ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 14

szivarvany spune:
Buna dimineata haideti la o cafea buuuna, ca de we
Mercedes, da, stiu unde s-au mutat; acum s-a trezit fata prietenei ca ea vrea altundeva decat acasa, ziua ei fiind we viitor, asa ca i-a dat tema de casa lu`mama`sa La orasel e ocupat, bine-nteles
WE frumos tuturor, cu spor la treburi, vreme buna si mult timp pt relax si ce mai vreti voi
Daria & GIULIA(2004 08 16)

danamiha spune:
Vreau sa va spun ca am rezolvat cu schiurile, le-am cumparat ieri de la magazinul Alpin de pe Cuza Voda (au acest site: http://www.freeyeti.ro/magazin/Schi/Ocazie-Second/117/126). Ne-au spus ca mai multe persoane si-au exprimat dorinta de a incerca claparii,i-am sunat si au adus 3 perechi de clapari la magazin pt a-i incerca).

cristina22 spune:
salut, dragilor!
N-am avut timp sa beau cafeau Dariei, da' vin acuma la raport, cam de una singura, cred.
Laura-am mai cerut inca 2 pareri.In total am 4:
1.Nu are nimic,
2.Usor astigmatism ochiul drept, ochiul stang perfect sanatos, recomanda ochelari +0,50 si +1.
3.Astigmatism congenital hipermetropic, ambii ochi, recomanda ochelari +1 si 1,5
4.Nu se pronunta 100% pt astigmatism, recomanda ochelari -0,75 si
-1,25.
Cum e Alexia?I-a trecut euforia cu nedormitu'?
W-W FRUMOS!
cristina si Andrei

andy.p spune:
Buna dupa-amiaza.
Am fost si noi la plimbarici,da mie mi-a fost frig ,ca eu sunt friguroasa casei,si am scurtat plimbarea.
Cris ma da ce pareri diferite ..de la dr la dr,cel mai tare e ala cu n-are nimic,macar ceilalti doi sunt mai apropiati,iar ultimul numa el a vazut ca e cu minus nu cu plus?Da Andrei ce zice ,sau tu ce ai vazut vede mai bine la distanta sau la apropiere ca stii ca asa se stbileste plus sau minus.Si pana la urmma pe mana cui mergi??
Alexia are programul ei bine stabilit...adica nici unul
Daria
mercedes,gabij multumim
gabi- asa e ai dreptate,se sta ff mult.
Va doresc o duminica minunata.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

cristina22 spune:
Laura, eu, noi, toata familia am fost cu lupa pe el, l-am urmarit tot timpul pt ca eram stresati ca ar putea mosteni pe taica-sau.Dar NICIODATA nu am observat sa nu vada, sa apropie, sa departeze cartea, monitorul etc.
offff, nu stiu ce voi face.De azi noapte de la 2 stau cu rezultatele in fata si ma gandesc ca pana la urma ar trebui sa iasa valorile date de dioptron de la 4 cabinete, macar asemanatoare, daca nu exacte...
cristina si Andrei

Mercedes spune:
cristina-asta da... si pana la urma care e hotararea voastra referitoare la ochelari?mai sunt in oradea locuri unde sa mergi?

oradeanca spune:
multumesc frumos pentru urari si raspunsuri. weekend super tuturor, desi mie mi se pare prea frig - deh vine iarna, nu stiu de ce ma plang :)

andy.p spune:
Cristina nici ai mei nu m-au descoperit pe mine decat tarziu ca nu vad...imi faceam ochii mici,stii stransi si vedeam perfect.Imi pare rau ca e asa situatia ,dar e tare ciudat ce valori diferite au iesit la toti cei 4 medici.Poate ar trebui sa mergeti si dincolo si de acolo o parere. si sper sa se rezolve.
Acuma poarta ochelari?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

szivarvany spune:
Cris, , intreb si eu ca Mercedes, ati fost peste tot ?
Mie diagnosticul corect mi l-a pus arabul, apoi am mers la dr Man de a confirmat si care m-a purat la 3 cabinele diferite pt masuratori, apoi masuratoarea finala in spital.
Offf, daca te putem ajuta cu ceva, suntem aici. Pupam copilul cuminte
WE frumos tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16)

adi2003 spune:
Azi mi-am pierdut vremea prin Metro. Cautam cadourile de mos pentru bebelina si n-am gasit nimic potrivit pentru ea.
Ziceti si voi, unde sa mai merg pentru jucarii - la Carrefour sau Selgros? De fapt eu nu mai am timp sa merg, va merge mami dar macar sa o trimit la sigur.
Album 1 + Album 2