Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 21
andy.p spune:
ramo,eva
multumim
bitza ce face nazdravanul??Te-a mai trezit asa des??Sau s-a intors tata??
denisa sigur nu va amana
..aniversare placuta va urez,de pe acum
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
EvaF spune:
Nocom, vroiam sa iti zic ca am vazut poze cu o familie frumoasa! E ideal, fetita si baiat, sunteti niste dragalasi. Ce dulce e pitica ta!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor multumesc babytza pt sfat....stii cumva si in cat timp ajunge? tu cand ai facut comanda? |
Eu am facut comanda duminica seara. Cred ca dureaza cel putin o saptamana. Plata de transport este de 2 euro , mai mult ca sigur ca trimit prin posta si lor le ia ceva....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
300 spune:
Denisa felicitari pt ci 3 ani de casnicie!
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ www.flickr.com/photos/31848759@N02/2985662083/in/photostream/" target="_blank">Ce bine ar fi sa stau aici mereu www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986516744/in/photostream/" target="_blank">Ma gandesc sa-mi deschid o afacere Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
Ce guritza are....
Nu iti vine sa il mananci ???
Soricelul meu iubit poze
poze David
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Eu am facut comanda duminica seara. Cred ca dureaza cel putin o saptamana. Plata de transport este de 2 euro , mai mult ca sigur ca trimit prin posta si lor le ia ceva.... Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Daca stiam ca vrei sa comanzi iti spuneam sa-mi iei si mie. Deocamdata n-am card in euro si nu pot face comenzi. Daca vrea cineva sa comande ma inscriu si eu!Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babytza spune:
Denisa aniversare frumoasa !!!! La multi ani fericiti si frumosi !!!!! 

Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Giuliana iti comand eu , dar mai intai sa vad ca imi ajunge. E ok asa ? 
LE : acum am citit mai bine...Eu am facut comanda cu card Visa , dar e in lei. Il accepta si pe asta, nu trebuie in euro.
Soricelul meu iubit
poze
poze David
bitza2008 spune:
Andy.p
sa aveti o zi superba si o viata minunata impreuna! Sweet escape! Aseara a fost un copil model, s-a trezit la 3..l-am pus la tzitzi si am adormit amandoi pana la 5 cand l-am pus in patut si a dormit pana la 7! Tati ajunge in cateva ore acasa.
Giulianna ai o frumusete de baietel!
Joy
LA Multe lunitze printesei Sofia!
Denisa felicitari si aniversare placuta!
Nu ma poate ajuta nimeni cu pb mea???
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
babytza spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Andy.p sa aveti o zi superba si o viata minunata impreuna! Sweet escape! Aseara a fost un copil model, s-a trezit la 3..l-am pus la tzitzi si am adormit amandoi pana la 5 cand l-am pus in patut si a dormit pana la 7! Tati ajunge in cateva ore acasa. Giulianna ai o frumusete de baietel! Joy LA Multe lunitze printesei Sofia!Denisa felicitari si aniversare placuta! Nu ma poate ajuta nimeni cu pb mea??? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Te-as ajuta cu cea mai mare placere , dar nu stiu sa iti spun daca e motiv de ingrijorare sau nu. Eu cred ca nu e, mai ales ca ii dai san si mai conteaza si ce papi tu. Si David face si galbui si portocaliu si verzui...asa ca nu cred ca e cazul sa te panichezi.

Soricelul meu iubit poze
poze David