Bobocei de septembrie-octombrie 2008

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

babytzacum reusiti sa scoateti aerul? ma gandesc ca poate de asta face asa..eu il bat pe spate degeaba..

oare merge sa-i sau sab -ul cu bonnisan in acelasi timp?

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

In pozitia clasica, cu bebe pe umar. La noi functioneaza asa.
Legat de doua siropuri in acelasi timp, eu ii dau si colic baby cu ceai cand se mai trezeste intre mese. Uita-te sa nu fie aceeasi compusi ca sa nu ii dai degeaba 2 feuri. Sab ul spre exemplu e pansament gastric si colicul e din plante. Cred ca merge. Eu una am incercat de toate... Si am gasit formula buna pana la urma. II mai dadeam si Debridat de 3 ori pe zi si colic baby cu ceai dar nu era nici un rezultat.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza si de la noi!

Piticul doarme de azi dimineata, tzitzi-somn, tzitzi-somn, daca ma vedeti...stau cu tzitzi pe afara efectiv, pana apuc sa ridic cupa la sutien si sa pun tamponul incepe sa miste din buze, asa ca stau...ultima moda!

Anca, ce scumpica e Carla, chiar haioase pozele acestea!

Boo, fi-miu nu doarme niciodata in caditza, ii place apa asa ca se trezeste cand simte apa si zambeste, da din manutze, se uita la noi, e nebun dupa apa! In schimb ca si Alex are program, de la 20.30 masaj cam zece minute, apoi baitza, uscat cu foehnul bine bine, imbracat, alaptat cam jumatate de ora-45 de minute si apoi la 22H00 somnic pana pe la 02h30/03h00 cand cere iarasi tzitzi! S-au vorbit?

Babytza, tu bei ceai de anason+fenicul+chimon? Cat? Eu zic ca daca te odihnesti, te alimentezi bine cu multe lactate, legume, fructe, oua si bei si cam 3 litri din acest ceai vei avea laptic! Dar tu de ce zici ca nue sti odihnita? David nu doarme noaptea?
Eu beau ceai, beau si o bere fara alcool cand am chef, consu lactate (incep ziua cu o sticla de jumatate de litru de sana Milli si o banana, acesta e micul meu dejun)),obligatoriu mananc multe cruditati care contin lichide, sunt sigura ca ajuta! Plus ca ca e alta problema, fi-miu sta la tzatza mereu, e prietena lui cea mai buna, si guritza lui stimuleaza cel mai mult si produce laptic. Tu il tii des la san, sa doarma la tine pe piept, chiar daca nu mananca?
Sper sa fie bine cu papica...

Legat de eructat, al meu eructeaza singurel, fara ajutor, in timp cesuge incepe sa scoata niste zgomote...ca un om mare! Mai laes cand alaptez unsor sprijinita pe spate de canaea si el intins la mine pe burta, atunci mitraliem efectiv...Dar ne place si sa il tinem in aceasta pozitie http://good-times.webshots.com/photo/2085912260103150651ovsjwb pe genunchii nostri, el ridica mereu caputzul, sta asa cam un sfert de ora, apoi apleaca capul si scoate aer.

La colici nu ma bag in discutie ca nu avem asa ceva...noi plangem doar ziua si doar de ...singuratate! Vrem cu mami mereu! Si mami nu se supara....De ce oare!? Daca dorm mai mult de jumatate de ora in alta camera mami vine dupa mine pt ca i se face dor, asa ca...

Pupici

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu m-am apucat sa beau ceaiul copilului (de colici) ca mi-e urat de tot de colicile astea.

Nikolici sunt de aceeasi parere, de fapt simt ca anumite alimente i-ar produce ei colici si atunci nu pap, nu pap alimentele care mie imi produc dureri de burta cum ar fi de exemplu strugurii. Acum am observat ca sucurile naturale ii cam dau dureri de stomac, asa ca am trecut numai pe ceaiuri.
Nu prea am cum sa iti zic ce sa mananci ca nici eu nu stiu. Tot tai de pe lista si nici nu am timp sa fac mancare sau daca o fac uit de ea pe aragaz si daca nu uit de ea pe aragaz si o termin de facut uit sa ii pun un ingredient si daca prin minune iese bine si e ok totul o uit in bucatarie si se strica.
Deci oricum fac cu mancarea tot la gunoi ajunge.

Cristineescu multumesc pentru sfaturi, cred ca in mare parte la mine e problema cu odihna, alimentatia si bineinteles nu reusesc sa raman calma.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

pupici mamici si pitici
iata si prima mea poastare la scutecele...oricum mi se pare ca si albinutele de la gravidute au cam obosit aici la scutecele si scriu mai putin...sau au mai putin timp
Noi suntem bine, pentru colici nu ii mai dau nimic de 2 sapt...il mai doare burtica dar mai putin si...suporta barbateste! (se strange, se screme...) Mi se pare ca se schimba de la o zi la alta....creste...gangureste din ce in ce mai mult, este mai vesel, isi baga mainile in gura(pana la coate daca ar putea), cum prinde TV deschis, nu-si mai ia ochii pana nu dispare imaginea (il inchid)...
In rest...aseara am facut GRESEALA de a-i face masaj cu ulei Jhonson (il primise si m-am gandit sa...incercam) si s-a iritat pe tot corpul pana dimineata :(
La baie nu adoarme niciodata...mama ii spala partea de sus a corpului iar tata partea de jos, simultan....nu cred ca ar fi intocmai comod de adormit in conditiile astea...astfel incat, de cateva zile a descoperit ca este amuzant sa plescaie cu piciorusele in apa...deci la baie este ff ocupat
Mai avem o burtica parca de sosit si vom fi in formatie completa, nu?
ps: babytza, ti-a mai ajuns colieful?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi cred ca am exagerat un pic cu sarea si cu statul in picioare. si da mai bine mergeam la clatite.
anca noi iar suntem afara..dimineata circ si scandal,nu dormim nici in ruptul capului..cum ajungem in curte la buni....somn,nici nu ne intreseaza ca latra cainele sau canta cocosul
Ce mare e clubul mamicilor cu copii care nu dorm ziua!!Eu credeam ca numa Alexia are program de chinuit mama.
Eva super tare pozitia..uite la asta nu m-am gandit,noi stam tot asa da invers,ti-am zis cand am vazut filmuletele,dar e pozitie de vorbit,asa invers nu m-am gandit
andy_g join de club,nu dispera ..bine ca doarme afara totusi,nu?
nikolici si eu ma iau de soatza daca intarzie,da apoi ma bucur ca mi-o ia culmea la el nu mai plange..e mai calm
xor ma bucur ca sunteti bine.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Felicic, intr'un final o sa ajung si eu la gine, 'traiti!
Multumim de urari! Doua luni facem sambata pe 8, ieri am facut 8 saptamani de la nastere!

BOO, bravo ca faci sport, eu am vb pe aici si a sarit lumea ca nu e bine. Plus ca cica daca faci sport pierzi laptele, am citit pe aici. Adevarat? Ma lumineaza si pe mine cineva cu ceva explicatii, ca nu pricep! Ma apuc de au ba?

L-am cantarit pe fi-miuj 5400, ia saptamanal 200GR! Eu zic ca e super!

Fetelor, bebeii vostri se ineaca des la san? Al meu ma sperie, trage cu putere si odata il vad ca se ineaca si tuseste si scuipa o tona de lapte la mine pe burta. Apoi il apuca tare cu mana ca si cum nik nu s-a intamplat si iar trage. E ok, nu?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Eva, si l meu se mai ineaca...e normal. Se ineacan special la inceputul suptului ca atunci ii vine mult lapte si uneori nu-i mai face fata...
acum s-a mai smecherit si cand ii vine prea mult lapte da drumul la san...si tasneste peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Dragi mamici,

Bine ati venit in clubul scutecelor...si felicitari pentru boboceii frumosi si sanatosi.
Noi va citim din umbra inca de la odisee...asa ca ne-am facut curaj si ne-am gandit sa devenim si noi active.
De aceea va rugam, daca se poate sa ne primiti in grupul vostru de bobocei...
Bobocelul nostru se numeste Maria si s-a nascut pe 5 septembrie 2008 la sp. Elias, la 38s+3z, prin cezariana cu dr. prof. Radu Vladareanu. A avut la nastere 3280g si 52 cm, scor Apgar 9.
Maine implinim 2 luni si ne pregatim de vaccin. Avem si noi colici, nu pre dormim noaptea, dar ziua radem si gangurim non-stop. Asa ca una compenseaza pe cealalta.

Revenim cu detalii la urmatoarea repriza de somnic.

Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (4 septembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dupa-amiaza!
si a mea face la fel, ii da drumul cand vine prea mult. insa cum mananca intinsa langa mine, daca are capul intr-o parte nu se mai ineaca. cred ca depinde si de pozitia la alaptat.
xor, cat despre johnson, no comment! noi am trecut la nivea baby, ca a facut niste iritatii, de ma manca pe mine cand ma uitam la ea

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ziua buna tuturor, v-am gasit la scutecele
vin si eu la apel , cu aceleasi probleme se pare ca toata lumea (am fost cuminte si am citit mai intai)
deci la noi e cam asa:
- noapte papa bine si face nani, ziua e jale, n-are nicio noima, program ...
- nu reusim sa-i scoatem aerul decat f rar, si deci avem parte de varsaturi dinalea de ma sperii, sughit ... tot tacamu'
- cea mai buna metoda de trezire a Vladutului: il pui la el in pat , in maaaxim 2 min are ochii larg deschisi si incep foiala si comentariile, in concluzie, ziua si-o cam petrece in balansoar, mai rar in pat, noaptea e ok in patut
- papa san si formula ...
- face kk tot cu inrosit ca racu si scremut la greu ... urlete, da apoi e taaare fericit ... si eu pe langa el
- asta e a doua sapt de cand suntem singurei acasa, tati la servici si ne impacam f bine, ma mir si eu cate o data ce rabdare am, sper sa ma tina
cam asta e despre Superpici
eu sunt bine, si am o intrebare pt fetele cu cezariana: cat timp nu aveti voie sport? ca mie mi-a spus medicul 3 luni ... da mi se pare mult, adica as vrea sa fac acolo ceva de chi-chi,nu sa ma dau de ceasul mortii, doar sa nu stea degeaba muschii burtii
Mami de Vladut Superpici

Mergi la inceput