Copilasi de aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

BUna feelor,

Am scris diiitamai mesajulsi apoi am vrut sa modific semnatura si ca sa-mi fie mai usor am dat edit... si mi l-am sters tot....

Ziceam eu multe acolo insa acum sunt cu Daniel in brate si incerc sa scriu esentialul.
Inca cu lacrimile in ochi doresc sanatate tuturor si la multi-multi anisori copilasilor.... sa nu ne dea niciodata decat emotii pozitive si sa fuga toate bolile de ei...

Danina, sigur Dienuta are ceva usor asa cum spunea si Daniela, o sa vedeti, trebuie sa ganditi pozitiv, sper sa auzim numai vesti bune!!!! Mii de pupici!!!!!

Raluca, e cel mai urat cosmar ce ai povestit tu. Nu se va mai repeta, nu te mai gandi la asta,bine ca a trecut si ca si bebe din burtica e ok, Doamne-ajuta sa nu va mai amintiti de asta nici voi si cu atat mai mult nici Ioana........ ai grija de tine, stai cumminte sa nu iti faca probleme colul si nu te mai gandi la prostioare!

Mina sanatate si lui vizi, uf parca a fost sezon de pneumonii, mai stiu 2 copii in ultima luna cu beleaua asta...

Nu mai pot scrie, asa rau imi pare ca am pierdut mesajul, noi suntem bine sanatosi, eu sunt cea cu nervisorii prastie, in rest Doamne-ajuta ca cei mici sunt frumosi si destepti si cresc repede... exepand dintisorii din fata ai Ralucai care se manaca vazand cu ochii....

Va pupam si ne scuzam ca suntem atat de expeditivi... pupam toti puiutii!!!!!!!

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!

Si noi am lipsit ieri ca am fost la doctor...m-au sunat de la gradii ca Robert nu se simte bine,plange ca-l doare urechea...am fugit ,l-am luat acasa si dupa-masa la doctor cu el...are infectie la ambele urechi..dragutul cat a mai plans,uffff...asa de rau l-au durut urechile pana seara tarziu,cand au inceput sa-l lase,de la medicamente..antibiotic evident pt 10 zile...uffffff...asta este...vremea racoroasa si la noi si-a spus cuvantul....acum e bine,nu-l mai dor urechiusele dar tuseste si are nasucul infundat!!

ANDORA m-am uitat la poze,wauuuuu,ce au crescut copilasii...sa va traiasca, sa va bucurati toata viata de ei!...dar ce are Ralu cu dintisorii,cum adica se mananca?

Sanatate la toti puisorii!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Naty, imi pare rau ca ati trecut printr-un astfel de cosmar!Stiu cum este!Stefan mi-a facut aproape asa ceva la un an si 4 luni. Se zice ca daca o data a trecut pragul peste o asa febra mare a doua oara nu se va mai repeta!Eu am avut mereu in casa fenobarbital in caz de febra mare insa slava Domnului ca nu am mai fost nevoiti sa folosim pastilutele.

am creat un subiect la odisee pentru cumnatica mea care trebuie sa stea in pat pana naste...si nu mai poate...este deja de 2 luni la spital si mai are de stat 2 luni...va rog sa o incurajati! aici

Sa trezit manzul...mai revin!
Va pup!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor,

Va multumesc pt incurajari si pt felicitari. Noi suntem acasa de vreo 3 zile, Sofia e tare cumintica, papa la san si doarme toata ziua. A inceput sa ia in greutate, s-a nascut cu 3.8 kg, a pierdut ceva in maternitate, iar acum are aproape greutatea de la nastere, ceea ce e f bine. Ilinca e o scumpa, o iubeste, mai sta ce mai sta si zice ca ea se duce sa aiba grija de Sofia, sa vada daca e invelita, daca are gurita inchisa sau deschisa, daca respira..... Pacat ca are mucisori si nu prea o las sa o pupe pe Sofia, ba chiar in WE asta am lasat-o la mama...de teama sa nu ii dea raceala si Sofiei...

O sa incerc sa pun niste poze undeva, dar nu stiu unde si cum, ca s-au tot mutat pozele astea de pe un site pe altul si am cam renuntat sa mai incarc....Asa cum zicea si Herra....

Elyanne, tu cum te mai descurci?

Mina, ce face Matei? Si fetita nasei mele a facut pneumonie interstitiala, dar a trecut repede, sa stii, fara complicatii...

Raluca, Danina - ce fac fetele?

Asa, si de Pufy se mai stie ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Nature, bine ai venit acasa. Sa fie tot asa Sofia, cuminte si mancacioasa!
Matei e bine, multumesc de intrebare. Dr zice ca s-a refacut de tot insa azi dimineata mi-a tusit de cateva ori ... ca maine doar incepem gradinita....Eu nu-s panicoasa de felul meu dar acuma cu pneumonia parca am fost mai pierita decat de obicei. Nu mai zic ca de doua zile mi-a recidivat mie o bronsita mai veche si zac pe unde apuc, noroc ca a venit mama la noi in we, ca eram singura cu micu...

In fine, om vedea!

Crismir, pupam sa treaca! Matei a facut otita o singura data dar si-a revenit repede...el facuse sub tratament cu antibiotic de am zis ca nu se poate asa ceva. Multam cerului, de atunci nu a mai revenit.

Acuma teroristu mi-a cerut cartofi pai cu baghete de peste (ca mi-a mancat in convalescenta asta ca un cal) si cand sa fie gata ca el vrea biscuiti cu lapte.... ... dintr-o strachina maaare de lapte si un pachet de biscuiti muiati acolo evident ca s-a saturat ....
Asa mi-a facut si vineri cand a cerut pizza, m-a lasat sa o fac, si a adormit naitne sa fie gata....

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mina sper sa fie bine Matei, sa-si revina complet in urma pneumoniei. Raportam ca suntem relativ bine, cu o raceala care am colectat-o in weekend, ca am fost in Bucuresti de vineri, sa speram ca nu face febra si v-a fi bine. Dureri de burtica inca acuza chiar aseara a avut un episod asa mai lung dar speram sa scapam. Ne-au venit analizele la tiroda si sunt normale, asa ca nu ramane decat sa o reinvestigam, sa vedem totusi de unde provine acea tahicardie.

Acum parca mi-am mai revenit desi am slabit 3 kg, asa fara sa imi dau seama , cred de suparare.... Mai asteptam pana pe 10-11 decembrie, cand vom merge din nou la Cluj.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna dragelor!

Felicitari Patrice pentru micutza SOFIA..sa fie sanatoasa si cumintica

M-am ingrozit cand am citit prin ce au trecut Ioana si Dienutza..multa sanatate .

Mirela-sper ca si Robert este mai bine

mina-multa sanatate si lui Matei

Am vazut ca se poarta..asa ca nu puteam ramane mai prejos..se pare ca suntem si noi in proces de marire a familiei ...parca nu am mai trecut o data prin asa ceva...imi fac o gramada de griji...sunt super stresi...dar incerc sa ma incurajez singura ca totul o sa fie bine.
Ina e ff incantata ca o sa aiba un fratior sau o fratioara...spune tuturor "EU AM UN BEBELUSH LA MAMI IN BURTICA".

Va pupic dulce

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 7+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare fetelor,

nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi, nu am mai intrat de mult pe forum insa am fost placut surprinsa sa va regasesc.

Imi pare rau pt vestile mai putin bune despre copilasi care sunt bolnaviori, lasa ca se fac ei bine.
Felicitari lui Nature pentru minunea de fetita.

Noi suntem bine, am crescut si noi mari cu toane si crize specifice varstei.
Cum bb 2 e pe drum Marc nu e prea incantat si pe langa faptul ca inainte nu ma asculta prea mult acum nu ma mai asculta deloc...

Va pup si o seara buna

NOI 14 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANIELA,felicitari,sa ai o sarcina usoara,un bebe sanatos si o nastere fara probleme!!!

BLUE77,sigur ca ne amintim de tine,dar pacat ca nu ai mai scris nimic de Marc....felicitari pt bebe 2,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!...sper sa te "auzim" mai des de acum incolo

MINA,sanatate si lui Matei!!!...cum mai este,sper ca ok....noi ne-am revenit,Doamne ajuta!!!

Sanatate la toti puiutii si sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aniela, Blue77: felicitaaaaaaaari si sarcina usoara!

Danina ma bucur ca au iesit bine ultimele analize. Tinem pumnii sa iasa bine si restul... exista si varianta sa fie o greseala???

Nature ma descurc... n-am alta varianta Cubaietii zici ca suntem pe campul de lupta... ne batem pe lucruri cu care n-ar trebui sa umble... trebe sa vb. cu ei tare, clar... ca la armata, ca altfel ua impresi ca ma rad la ei... si isi vad incontinuare de treaba... Inca nu vorbesc... si ne enervam reciproc pt. ca nu ne intelegem...
Iar Elena s-a mai cumintit, ma asculta in mare parte a timpului... are si ea momentele ei... dar prea putin...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput