ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 15

szivarvany spune:
Siminel, ce vrei sa cumpaeri ?
Jucarii sunt in toate supermarketurile
Daria & GIULIA(2004 08 16)

cristina22 spune:
ceau!
Da, Simi, jucarii sunt, mai ales acum ca incepe sezonul lor.
Merce, chiar nu stiu unde sa mai merg in Oradea.E o concurenta acerba intre ei, se vorbesc de rau unu' pe altu' si parca nici nu mai ai incredere cand vezi ca neaparat insista ca e mai rasarit ca celalalt...
Daria, am fost si la Abdel, desi, presupun ca tu vorbesti de dr arab Hasan, el fiind specializat pe chirurgie.
Laura-am incercat sa-i dau ochelarii, insa ii tine 5 min apoi imi spune ca il deranjeaza.Fireste, nu-l cred in totalitate pt ca vad ca profita de situatie, pe care o intelege foarte bine.
Il verificam intr-una, il punem sa citeasca tot felul, spre ex. nr de inmatriculare de la vreo 25 m distanta si-l vede.L-a urmarit si mama sotului care a avut copil de 4 ani cu ochelari si pe deasupra e si educatoare si nu observa nimic.
Revin la cadouri, a fost omu' plecat peste mari si tari cu lista-n buzunare si a cumparat misticul negru, geanta Thomas pt toata colectia de locomotive, puzzle cu formula 1 si cd cu jocuri cu masini, normal.Abia astept sa vina barbosiiiiii!
MAI ZICETI DE CADOURI!!!!
cristina si Andrei

szivarvany spune:
Buna dimineata !
Da, Cris, la Hassan, dar categoric nu refuza sa consulte pe nimeni, chiar l-am intrebat daca o ia pe fi`mea cand mai vin, a zis ca sigur ca da, d`aia e acolo. Mi-a mai fost recomandata o doamna doc de la Cluj, nu-mi vine in minte numele, daca vrei o intreb pe matushi`mea.
Despre cadouri ... ar trebui sa ma inchid in debara, dupa ce ca am depasit bugetul si am cumparat ce mi-am propus, am mai comandat inca fro` 6 cartulii pt don`soara mea + doua jocuri ... NU ma pot abtineee
Ce faceti azi, dragi oradeni ?

adi2003 spune:
Concluzia e sa merg oriunde dupa cadouri de copii pana intr-un an numai in Metro nu. Serios, acolo au animale de plus (pe care le evit), tot felul de casute, papusi cu tot tacamul, in cutii imense, dar noah, astea nu le pot lua pentru varsta ei.
In vara am vazut un carucior de bebe (jucarie) super dragut la un magazin din Rogerius - ala chiar ca merita cumparat, dar pe cand va fi un pic mai mare.
Ea abia acum incepe sa paseasca, n-are nici 9 luni, in afara de o jucarie muzicala ce pot sa-i iau?
Album 1 + Album 2

szivarvany spune:
Siminel,
Giulia era mare fan cutie in care sa bage diferite forme, modelul simplu, parca fisher-price, cu 3 forme geometrice.
uite aici o poza cutia si ii placeau zornaitorile mai fandosite pe care le putea bibili, se vede una si in imagine. Si preferata era masina de pompieri pt ca avea o sirena foarte placuta la auz care ilumina
Sau si mai usor, sigur ai observat-o, ce-i place sa faca ? Mai mult mestereste cu manutele, se uita la lucruri, asculta ?
Ii poti cumpara si cartuliile alea cu animale/plante care se desfasoara si le poate studia.

adi2003 spune:
Ioi draguta e Giulia in prima poza. Seamana bine cu ce e Maria acum.
Cutia aia cu forme e chiar potrivita. Mi-ai dat o idee.
Ea are multe papusele cu care se joaca max 3-4 minute, are un catel dansator care da din urechi si ala e preferatul sau, numai ca e cam latos si-l baga in gura.
Cand il vede pe tata-sau cu laptop-ul in mana ii place sa se joace cu cablurile. Iti dai seama ce fericire...
Cand mananca asculta muzica populara.
Ce-i plac reclamele de la TV. Preferata e reclama cu bradutii facuta la apa H_ _ _, in care zice unul "tati, ai uitat sa stingi lumina".
Album 1 + Album 2

szivarvany spune:
Ce tare e cutzulake
Siminel, daca vreeei, sambata viitoare sigur mergem la un depozit de jucarii in Cantemir ca avem doo zile de nastere si e musai sa ajungem acolo. So, vii cu noi sau nu ?

adi2003 spune:
Esti draguta...nu stiu ce program voi avea atunci, dar mai vorbim.
Mai are si mami o saptamana la dispozitie sa caute.
P.S. Azi o astept pe Maria la noi. Mama cat am vorbit de ea azi!
Album 1 + Album 2

AllyMcBeal spune:
Buna, fetelor !
Si eu trebuie sa-mi bat capul unde sa-i tin Alexiei ziua. Pentru Medeea am facut,in august,in curte la comunitatea evreiasca (unde m-a inspirat Gabi_k) si a fost super. Dar de tinut inauntru nu prea mi se pare pont,ca nu prea e cu ce sa se joace copiii.
Si in Lotus se tin zile (la Kangoor si la Dopey) dar acolo nu prea au unde sta (si fuma) parintii...
La Clubul Mamarutelor am fost la ziua cuiva,e foarte fain si pentru copii si pentru parinti,da-i scuuuump !!!
Au venit ieri unii din Debrecen de la Aqua Park,ziceau ca s-au distrat grozav.M-am uitat si eu pe site-ul lor si ma bate gandul sa mergem si noi. Care ati fost?
Le-au dat la gradi bilete gratuite la copii pentru luni,la circ,dar sunt sigura ca va fi de toata jena,asa ca nu mergem.
Si eu am de gand sa merg la homeopat.Am si fost pe la cabinet,sa vad care-i programul.Tot pentru fete,ca sa incercam sa scapam de bronsitele astea. Incerc si cu Predealul o saptamana,prin programul asta de "o saptamana la munte" - ca sora-mea acolo s-a vindecat de tot de bronsite. Sper sa prindem locuri.

andy.p spune:
Buna si de la noi.
Ally noi am fost la ziua unui coleg de gradi de-a lui andy la Kangoroo Land,si au fost vreo 20 parinti,am avut o salita unde s-a servit bufet rece si s-a putut si fuma.
Adi zic si eu ca in curand tre sa incep sa-i caut jucarii Alexiei...sunt jucarii care canta sau vorbesc,mai sunt tot felul de balansoare,caruciorul de care ziceai tu e o idee grozava pe vara viitoare cand va fi mai marisoara sau pianine micutze,nu mai stiu ,da sa nu ma intrebi pe unde sunt ca inca sunt numai la stadiul de informare.
Noi am inceput sa luam masinile si sa le ascundem pe la bunici
O duminica minunata tuturor
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia