa stam numai noi doi
.
Asa-i trebe, daca a contrazis-o pe ma-sa![]()
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Cristina, nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar totusi grija mare cu discutiile in fata lui Andrei, pt ca pare un copil sensibil si receptiv. Noi nu ne-am certat mult in fata lui Robert, dar si el mi-a pus marea intrebare pe la 8 ani (mami, de ce nu divortezi, nu vezi ca asta nu ne iubeste?)
No asta e, in rest nimic nou pe la noi, ne luptam cu scolile, cu lectiile, invatam litere deja, acum incepem sa citim tot ce e cu a, i, m![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi
-mersi!Da' nici gand sa ne certam, nici nu apucam
, da' nici suntem noi genu'.Andrei e prea sensibil si cred ca o iubeste pe ma-sa, vorba Dariei
.
cristina si Andrei
andy.p spune:
Baietii tin cu mamele clar,la fel si la noi..d-ne fereste sa zica tati ceva catre mine,si sa vada Andy ca nu-mi convine ca se tine de capul lui pana vine si-si cere scuze![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia