Bobocei de septembrie-octombrie 2008

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

babytza, aly_C

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva eu stiu ca se poate face sport, evident in limite normale, nu te apuci acum sa faci 5 ore pe zi si sa transpiri ca nebuna. Dar e ok si un alergat pe banda, deci bicicleta poti sa faci linistita. La spinning nu stiu daca m-as baga inca dar nu cred ca asta faci tu acasa . Si abdomene se pot face. Eu tot cezariana am facut si la controlul de 2 luni Herghelegiu a dat dezlegare la orice sport . Asa ca eu zic ca e safe. Din cate am inteles e bine ca dupa ce termini sa nu alaptezi circa jumatate de ora ca e posibil sa refuze sanul. aaaa .. si sa va mulgeti bine inainte daca vreti la sala, ca dor tzitzile daca sunt pline

Sa stii ca si Alex se ineaca. Tot cu jetul ala de inceput.. sau nu. Ca mai exista si supturi in care jetul vine mai la mijlocul suptului. Si atunci ori face niste ochi cat cepele si incepe si suge disperat ca sa nu se inece ori trage capul si instantaneu e plin de lapte peste tot. Eu stau cu o carpa sa prind jetul . Dar s-a intamplat de multe ori sa se inece si mi-e asa mila de el saracu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua si de la noi,

In primul rand babytza iti multumesc tare mult pt colief. Inca nu am inceput sa-i dau caci am zis sa incep de dimineata , daa cumva are intoleranta la lactoza sau ii face si ei rau cum i-a facut puiului tau macar sa fie ziua si nu noapte. Sper sa mearga. Pupici multi!

Apropos, fetelor care le dat bebeilor COLIEF! Cum faceti, va mulgeti de fiecare data inainte de masa?? Ca am inteles ca trebuie dat inainte de masa in lapte!! Cand se trezeste piticul noaptea, stati mai intai sa va mulgeti ca sa puteti sa-i dati?? Mie mi se pare fff greu de administrat. PLease help cu sfaturi!!!!!

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOLUL DOI

Mergi la inceput