Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 12
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Beeeey si noi avem putzica tot in jos O sa mai incercam... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |

eu stii cum fac:ii prind elasticul la pampers in partea stanga si inainte sa il prind pe celalat pun putzica in sus si asa ramane,,,vad ca functioneaza
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
![]() ![]() eu stii cum fac:ii prind elasticul la pampers in partea stanga si inainte sa il prind pe celalat pun putzica in sus si asa ramane,,,vad ca functioneaza![]() ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |

cool...incercam la urmatorul schimbat de pampers.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
preety spune:
Ilia bafta multa ptr maine. Sa ne auzim cu bine la scutece!

mamica fericita de Sorina Gabriela
musettepink spune:
Ilia
bafta maine!!!!!!
Felicic
dar de ce ati facut baie copilului in sampanie?simbolizeaza ceva?![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
musettepink spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui babytza
![]() ![]() cool...incercam la urmatorul schimbat de pampers. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
dar care e faza?de ce trebuie sa o punem in sus????????eu nu am mai auzit asa ceva,m-am uitata prin carti si nu gasesc nimic despre chestia asta?care este motivul pt care trebuie sa stea in sus si nu in jos?
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
iriss_04 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui musettepink
dar care e faza?de ce trebuie sa o punem in sus????????eu nu am mai auzit asa ceva,m-am uitata prin carti si nu gasesc nimic despre chestia asta?care este motivul pt care trebuie sa stea in sus si nu in jos? Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
musette nu e neaparat nevoie dar daca nu sta asa cica ii deranjeaza,,,
din repertoriul barbatilor
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
babytza spune:
Raportez ca si eu am vazut cum isi aranjeaza comoara asa ![]()
Se pare ca asa se simt mai bine... Scuzati detaliile 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
musettepink spune:
Iriss,Babytza atunci il astept pe sot sa faca instructie cu mine cum sa-i aranjez comoara lui fisu!![]()
![]()
![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Iriss,Babytza atunci il astept pe sot sa faca instructie cu mine cum sa-i aranjez comoara lui fisu! Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Fetelor sunteti totale,imi amintesc cat ma stresam eu pe tema asta cand era Andy mic....si da in sus i-o aranjam si eu in pampers,invatatura de la husband
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
sabinel spune:
ce discutii interesante![]()
![]()
. vazut si eu se pune in sus![]()
![]()
ce bine ca am fata...totul e muuuult mai simplu. se va complica treaba de pe la 15-16 ani incolo, daca nu mai devreme chiar![]()
![]()
tac-su deja se gandeste sa-si ia permisul port-arma
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii