Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata. Noi azi sarbatorim 9 ani de cand suntem casatoriti ...asa ca planium sa lasam copii cu bunicile si sa evadam cateva ore. |
Laura, felicitari, sa aveti o zi cum v-ati dorit si o viata perfecta in continuare!
de Anda Teodorapuiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
denisa.g spune:
Multumesc frumos fetelor.
pt voi.
O sa incerc cu lingurita apoi cu biberonul. Sper sa reusesc ca trebuie sa am o solutie pt cazurile de urgenta si sincera sa fiu mi-e dor sa ies cu sotul in oras, sa ne plimbam, papam... si sa stam linistiti ca bb e bine acasa si ca, daca ii e foame ii da buni de papa fara probleme (sa ii las lapte muls).
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
bitza2008 spune:
Salutare tuturor!
Dupa indelungi cautari am gasit in oras un neurolog pediatru..maine mergem la cabinetul ei particular si sambata mergem la oftalmolog...am niste emotii
Copilul meu a facut si ieri si azi kk fara supozitor, ceai, termometru, dar 
mai devreme a mai facut o data dar de ala apos cu bobite asa 
HEEELP e normal? Sa-i dau ceva??
Denisa eu pana acum cand am fost plecata m-am incadrat in intervalul dintre mese...dar urmeaza luna viitoare sa avem un party si cred ca o sa iau o cutie de lapte praf sa ii las un biberon just in case
Giulianna eu pana acum am folosit cosul pt masina si am stat langa el pe bancheta din spate. Cand face 3 luni ii voi cumpara scaun sa pot sa merg si eu singura cu el in masina. Desi scaunul pe care il vom lua e de ala 0-18kg am preferat cosul pana acum...sa stea intins.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
sabinel spune:
neata!
giulianna, noi tot scoica folosim pentru masina, scaunul mai incolo.
am inceput sa-i tamponez fata cu ser fiziologic si se vede o imbunatatire, dar o sa schimb si detergentul, ca i-a aparut si pe piept si spate acea iritatie. mi-e asa mila de ea cand o vad rosie toata. noi i-am luat persil sensitive pt hainutele ei si se pare ca nu-i prieste deloc. ia soata azi dermalin, sa vedem daca se mai irita. culmea e ca nu mi-a facut nici macar o data iritatie de scutec, in schimb in alte locuri se irita foarte usor. pupici
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
EvaF spune:
| citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata. Noi azi sarbatorim 9 ani de cand suntem casatoriti ...asa ca planium sa lasam copii cu bunicile si sa evadam cateva ore. |
Felicitari si petrecere frumoasa!
Multumesc de compliment!
MonycaC, Denisa (nici al meu nu prea mai incape in cadita

Monyca, inainte sa ma cunoasca sotzul meu prefera brunetele(idealul era Monica Belucci, super frumusetze tanti asta
Mami de Mihnea-Cristian, ce scump e baiatul dv
!!Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
denisa.g spune:
Aseara trebuia sa merg la control si era ziua mare cand imi spunea nenea doctorul ca dupa atatea luni de repaus avem voia la

Asa.. o sa ma duc sambata sper sa nu se mai amane ca se apropie si ziua noastra (3 ani de casnicie)![]()
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
_giulianna_ spune:
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2985662083/in/photostream/" target="_blank">Ce bine ar fi sa stau aici mereu
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2986516744/in/photostream/" target="_blank">Ma gandesc sa-mi deschid o afacere
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Multumesc frumos fetelor. pt voi.O sa incerc cu lingurita apoi cu biberonul. Sper sa reusesc ca trebuie sa am o solutie pt cazurile de urgenta si sincera sa fiu mi-e dor sa ies cu sotul in oras, sa ne plimbam, papam... si sa stam linistiti ca bb e bine acasa si ca, daca ii e foame ii da buni de papa fara probleme (sa ii las lapte muls). de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Nici nu stii cat te invidiez ca ai pe cineva de incredere cu care sa poti lasa copilul! Si noi am vrea sa iesim la restaurant ca inainte, dar stim ca pana face Luca vreo 6 luni asa ca sa il putem lua cu noi nici gand de iesiri! E frumos ca stam numai noi cu el, nimeni n a stat cu el macar 5minute, dar e si greu!!! OOOOOOOOOofffff, lasa ca ne facem noi mari!
Vaaaaaaaaaaaai,Giulianna ce frumos e!!! Sta in wrap sau mi se pare?
Legat de ce discutai, noi avem scoica, nu am luat inca scaun auto!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Xor spune:
sabinel, urmareste daca nu face acele bubite de la transpiratie...si al meu face ca o iritatie cu bubite ff mici si rosii ori de cate ori il imbrac prea gros...face si pe frunte cand ii pun caciulita afara...dar dispar repede dupa ce indepartez cauza![]()