ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 13

szivarvany spune:
La Praid la salina , ne-am inspirat si am gasit cazare dp site-ul www. cazarepraid.ro sau poti "vorbi" direct pe id de mess cazare_praid.
Ce ma nerfeaza ca nu mi vine in minte numele doctorului ... uoofff ... help care stiti !
am gasit: dr Mesesan , Str. Ciorogariu Roman, Nr. 7, Apt. 6. Tel, 0746/100285, traiasca google
Pe el ni l-a recomandat pediatra. Dar n-am mai mers.
Daria & GIULIA(2004 08 16)

adi2003 spune:
Violete pentru fete sau noutati de pe balcon:
Violeta1; violeta2; Violeta3; violeta4.
Maine fotografiez muscatele si craciunitele. Ieri m-au lasat acumulatorii.
Bun venit noilor mamici, Moni si Florica!
Album 1 + Album 2

andy.p spune:
Intru si eu in sfarsit,am avut o zi,Alexia n-a dormit deloc,deloc...eu asa ceva n-am mai vazut,copil asa mic si sa nu doarma toata ziua,acuma a cazut franta de oboseala
Adi ce-mi plac florile tale,le-am bagat si eu pe ale mele inauntru...acuma ma gandesc sa le trimit la maica-mea peste iarna
Daria ma bucur ca sunteti bine,ce dor imi de noapte dormita de la cap la coada
Noi am fost la ziua unui copil la Kangorooo land,fainut da scumputz
Bun venit oradeanca si moni.
Oradeanca noi mergem la DR.Baba,homeopat.
GabiLas ca stiu ca esti ocupata.
Cris cum sunteti?Ce a zis Dr?Cum e Andrei?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ceau Oradeanca ![]() ![]() Era un med homeopat renumit pe RomanCiorogariu, nu-mi amintesc cum naiba il cheama ... noi n-am mai mers la el, am mers la Praid ![]() Dragi oradence si Marius ![]() Si inca ceva: inafara de ClubulPiticilor, Mamrutelor si OraselulCopiilor unde se mai pot tine zle de nastere ??? Mai stiti alte cluburi ? (inafara de McShit). Daria & ![]() |
Intai de toate bun venit noilor sositi

Daria - habar n-am! Sunt pe dinafara.
Pt restul salutari, eu scriu asa mai rar ca sunt destul de obosit...
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

andy.p spune:
AA si am uitat,va invit la....azi am facut si noi doua luni
..cred ca fiica-mea a sarbatorit azi si eu n-am inteles
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

gabi_j spune:
Eu am fost la Dr Mesesan, si cred ca el mi-a rezolvat o problema pe care o aveam de ani de zile. O singura data am fost la el, dar de atunci nu am avut probleme. Nu stiu daca e coincidenta sau nu... Ideea e ca o prietena de a mea umbla la el de ceva vreme. A avut probleme cu nervii. Medicii nu au reusit sa faca cu ea mare lucru, dar dr asta a pus-o pe picioare. La consultatie te intreba o gramada de chestii fiziologice si psihologice. Ca tratament iti da apa in care dilueaza diverse chestii (niste bilutze albe ) pe care trebuie sa o bei in fiecare dimineata. Eu il recomand oricui pentru orice probleme.
Bun venit 'prospaturilor' pe aici .
Larua, la multi ani fetitei tale!
Pfoai!! Era sa uit piesa de vineri seara! E vorba despre fetite in ea...
Sanatace si pace!

Gabi_K spune:
Oradeanca bine ai venit! Noi am fost la dr.Baba, e de treaba, dar se asteapta cam mult la el.
Daria, vrei doar locatie sau ceva cu program organizat?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mercedes spune:
Bun venit moni or si oradeanca!
daria-am vazut ca astia de la teatreu au fost la ceva festival la galati saptamana trecuta , no acum pt sapt. asta..
andy p -multi anisori si lunisori inainte cu sanatate
simina-si biei ii place movul este cand doreste sa apara in lume doar in mov
daria- chiar nu stiu alta locatie...apropo clubul mamarutelor s-a mutat undeva spre paleu