Copilasi de aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bine ai venit, micuta Sofia, sanatate multa tie, surioarei si parintilor! crestere usoara!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Diana si Ioana - va tinem pumnii sa fie totul bine! multa sanatate!

Mergi la inceput

Ana, multumesc de intrebare.
Vlad face binisor; de cand a inceput gradi a fost cate 2 sapt si una acasa cu muci si/sau tuse.
nu e foarte incantat; ii place limba engleza foarte mult, ca si poeziile si cantecelele.
azi am fost la teatru; ne propusesem si patinoar, dar la pranz a facut un puseu de febra si am renuntat.
numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bine ai venit SOFIA!!!...sa cresti mare papusa micuta,sa fiI sanatoasa si papacioasa!!!...asteptam vesti si iti dorim numai bine ,recuperare rapida NATURE!

HERA,sanatate multa lui Vlad!...mai vino cu povesti despre el si baga niste poze,ca de mult nu v-am mai vazut

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

PATRICIA FELICITARI!!!
Bine ai venit Sofia ce nume frumos....sa cresti mare,sanatoasa,sa ai mult noroc in viata.
Deocamdata nu avem noutati...asteptam......

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sofia, bine ai venit!!! Sa ai parte de o viata frumoasa si fericita alaturi de surioara Ilinca si de ai tai parinti!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Nature! Multa sanatate si refacere rapida! Iar Sofia sa fie norocoasa si sanatoasa!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
HERA,sanatate multa lui Vlad!...mai vino cu povesti despre el si baga niste poze,ca de mult nu v-am mai vazut

ok, dar eu in ultimul timp m-am lenevit atat de tare, incat am lasat balta toate locurile unde pot sa fac up-load de poze.
prea s-au transferat de pe un site pe altul.
asa ca astept o adresa de mail pe PM pt cine vrea sa ne vada.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Intrasem sa va spun ca a nascut Patrice dar vad ca stiti deja
Intr-adevar, un nume tare frumos i-au pus!

Noi suntem binisor, Ioana e tot mucioasa dar nu a facut febra, din fericire.

Eu am intrat la servici in "programul de gravida" adica stau doar pana la 3. E bine tare sa ma duc sa ma odihnesc numai ca acum in orele cat sunt la birou trebuie sa muncesc fara pauze ca sa apuc sa termin ce am de facut.

Si eum aceleasi temeri ca si Patrice in legatura nu nasterea. La Ioana nu mi-a fost frica absolut de loc si acum tremur la gandul nasterii, mi-e frica sa nu mi se intample ceva si sa ramana Ioana fara mine

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Patrice, sa-ti traiasca Sofia si sa traiti cu totii fericiti si sanatosi!

Naty si Danina, fruntea sus si sper ca va fi bine, ma rog pentru puiutii vostri sa se vindece repede, viitoarele analize sa fie bune.

Noi cam rar pe aici, acum 2 saptamani Matei a facut pneumonie asa din nimic. A avut el raceli repetate in toamna asta dar nici una grava. Probabil ca ultima raceala nu a fost bine vindecata si a recidivat. Nu am avut cine stie ce peripetii, doar o noapte cu febra 39, in rest s-a refacut repede, insa pe convalescenta de pneumonie trebe sa mai stea acasa inca o saptamana si tare-i greu cu plictiseala.

Naty, nastere usoara si bebe sanatos!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput