Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 22
_giulianna_ spune:
Babytza
imi vine sa-l mananc in fiecare minut si-n fiecare secunda. Mai ales acum ca a inceput sa-mi zambeasca...sunt topita! La inceput zambea necontrolat, acum...cand ne vede, pe mine sau pe tati e tot un zambet. Chiar a inceput sa chiuie de bucurie 
Ar fi super daca mi-ai putea comanda! Asteptam cu nerabdare sa soseasca comanda ta ![]()
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Giuliana iti comand eu , dar mai intai sa vad ca imi ajunge. E ok asa ? ![]() LE : acum am citit mai bine...Eu am facut comanda cu card Visa , dar e in lei. Il accepta si pe asta, nu trebuie in euro. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
A da? Pai atunci e super! Spune-mi si mie pe ce site ai comandat.
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
anca81 spune:
Eva, noi am calcat putin pe bec si am luat-o pe piti cu noi la o cina romantica intr-un restaurant italian saptamana trecuta, a fost ziua sotului meu. Nu se fumeaza in restaurantul respectiv si am tinut-o in scoica de masina. A fost foarte cumintica
, s-a trezit exact cand terminasem noi de papat pastele comandate
asa ca am luat-o din loc. Nici eu nu am cu cine sa o las, mai vine mama mea sau soacra la noi, dar nu o prea las cu ele.
Giulianna, sa mai pui pozici cu Edisor, e tare dragalas.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Xor spune:
bitza nu cred ca trebuie sa te sperii...copilul alaptat la san face kk in diverse feluri...depinde de alimentatia ta din ziua respectiva...stiu ca semnele de ingrijorare sun scaun cu sange sau mai mult de 2 scaune intr-o singura ora...
Monyca.C spune:
Fetelor dragute,xor,babytza ptr colici am mai scris zilele trecute :) noi am folosit BABYFEN !!! fff bun ..la inceput cand inca nu stiam de el a plans draguta, mai ales seara
acum nu mai avem probleme...acum nu stiu dc se gaseste in Romania cert este ca pe aici mai toti il folosesc si rezultatele sunt fff bune..
Eva hmmmmmm Monica Belucci !!!!!!!! se pare ca sotii nostrii seamana f mult in materie de femei..sincer ma inebunit cu aceasta femeie !!! incep sa devi geloasa..
e preferata lui ..zice ca-i cea mai sexi femeie de lume..mai ales de cand a vazut-o live la nu stiu ce festival de la Venetia...hmmm..o fi...daca el spune...
glumesc...adevarul ca e superba ! nu am ce comenta la ea..![]()
Da uite ca mai nou ii plac blondele..acasa !!si brunetele sa le admire :))))))
Da as vrea sa ma vopsesc din nou blonda..dar o s-o iau incetul cu incetul sa nu fie schimbarea prea brusca, ca atunci cand m-am facut satena (mi-a iesit mai inchis decat vroiam eu..aproape spre negru !!!)am socat pe toata lumea :)))) cand ma intalneam cu vreo oglinda lasam ochii in jos de frica sa nu o sparg :))) pana la urma ne-am obisnuit 
kristin multumin frumos ptr complimente..adevarul..nu am facut nimik ptr pierderea kg..pur si simplu s-au evaporat si asta la numai o sapt jum de la nasere..aveam cu 1 kg sau 2 mai mult..acum sunt mai slaba ca inainte..poate alaptatul e de vina...ca de papat ..pap normal..in special cioco![]()
![]()
nu ma pot abtine
Denisa Multi ani fericiti de acum inainte !!! Distractie placuta !!
Giulianna e un scump..iti vine sa-l papi !!
Fetelor m-ati convins si pe mine cu pompa de la Avent..e pe lista !!! mai ales ca am sanii beton!!!
apropos vroiam sa va intreb ..voi cum ii dati sa pape ..numai un singur san si apoi la masa urmatoare pe celalalt ? eu asa fac si nu stiu dc e cel mai bine..poate din cauza asta mi se si intaresc ..si mor de durere pana papa ea..
pupici !!!
babytza spune:
Am dat Colief pe google si am intrat pe primul site. Completezi cu datele tale si gata !!!! 
Xor se pune daca face si de 3 ori la o masa ?
Cred ca il schimb prea repede uneori si il mai apas si pe burtica in timp ce il schimb. Si face iar....si o luam de la capat cu schimbatul...asa ne place noua ![]()
![]()
![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anca81 Eva, noi am calcat putin pe bec si am luat-o pe piti cu noi la o cina romantica intr-un restaurant italian saptamana trecuta, a fost ziua sotului meu. Nu se fumeaza in restaurantul respectiv si am tinut-o in scoica de masina. A fost foarte cumintica , s-a trezit exact cand terminasem noi de papat pastele comandate |
Ce frumos! Noi nu putem pt ca in timpul zilei Luca cere san la jumatate de ora, asa ca nu vad cum putem sta macar o ora la restaurant fara sa ceara san! Numai noaptea doarme (desi azi noapte s-a trezit la 1 si a supt pana la 3, m-a capiat, nu stiu ce i s-a intamplat). El bibe nu vrea sub nicio forma, asa ca...
De asta zic ca de la 6 luni incolo cand incepem diversificarea si e si el marisor, nu mai chiraie din orice, il scoatem la un restaurant!
Noi avem doua restaurante ok la parterul blocului, un italienesc si un chinezesc, la cativa metri un Ruby Tuesday iar vis-a-vis alte restaurante, putem iesi pe jos, si nah...degeaba!

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Monyca.C [ Eva hmmmmmm Monica Belucci !!!!!!!! se pare ca sotii nostrii seamana f mult in materie de femei..sincer ma inebunit cu aceasta femeie !!! incep sa devi geloasa.. Da uite ca mai nou ii plac blondele..acasa !!si brunetele sa le admire :)))))) Da as vrea sa ma vopsesc din nou blonda..dar o s-o iau incetul cu incetul sa nu fie schimbarea prea brusca, ca atunci cand m-am facut satena (mi-a iesit mai inchis decat vroiam eu..aproape spre negru !!!)am socat pe toata lumea :)))) cand ma intalneam cu vreo oglinda lasam ochii in jos de frica sa nu o sparg :))) pana la urma ne-am obisnuit ![]() |
Cunosc, cunosc..cand l-am cunoscut eu acum 4 ani avea un calendar mare de perete cu "tanti" Belucci dezbracata, arata individa intr-un maaaaaaare fel, atat de mare ca l-am dat repejor jos si l-am aruncat! Ma zapacise cu femeia asta...
Si el a vazut-o live intr-un bar din Paris! Cred ca nu e francez sa nu o divinizeze! Pe ea si pe Adriana Karembeu! Si mai are o feblete, alta frumoasa, Jessica Alba! Nu are gusturi rele, Mr Sotz, nu?
Monyca, tie iti sta bine si cu parul albastru cred eu, esti f frumoasa, semeni tare cu Angelina Jolie!

Si eu vreau sa redevin ce am fost, sa revin mai ales la talia mea de "viespe"!
Legat de alaptat, piticul meu termina cu nesat un san si il las, de cele mai multe ori, sa inceapa si din al doilea, apoi adoarme! Dar al meu e mare fooooooomist! Nu e o regula, insa, uneori nu termina nici primul san ca adoarme! Depinde cat si cand a papat ultima oara! Al meu e un copil aparte, cand aud pe forum de alaptare la 2-3h ziua ma minunez!!! As vrea si eu..dar nu se poate, al meu se lipeste taaaaaare de tzitzi ziua, ,numai noaptea doarme!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
bitza2008 spune:
Xor, Babytza va multumesc de raspuns.
Babytza de 3 ori la o masa??Eu cred ca mergeam direct la spital!De ce il apesi pe burtica?
Noi am fost \la restaurant cu copilul si a dormit in carut, am stat la separeul de nefumatori...l-am si alaptat..a fost f cuminte a dormit in carut!
Noi plecam la plimbare!!
Pupici!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Monyca.C spune:
Eva stiuuuuuuuu cum e :))))) toate filmele care le vede cu ea..zambeste in continuu 

imi vine sa-i dau una sa-l mai trezesc din visare :))))))) dar asta e..cred ca toti barbatii au cate o preferinta
..fie ca ne-o spun fie ca nu..eu prefer sa-mi spuna..sa stiu de ce sa ma feresc :)))))))))))
Cu iesitul inteleg perfect situatia..si mie de fapt noua
ne este un dooor de iesit
dar...e prea mititica s-o caram dupa noi..abia asteptam sa mai creasca putin si sa putem iesi..cunosc zona perfect unde stai :)frecventam foarte des barurile si restaurantele de acolo.stateam f aproape si eu..mai ales pink mai este ? hai ca ma apucat nostalgia..mi-e un dor de casa si tara de mooor...
vroiam sa ies putin pe afara dar este f urat, bate vantul si este inorat..voi iesiti pe vremea asta cu bebeii ??? si cum ii imbracati ?
puuuup !!!
aaa si inca ceva fetita mea are fata fff aspra..am dat-o cu crema Mustela..dar..degeaba..voi ce-mi recomandati..ce folositi ?