Bobocei de septembrie-octombrie 2008
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
Neata !!
vorbeati de dormit in cada ?? pai noi suntem de coma .. de mai mult de o saptamana, IN FIECARE ZI, adoarma in cada. Si baia e pe la 8 - 8.30 nu mai tarziu. Chiar daca doarme pana la 7 sau nu doarme sau mananca la 7.30, nu conteaza. Adoarme pur si simplu. Sau ma rog, i se inchid ochii, ca nu il las sa doarma dus.
Cred ca asa s-a setat el, stie ca in jur de 8.30 e baia si dupa aia masa si pe urma cade lat.
Azi-noapte s-a mai trezit la 5. Eu faceam deja 13-14 pe langa el ca imi explodau sanii si m-am muls un pic inainte sa-i dau sa manance ca nu mai puteam.
Sunt foarte mandra ca am ajuns la greutatea dinainte de sarcina si de azi mi-am facut si abonament la sala. Sa vedem cum o sa ajung. Azi am fost de la 7 la un aerobic de juma' de ora. Sa o iau incet.
tzitziri spune:
Andy,..si mie mi s-au umflat picioarele bustean in urmatoarea saptamana de dupa nastere...erau imense si nici eu nu am avut deloc problema asta in sarcina...oricum au trecut...acum nu stiu daca o fi aceeasi treaba si la tine...ai mancat sarat?Mai bine veneai la clatite
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
anca81 spune:
Salutari si de la noi!
Am avut o noapte linistita cu papa doar la ora 5. Si a facut si kk klumea asa ca acum nu mai are nici un motiv de plans. Zic eu
Ancadragoman, e super site-ul Mariei Sper ca nu te superi ca am preluat si eu ideea si i-am facut ceva asemanator Carlei
Babytza, ma bucur ca David a scapat de colici, cu Colief pana la urma?
Am doua poze haioase:
Am salopeta pentru grasi, jeans-ii mi-au ramas mici
De abia astept sa ajung si eu la calculatorul lui mama
Noi azi ca de obicei, mergem afara. Astept sa-i dau sa manance la 12 si dupa aceea suntem la plimbare pana pe la 17.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
baby_boy spune:
Boo sala? Tzitziri clatite? voi aveti timp de astea? frate...pai eu n-am timp de nimic..n-am iesit din casa decat fugitiv sa cumpar cate ceva....de la 8 cand se trezeste Raducu stau cu el in brate 2 ore sa-l legan sa adoarma ..asta daca adoarme..apoi nema som..pana dupa -amiaza..daca am noroc adoarme la 2 cu trezire de mancat la 4...apoi la 6 e iar numai ochi..si urlam..mancam..ne plimbam pana la baie pe la 8-9...noroc ca gateste mama..chiar nu stiu cum se descurca fetele cu 2 copii. poate face si din cauza colicilor asa..incepe sa urle cum sta mai mult jos..si se strange..
aly_c20 dai impreuna bonnisan si sab? cum le administrezi..eu sunt pe debridat de 3 ori pe zi si sab simplex la fiec masa..dar nu au efect deloc..nush ce sa-i mai dau
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
babytza spune:
Baby boy la noi acum merge cu Sab.Cate 15 picaturi inainte de fiecare masa. Mai are crampe , dar acceptabil.Adica il vad ca se agita, dar foarte putin. Si nu mai urla deloc. Si scoatem aerul mereu si trage niste parturi....
ANCA cu colief nu am avut nicio sansa .
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
baby_boy spune:
babytzacum reusiti sa scoateti aerul? ma gandesc ca poate de asta face asa..eu il bat pe spate degeaba..
oare merge sa-i sau sab -ul cu bonnisan in acelasi timp?
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
poze cu burtici si pisoi
povestea pisoiului Raducu
andy_galro spune:
Neata! la noi e cam problema....nu doarme ziua deloc in casa numai afara(stam cam cate 6 ore pe zi afara ca sa doarma) dar daca ne mai prinde si in casa e foarte nervos si plange non-stop si nu e din cauza colicilor ca ala e altfel de plans.... si eu nu stiu cat mai rezist in felul asta
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
Andy, la fel suntem si noi. Afara mai toata ziua, in casa e jale. Te inteleg perfect, din pacate. Ieri a fost musai sa-mi fac pedichiura ca deja nu mai puteam calca de la atata drumuri batute
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
nikolici spune:
Ziua buna fete,
Offf cu plansetul asta e ceva de groaza la bebei, ieri intrebam prietenii care au copii mai mari nitzelush cam cand se opresc bebeii din plansetul asta asha aiurea...
Ieri toata ziua si noaptea am facut poteci in casa, am citit tot internetul pamantului, nu am reusit sa mananc pana nu a venit soatza acasa, care cum a intrat pe usha l am luat la rost ca nu mi convine sa vina la 8 si ceva seara acasa,....sa faca binisor sa ajunga mai repede, insa saracul nu are nici o vina cu traficul ingrozitor din Bucuresti si este si el rupt...eu nervoasa...copilul plange si nu stiu ce sa i fac....so i enjoy the baby crying group.
Dar va urez o zi de marti fara cele 3 ceasuri rele
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
aly_c20 spune:
baby_boy, Sebi nu a plans niciodata din cauza colicilor,la el probabil is mai blanzi, el plange doar cand intarzii sa-i dau papa, ori e prea obosit!
Sebi doar se strange ff tare, se screme si se inroseste ca racul.
Eu alternez Sab cu Bonisan (doar de 3 ori pe zi, dim si seara sab si la amiaza banisan).Niciodata nu am dat mai mult de 3 ori pe zi.
imi pare rau ca puiutzul tau (si ai altor mamici)e atat de necajit de ticalosii de colici.
Eu ii scot aerul(doar in timpul zilei)tinandu l pe umarul meu si masandu l usor pe spate, si l tin si pe burta lui/a mea/a lui tati.asa da cel mai usor beshinuci
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra