Copilasi de aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 2
danina spune:
Bine v-am gasit aici la un nou capitol...
Noi am cam lipsit de la inaugurare motivat cei drept si revenim din pacate cu vesti nu prea bune despre noi. Sunt tare trista si suparata pt ca ceea ce trebuia sa fie un control de rutina la Diana ne-a dat emotii de am imbatranit cu 10 ani. Sapt. trecuta am fost cu ea la Cluj sa vedem de ce tot tuseste asa de 6 sapt si nu-i mai trece......i-am facut analizele, care au scos la iveala o pancreatita .......ma are diverse lipsuri pe ici pe colo (ma refer la ca , colesterol bun mic,si tot felul....). La burtica un pic de lichid si unul din ganglioni marit. I-am facut si un EKG pt ca tot ni se parea ca inimioara ei bate cam repede si cand i-am luat tensiunea, am observat ca avea pulsul 120 si m-am cam speriat. Am rugat-o pe dr sa ii faca EKG-UL si cand l-a citit ne-a zis ca acum tb sa ii facem Ecocardio de urgenta, de era sa picam jos amandoi noroc ca am mers cu o prietena care este dr in Cluj si prin ea am mers acolo de ne-a mai potolit ea ca eu era sa lesin. I-a facut eco si la inimioara si la tiroida si aparent sunt normale insa ea a iesit cu o tahicardie sinusala destul de maricica si am inceput investigatia si la tiroida e suspecta de hipertiroidism. Concluzia e ca ma simt daramata si chiar nu mai stim incotro sa apucam .....acum asteptam analizele si cele de digestie ca sa vedem ce putem face. Revenim la control peste o luna sa vedem evolutia.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
danyce spune:
Of,Danina, imi pare rau ca micuta ta are problemute! Imi pot doar inchipui prin ce treci, ce temeri ai. Sper din tot sufletul ca evolutia Dianei sa fie buna si ca sentimentele voastre de teama de acum sa fie in curand de domeniul trecutului.
Unde ati fost la Cluj? Unde ati facut eco? La ce dr? Sora mea e medic rezident la imagistica/eco/radiologie (de fapt tot ce tine de imagistica). Si de asta te intreb, cine stie...poate te poate ajuta cu ceva cand mai esti cu Diana in Cluj.
Mult succes si numai bine va doresc!Sanatate Dianei!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
DANINA,ufff,ce vesti proaste...draguta Diana,cum de are toate astea,pancreatita,Dumnezeule,asa de micuta,cum se poate?...de la ce s-au declansat?...ce v-au zis doctorii...sanatate multa va dorim,sa treaca toate si sa vii cu vesti bune... pt amandoua...cred ca esti daramata!...putere multa iti doresc si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ana_a spune:
Danina, multa sanatate va doresc si sper din tot sufletul sa treceti cu bine peste aceasta perioada! Dienuta frumusica!Sa ne ti la curent!
Fetelor eu citesc la mamicile de iulie - august care sunt mult mai harnice ca si noi! Deja au capitolul 4! Noi tareee greu ne mobilizam!!
Haideti la prezenta sa mai auzim si noi de puiutii vostri!
herra, ce mai face Vladutu? Nu ne spui nimic despre el?
Ana - mami de Stefan si Matei
elyanne spune:
Danina multa sanatate, voua multa putere sa faceti fata... air restul rezultatelor sa fie f.f.f. bune
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Naty spune:
Buna!
danina imi pare tare rau. Multa, multa sanatate!
Si noi am trecut prin clipe grele, de cosmar pentru mine. Ioana a facut o faringita si, de la o tuse care nu se mai oprea, fara alte manifestari, ne-am trzeit cu convulsii febrile. Fetele, va zic, am crezut ca moare si ca mor si eu. Eram la bucatarie si am lasat-o cu ta-su (cam molesita) si deodata am simtit ca trebuie sa ma duc la ea si am gasit-o singura, pe marginea patului, inconstienta, cu ochii dati peste cap si spume la gura. Initial nici nu am sesizat spasmele si nu am recunoscut convulsiile (despre care citisem de multe ori). Nu va pot descrie senzatia. Am inceput sa tip, a venit Octavian si a crezut ca s-a innecat si a intors-o cu capul in jos (si bine a facut ca ii daduse si o bomboana de gat pe care astfel a scuipat-o), eu am sunat la salvare. Cred ca in timp ce vorbeam cu doctorita am realizat ca are convulsii fiindca tin minte ca ii spuneam asta la telefon. Din fericire, mi-am adus aminte si ca am Desitin in casa si i-am pus si in secunda aia s-au oprit, apoi i-am pus un novocalmin si a inceput sa planga incet. Imediat a adormit profund si din nou m-am speriat, desi vedeam ca respira. Salvarea a venit repede si am mers la Grigore Alexandrescu, pe drum ma gandeam numai la cum ma intreaba ea intr-una cand vede o salvare cine e inauntru si de ce se grabeste si ca, uite acum ajunsese si ea in salvare. In fine, ajunse la camera de garda si-a revenit din moleseala si s-a pus pe zbierat. Eu am fost asa socata ca pur si simplu uitasem ca sunt garvida, ma miram de ce ma intreaba asistentele daca sa ma ajute sa o iau in brate si daca sunt sigura ca vreau sa ma internez eu. Dupa ce ne-am internat a inceput un alt cosmar fiindca nu m-au lasat sa stau cu ea, a trebuit sa ma inlocuiasca mama, cica ei nu isi asuma riscul sa interneze o gravida Pana a venit acasa a fost groaznic, mai ales ca nu ma lasau sa o vad (la terapie intensiva sunt reguli foarte stricte), stateam in curtea spitalului ore intregi (asa ca am si racit rau).
Una peste alta a trecut, acum e restabilita complet si de ieri mergem la gardi dar eu am tras o asemenea spaima incat mi-e frica sa o las si o secunda singura, ma trezesc noaptea de nu stiu cate ori sa pun mana pe ea si sa vad daca respira, am revenit al stadiul de spaima de acum 4 ani.
A facut control neorolgic si encefalograma, care au iesit OK, dar trebuie sa repetam la sfarsitul lunii si s-o tinem de acum sub permanenta observatie.
In plus, cu ocazia analizelor din spital i-am descoperit si o glicemie cam mare si, probabil, o infectie urinara.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CRISMIR spune:
RALUCA,am ramas socata...Dumnezeule,fetelor prin ce ati trecut...sper ca Ioana sa fie bine,sa treaca toate si sa uitati de intamplarile astea nenorocite,uffff... si ai grija de burtica ta... si pt puiuta,sanatate multa si sa ne tii la curent,sa auzim numai de vesti bune!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
danyce spune:
Raluca, ai grija de burtica, incearca sa nu-ti faci ganduri negre! Si Alma a avut aceeasi problema la varsta de 1 an si am incercat si eu exact aceleasi senzatii de teama si spaima. Ioana o fi avut temperatura foarte mare, peste 40 de grade, banuiesc...O sa vezi ca va fi bine. Pe mine intamplarea de acum 3 ani m-a facut sa ma bucur pur si simplu de faptul ca Alma exista si e sanatoasa, sa nu am alte pretentii in ceea ce o priveste. Orice ce-ar spune despre ea, oricat de apreciata sau nu ar fi de altii, oricum ar invata, pentru mine sanatatea ei e singura dorinta pe care o am in ceea ce o priveste, restul e binevenit..
Citisem postul tau intr-o pauza la servici si mi-au dat din senin lacrimile, amintindu-mi episodul cu Alma de la 1 an, iar colegii mei credeau ca am patit ceva sau ca oi fi primit o veste proasta prin e-mail pt ca eu ma uitam tinta la PC si lacrimile imi curgeau pe obraji.
Sunt alaturi de tine, o sa vezi ca o sa fie bine. La copilasi le poate creste temperatura brusc, mai ales dupa un virus sau o faringita.
Pupici si numai bine!
Danina cum mai e Diana? Chiar i s-a pus diagnosticul de pancreatita sau e suspecta de asa ceva? Ca tu ai insirat in postul tau precedent mai multe afectiuni si parca refuz sa cred ca le poate avea pe toate. Tu spuneai ca v-ati dus pentru tuse, pt ca ea tusea de cateva saptamani. Acuza Dienuta si alte dureri sau neplaceri? In afara faptului ca ii bate mai tare inimioara. Si a propos, nu cumva i s-au facut testele la inimioara dupa efort, nu cumva s-a jucat mai mult inainte de a i se face ecografia (sau a fugit)? O sa o intreb si pe sora mea sa vad ce crede. Poate are vreun sfat, eventual ce analize/teste sa mai faceti.
Pupici si voua!
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Danina,, tocmai ce am vorbit cu sora mea. Ea o recomanda cu caldura pe doctorita Oprita de la Institutul Inimii pt ecocardiografie copii, in caz ca mai doresti asa ceva. Poate chiar la ea ai fost.
Cat despre pancreatita, ea spune ca Diana ar trebui sa acuze dureri groaznice de burta, mai ales in etajul abdominal superior si sa aiba o stare alterata, sa vomite mai mereu....asta daca Diana chiar are pancreatita. Referitor la ganglioni, ea mai spune ca la copiii mici le apar repede ganglioni in bolile inflamatirii intestinale, de tract digestiv in general. In orice afectiune inflamatorie in general care apare la orice particica a tubului digestiv apar ganglioni mariti.
"Mie mi se par ciudate aceste descoperiri, dar nu stiu cum i-au iesit si celelalte analize fetitei, hipertiroidism-ul este destul de frecvent, asta n-ar fi o surpriza..." - astea sunt exact cuvintele sorei mele. De fapt mai bine pun direct textul ei de pe Mess aici intre ghilimele: "hipertiroidsmul ar putea explica tahicardia''. "inseamna ca tiroida este hiperfunctionala, secreta prea mult hormoni tiroidieni"."Trebuie sa-i dozeze profilul hormonal, adica nivelul hormonilor tiroidieni din sange si sa-i faca o ecografie tiroidiana si in functie de asta o sa-i dea tratament ca sa-i scada nivelul de hormoni din sange...ideea e ca se poate tine sub control cu medicamente .Apare destul de frecvent in populatie in general, nu e o raritate. Nivelul hormonal se poate normaliza in timp..." "Daca tahicardia e ca efect secundar al hipertiroidismului, atunci prin tratarea hipertiroidismului se va rezolva si tahicardia...Tahicardia e unul din simptomele hipertiroidismului".
Sper sa te fi linistit putin. O seara placuta!
poze yahoo