Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Eva, nu ma speria...atat imi mai trebuie...paranoia ca putzulica lui Sebi nu e in regula

a lui nu sta in sus, doar cand face pipi, se ridica, in rest sta in jos...sau ceva in genul paralel cu pamantul,daca ar sta in picioare...dar oricum...in sus, nu

pediatra s a uitat la putzulica lui si nu mi a zis ca ar fi ceva in neregula, si nici nu mi-a zis sa i-o pun in sus in pampers.am sa o intreb sapt asta cand mergem la control de 2 luni.

offff..cate si mai cate

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Nuuuuuuuuuuuuuuuu
Nu trebuie sa te sperii!!!!
Oooofff

Mai explic o data! Luca are mereu putzica in sus cand scot scutecul il gasesc asa, cand il pun in baie la fel, la pipi la fel!Numai ca eu, minte de femeie, i-o asezam cu forta in jos in scutec ca sa nu mai ude tot! Dr pediatru a zis sa nu i-o mai asez eu in jos, sa il las ca de la mama natura, pt ca altfel se acumuleaza lichid in bilutze, am vazut cu ochii mei o bilutza umflata si cu lichid. De ce se acumuleaza lichid? Pt ca prin natura lucrurilor putzica baiatului e normal sa se ridice la pishulica (intrebati-va sotzii!!) si daca eu il presam in jos faceam contra mamei naturi. Eu zic ca e super logic ce zice medicul, il infas cu putzica si bilutzele in sus, sa faca baiatul pipi asa cum trebuie, nu sa fie prizonier in scutec.
Sper ca m-am facut nteleasa!
Dar...la urma urmei fiecare mamica face cum doreste...eu v-am zis doar ce a zis medicul meu si mi se pare suficient de logic incat sa aplic metoda...indiferent ca schimb trei randuri de haine pe zi

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

ILIA

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Eva, deja am inceput sa ma amuz, cata bataie de cap cu putzulica asta
dar eu chiar am incercat sa i pun putzulica in sus, numai ca se strange, de la diferentele de temperatura si de la contactul cu apa(il spal la chiuveta cand schimb pampersul)si nu mai am ce ridica
am vazut si eu la sot cum o aseaza, dar pe a lui ficioru'meu nu am cum sa o pun in sus.o fi si de la pampers?noi folosim nr 3 si e destul de largut, adica atarna in jos pampersul, nu am cum sa i ridic bilutele cu pampersul,...ar trebui sa i-l ridic pana sub brat ca sa i ajute si bilutele
nu stiu daca am fost explicita in ce am scris, concluzia e ..la noi..oricat m as chinui eu ,tot nu reusesc sa i pun putzulica in sus

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fetelor, ma scuzati ca ma distrez...
Zic si eu ca sabinelu': ce bine ca am fataaa!!!
Si al doilea copil vrea sa fie tot fata, ma cam depasesc problemele astea cu putulicile.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Irina, si asta nu-i nimic , iti spune o mamica de fetita first time around...stai sa vezi cand intervin discutiile circumcizie, decalotare, eheeeee

Aly, bebeului nostru ii verifica outele dr de fiecare data cand mergem sa vada daca sint ok si n-a obiectat la pozitia putzulicii orientata in jos ...asa ca no worries here

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_c20

Eva, deja am inceput sa ma amuz, cata bataie de cap cu putzulica asta
dar eu chiar am incercat sa i pun putzulica in sus, numai ca se strange, de la diferentele de temperatura si de la contactul cu apa(il spal la chiuveta cand schimb pampersul)si nu mai am ce ridica
am vazut si eu la sot cum o aseaza, dar pe a lui ficioru'meu nu am cum sa o pun in sus.o fi si de la pampers?noi folosim nr 3 si e destul de largut, adica atarna in jos pampersul, nu am cum sa i ridic bilutele cu pampersul,...ar trebui sa i-l ridic pana sub brat ca sa i ajute si bilutelenu stiu daca am fost explicita in ce am scris, concluzia e ..la noi..oricat m as chinui eu ,tot nu reusesc sa i pun putzulica in sus

minunea noastra

Esti o scumpa, Aly, nu te mai stresa, lasa baiatul sa stea cu putzica cum vrea el!

Luca se face mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

khristin parca tu ziceai ca prevenarul este in schema obligatorie la voi... Imi spui si mie, te rog, cand se face si la ce interval? Merci anticipat.

Noi astazi am vaccinat si fata si baiatul. Pe Mara cu infanrix hexa si prevenar pana la urma ( am fost sfatuita sa nu astept 6 luni chiar daca o intep de 3 ori avand in vedere serban care merge in colectivitate ) si pe serban cu un optional tot pt pneumococ - lui nu am apucat sa-i fac prevenarul. Au urlat amandoi de mama mama si Mara a vrut numai la tzatza dupa - a supt de la 4 la 9 de 4 ori , in rest a stat numai in brate Asa ca tati a fost implorat astazi sa nu vina acasa fara swing in care a stat vreo juma' de ora, a papat ultima masa si acum doarme tun. Nu mi-au facut febra pana acum, sper sa nici nu-mi faca.

Babytza stai linistita cu lapticul, o sa vezi ca nu-l pierzi. Eu am zile cand am lactatia scazuta si apoi isi revine ca prin miracol. Galactogil-ul am vrut si eu sa-l intrerup si nu mi-a mers dar si oboseala isi spune cuvantul imediat la mine...

Aly daca-i pampers-ul larg atunci are loc si de erectie . Eu la Serban asa am fost sfatuita, dupa 6 luni mi s-a zis sa insist cu putza in sus dar trebuie sa nu o imobilizezi cu pampers-ul. Oricum el ma intreaba si acum cand i-o asez in sus - mami, de ce o pui asa? El nu si-o pune niciodata deci nu-l jeneaza nici acum dar are tot chiloteii mai largi in fata - asa mi-a zis ta-su ca-i bine sa nu-l jeneze, am umblat toate magazinele posibile sa gasesc chiloti cum trebuie la cupil Nici masina daca-i luam nu sondam atat piata cred

LE: Eva hidrocelul se formeaza datorita comunicarii scrotului cu cavitatea abdominala. Testiculele lui acolo se afla initial si in mod normal coboara in scrot inainte de nastere, desi la unii coboara dupa sau nu si e necesara operatie dar undeva dupa 2 ani parca. Ma rog, ideea este ca si atunci cand coboara ramane un orificiu care la unii baieitei este mai mare si se inchide mai greu de unde acumularea de lichid in scrot. Si Serban a avut - s-a retras pana la 2 ani. Oricum mie nu mi-a zis niciun dr si n-am vazut scris nicaieri ( si crede-ma ca am rasfoit tot net-ul atunci ) ca asezarea penisului in jos favorizeaza acumularea de lichid dar intr-adevar tre' asezata putzulica asa din motive de confort si nestrangulare in momentul erectiei. Insa la un bb asa mic daca scutecul nu-i este strans nu e obligatoriu, erectia lui e micutza la varsta asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ilia

Oricum ar fi, nastere usoara, recuperare la fel si multa fericire alaturi de cei 3 copilasi.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Ilia bafta maine!!!!!!

Felicic dar de ce ati facut baie copilului in sampanie?simbolizeaza ceva?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

sotul meu a fost a zecea sarcina ptr soacra mea, restul de 9 le-a pierdut maxim la 5 luni. Dupa ce a ramas insarcinata cu el, nu s-a ridicat din pat decat ptr baie, atat, restul, inclusiv mancarea, la pat. Si atunci socrul meu a zis ca daca va fi bine, il scalda pe bebe in sampanie, asa ca s-a instituit traditia ca prima baie (la noi nu a fost prima) sa fie facuta in sampanie, ptr noroc. Nu-ti imagina ca am umplut cada cu sampanie, am pus o sticla si apa sfintita, restul apa de la chiuveta. Asa ca am respectat traditia si speram sa-i poarte noroc.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ILIA
Feli frumoasa traditie

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput