Copilasi de aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA...esti o draguta ca te-ai interesat despre bolile fetitelor,cred ca au nevoie de un sfat bun si mai ales de la cineva cunascator......eu cred si astept ca fetele sa vina cu vesti noi,cu alte rezultate,poate totusi au fost facut greseli in cazul Dianei,mai ales..pancreatita mi se pare prea mult...iar la Ioana,desii nu ma pricep foarte mult,dar mi-a placut intotdeauna sa citesc in domeniul medical cand am avut probleme,asa vroiam si eu sa zic,probabil inimioara s-a obosit de la atata tuse...plus ca problema tiroidei ar putea avea repercursiunile de care a mentionat si sora ta

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc mult Mirela si Danyce .
Ioana iar a racit ... miercurea trecuta am treminat tratamentul cu antibiotic si ieri a luat-o iar durerea de gat.
Deocamdata o tin doar pe Nurofen, sa vedem ce-o fi. In orice caz toata noaptea nu am dormit, am stat numai cu mana pe ea sa vad daca are febra. Din fericire nu a facut, dar la fel a fost si data trecuta, i-a crescut temperatura dintr-o data
Si tocmai cand ziceam ca la Ioana am scapat de fazele astea, ca suporta mai usor bolile si nu va trebui sa ne facem griji decat pentru cea mica.

In rest, bebelusha e bine, ieri am fost la eco, avea 1550 gr (m-am bucurat fiindca pana acum era cam micuta). Colul meu insa e foarte scurt asa ca de azi incep la servici program scurt, ca sa stau mai mult lungita in pat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

RALUCAoff si voi saracutzele, ce sperietura ati tras. Sper din tot sufletul sa fiti bine si ma rog pt toti puiutii din lumea asta sa nu sufere de nimic.

Danyce multumesc din suflet esti o scumpa pt tot ce mi-ai scris. Cam asa este cum ne-ai spus si tu....inca nu avem diagnosticul sigur de pancreatita, asteptam sa vedem analizele care vin abia peste 2 sapt, si cele de tiroida la fel i-am luat si pt asta. Eco i-am facut la tiroida si ambele parti sunt absolut normale, sa vedem cu sangele acum ce iese acolo. I-au iesit si la ficat marite putin transaminazele. Daca sora ta e pe imagistica e imposibil sa nu o cunoasca pe prietena mea care e si ea rezidenta la Cluj tot la imagistica (nu stiu daca e corect asa) o cheama Stefania Bejan , toata lumea o stie de Stefi.
Noi am fost la pediatrie III la dr Farcau Mihaela, insa peste o luna as vrea sa merg la Dr Miu la pediatrie II am inteles ca e destul de bun, poate o intrebi pe sora ta, sa imi zici ce parere are si ea. La pediatrie III am facut toate ecografiile, ne-a dus prietena asta a noastra si o alta cunostinta care e anestezista la Neurochirurgie, o cheama Zorinela e renumita in Cluj, sigur o stie sora ta. Sincer va spun numa cand ma uit la Dia ma buseste plansu', desi ea e jucausa nu da semne de boala, insa nu stiu cum sa ma adun si sa imi revin....... seara ma duc in baie si plang pana nu mai pot.....

Va pup si multumesc si tie Crismir pt vorbele bune, la toate va multumesc......mi-am facut curaj sa va scriu, ca nici nu pot fara sa izbucnesc in plans. Fetele de la birou saracele nu mai stiu ce sa imi faca, tot incerca sa imi distraga atentia numa sa nu mai ma gandesc la asta....

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

RALUCA,DANINA,sanatate multa,multa va doresc la fetite
Acum mi-am dat seama ca am facut o greseala in postarea precedenta,eram asa de uimita si trista,cu ochii in lacrimi la ce citisem de fetite ca am incurcat putin,scuzati-ma va rog......ma referisem la tusea si vroiam sa zic febra Ioanei si am trecut brusc la inimioara si tiroida Dianei...am facut o varza dar ma intelegeti voi fetelor

Sa auzim numai de bine si sanatate multa la toti mititei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Doamne fetelor prin ce au trecut Diana si Ioana....De-abia acum am citit....Inteleg ca IOana e deja mai bine, Diana cum mai e? Ati mai primit ceva rezultate?

Raluca, tocmai ce am luat de la pediatra reteta de Desitin, sa o am just in case, acum il trimit pe Tome sa il si cumpere, sa il avem in casa....Of, cred ca poti sa innebunesti cand iti vezi copilul inconstient si cu spume la gura....

Bine ca ai fost pe faza!!!!!

Io intrasem sa va spun ca maine dimi ma duc la spital, am programata cezariana, sunt speriata de posibile complicatii, mai stiu si eu ce poate sa apara, ca viata asta atarna de un fiarisor subtire-subtire, am tot felul de ganduri, i-am spus sotului cum vreau sa fie crescuta Ilinca daca se intampla ceva cu mine....numai ganduri negre....nu stiu ce e cu mine,,,,or fi hormonii de vina.....

Va pup cu mult drag si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

NATURE,o sa fie totul bine...cezariana usoara iti doresc!...sa ne auzim cu bine!...cred ca hormonii isi fac de cap la tine pe ultima suta...tinem pumnii stransi si te astaptam cu vesti!!!

Fetelor ce mai fac fetitele,cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Patrice, iti dorim nastere foarte usoara! O sa vezi ca va fi bine. Sa te intoci acasa fericita si cu inca o papusica dulce.

Danina, Stefania e colega de an la rezidentiat a sorei mele.
Si Dr. Miu e un profesor-doctor fff bun. Daca Diana nu acuza dureri si se comporta normal, atunci pancreatita ar trebui sa fie exclusa din toata ecuatia asta..Va doresc numai sanatate si sper sa vii numai cu vesti bune. Nu plange asa mult, incearca sa-ti pastrezi sangele rece, si fii vesela in prezenta Dianei. Pupici

Mirela, pe mine ma afecteaza mereu vestile triste despre copilasi si incerc sa ajut si eu cum pot...In cazul de fata, apeland la sora mea, care, nu vreau sa o laud, chiar stie fff multe in domeniu (participa des si la congrese nationale si internationale de medicina) pt ca si-a ales meseria din vocatie si...cunoaste multi medici din Cluj. Oricum, in cazul Dianei, mie (care n-am nici o tangenta cu medicina) personal mi s-a parut suspecta insiruirea aceea de afectiuni..

Noi suntem super bine, din 28 octombrie mergem la scoala, unde mademoiselle se simte excelent. Invatatoarea are doar cuvinte de lauda la adresa ei. E uneori mai neascultatoare, dar invatatoarea apreciaza pana si acest aspect...pt ca (o citez) "e super independenta, n-are nevoie de ajutor, are personalitate". Ei bine, eu uneori simt ca o iau razna cu "independenta" si "personalitatea" (a se citi incapatanarea). Vrea sa faca totul de una singura, inclusiv dimineata: de la dezbracat pana la incaltat ( va inchipuiti, cred, etapele intermediare: sosetele/ciorapei, chilotei, maieut, tricou, pantalon/fusta/rochie, cizme - astea luate mai intai invers, apoi in mod corect, asadar timp dublu), apoi sandwichul, toarna limonada in pahar, isi ia geaca, deschide usa cu cheia, se urca singura in masina in scaunel, isi pune singura centura. La scoala nu vrea ajutor sa iasa din masina, trebuie sa-si desfaca iar singura centura (daca i-o desfac eu din greseala ea o inchide la loc si o desface apoi iar), isi deschide portiera, isi ia rucsacul (normal, cu protestele de rigoare de cate ori incerc sa o ajut). Si va dati seama ca nu am mereu atata timp, sa astept atata dupa ea...Si ai vostri vor sa faca totul ei insisi, fara pic de ajutor?

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Da DANIELA,asa e si al meu,el singur vrea sa faca toate...in special dimineata cand trebuie sa plecam la scoala...si mor de nervi..eu cateodata il mai grabesc si-l ajut...si iese cu circ...el trebuie sa apese si butonul de la lift...personalitate zici,ufffffff,eu cateodata ma gandesc cum am fost noi oare,tot asa...cred ca nu...copilasii astia sunt extraordinari de independenti si caposi...sanatosi sa fie ,asta e cel mai important!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nature probabil deja esti la spital, daca nu ai si nascut, insa eu tot iti zic: nastere usoara, fara complicatii, mai ales refacere usoara si un bb sanatos ... Cred ca de la hormoni ti se treag gandurile negre, si eu am trecut prin asta... la primul copil nu te gandesti, dar cand ai deja unul ...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Din fericire temerile ei nu s-au adeverit.
La 9 dimineata s-a nascut Sofia, sanatoasa, voinica, 3,800kg, 52cm, apgar 10.
Fetele sunt bine, cu mai multe detalii, in curand, proaspata mamica.
Sanatate tutror,
naturEL

Mergi la inceput