Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

BUNA DIMINEATA,

monica_dicut. Asa este maine predam stafeta, dar e bine ca ne mutam tot impreuna la clbul scutecelor. Chiar a fost o perioada ffff frumoasa si am avut parte de fete deosebite, cu suflete mari si vorba tare dulce. Ma gandesc ca ne-am ajutat foarte mult una pe cealalta in aceste 8-9 luni si ne-am sustinut tot timpul si ar fi minunat sa ramanem asa in continuare. Te imbratisez cu drag!!

andy.p La Multi Ani fericiti si de acum incolo!!!! Aveti o familie minunata!!!

si noua ne-au ramas mici hainutele, cand am vazut ca nu o mai incap cele de 56cm am crezut ca au intrat la apa, dar cand am fost la dr am vazut ca de fapt a crescut 7cm intr-o luna!!!

xor eu nu am auzit de acesta injectie, dar stiu ca mai voorbeau fetele pe aici de un medicament f bun dar acre nu se gaseste la noi in tara, nu mai stiu cum se numea.... poate ne aud fetele care stiu si iti spun ele....

mimihoo felicitari pentru micuta!!! Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si voinica!!!

fetelor care alaptati, si la voi se intampla le fel? Eu 2 zile am lapte ff mult apoi 2-3 nu prea m, apoi iar am si tot asa cate 2-3 zile tot variaza!!!!

Si mi-am adus aminte! O sa fie iar Baby Expo, pt cele ce va intereseaza o sa fie pe 21-24 nov, tot la sala palatului.

Nu stiu cine itreba ce facem cu bebei cand vrem sa plecam pe undeva, parca denisa_g. eu o iau pe bebitza cu mine peste tot (bine, nu prea ies din casa, dar cand tre sa ies...) si sta mama cu ea in masina sau se plimba pe afara si daca plange sau e ora de masa ies si o impac!!

PUp ca sa trezit pitica

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
sunt ok, 2 in 1, plec la plimbare, revin mai tirziu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am avut o noapte foarte linistita, bebe s-a culcat la 22 si s-a mai trezit la 4:30. Cand m-am uitat la ceas nu-mi venea sa cred

Corrina felicitari! Ai reusit!

Anca m-am uitat la poze! Ce repede a crescut Carla! fata frumoasa!

Moni esti o persoana deosebita! Sa-ti dea DD sanatate, ai un suflet extraordinar de bun!

Babytza

Vreau sa va intreb si eu ceva fetelor. Voi aveti scaun de masina? Il folositi de pe acum? Eu n-am luat, zice sotul ca bebe e prea mic sa stea in scaun de masina. Mi-ar fi util ca mai trebuie sa plec ziua de acasa si mereu il chem pe fratele meu sa stea pe bancheta din spate cu bebe. Vrei nu vrei...hai cu mine

Sta vreuna dintre voi in Militari?

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi

Piti e plecata la plimbarici cu soacra mea, a fost cuminte ieri asa ca a prins curaj

Musette, deci pana la urma a fost o investitie utila bouncer-ul, ii place lui Luca

Joy, pentru cele 2 lunite. E mortala piticuta ta, ma declar indragostita de mutrisoarele ei dulci

Baby_boy, poti sa-i dai puiutului Sab Simplex de la 3 saptamani, incearca si Bonnisan sau Gripe Baby Water - sunt naturale.

Laureta, Monyca, Denisa

Corrina, e un scump piciul tau

Nerantula sper ca esti mai bine azi.

Mimihoo, felicitari pentru micuta Sofia! Sunt foarte frumoase pozele

Iri, imi pare rau ca piti are otita. Sunt multi bebici cu otita, am auzit ca e ceva epidemie. Saracutii de ei.

Aly, cum e Sebi?

Khristin, salutari mamico! Ma bucur ca totul e bine acum

Denisa, tare faza cu cadita

Andy, aniversare frumoasa si multi ani fericiti de acum inainte

Kid, cum e piticuta ta dupa vaccinuri?

Am gasit un remediu pentru crizele de seara ale Carlei, ieri am stat 6 ore afara cu ea asa ca seara a picat de oboseala, a adormit singura fara sa fie tinuta in brate si fara alte artificii. Acum am alta problema, e consipata, face kk sub forma de drajeuri. Ciudat e ca nu plange ca si cand facea moale, doar se screme si se incrunta de cateva ori. Sa o las in pace sau sa-i dau ceva ceaiuri?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna noi folosim scoica in masina, in scaun doar dupa ce sta in fundic, acum e prea repede.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy la multi ani !!!!!!! Multi ani fericiti si de acum inainte alaturi de noul membru al familiei !!!!!! Sa fiti iubiti !!!

Xor eu am aflat de Colief. E un sirop care se gaseste numai in Anglia. L-am comandat pe net si astept cu nerabdare sa ajunga. Am auzit ca ar contine exact enzima care le lipseste bebelusilor, si care este de vina pentru aparitia colicilor. Se zice ca acest sirop ar face minuni. Eu asa sper, ca avem o forma tare grea de colici...Si mie imi este frica de acelasi lucru la DAvid. Sa nu o dea in hernie atunci cand plange cate 15 minute...
De la cei care mi-au recomandat acest sirop iti pot spune ca au zis ca din clipa in care au inceput sa ii dea bebelusului, nu au mai stiut ce sunt aia colici. Si o mamica alapta, doua erau pe formula. A avut efect in ambele forme de hranire.

Nocom si eu am aceasta problema. Sunt zile in care ii tasneste lapticul pe fata si zile in care se enerveaza ca ii curge mai greu...E adevarat ca asta e intampla doar la sanul stang. Nu stiu care este explicatia...Ii dau de regula o masa un san si apoi celalalt. Cand este mai fomist ii dau si din celalalt la o masa. Si tot se mai intampla sa nu simt sanul plin. Am inteles ca si ei au preferinte, nu e la fel la ambii sani. Poate trag altfel din cel preferat, cine stie ?

Denisa eu il iau cu mine cand plec. Dar eu i-am dat de proba intr-o seara din biberon si l-a acceptat. La nevoie , am pus in congelator 200 ml laptic de tzitzi si ii da mama. Am plecat acum cateva zile fara el dar m-am intors in timp util si nu a fost nevoie sa apelam la biberon. Mai avem insa si avantajul de avea o pauza de 3 ore intre mese. Am timp de multe in pauza asta...Ieri cand am fost sa ma tund a iesit sotul cu el in parc. Era copilul papat , schimbat si a dormit linistit pana am venit eu de la coafor. Criza a facut-o dupa . Norocul nostru ca tati ar fi luat-o razna nestiind ce sa ii faca... Anis parca spunea ca e bine o data pe sapt sa ii dai o masa cu biberonul, tocmai pentru nu a fi un soc pentru ei. Sau pentru a face trecerea mai dulce atunci cand nu va mai fi laptic la sursa...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Buna dimineata fetelor,

Am nascut prin cezariana pana la urma la cerere, pentru ca la 42 de saptamani fetita mea nu avea de gand sa iasa. Acum are ~ 1 luna (de la 3 octombrie) si ne luptam cu colicile si cu tresaririle din somn. De fapt asta caut acum la calculator, pe internet informatii despre aceste tresariri care acum sunt si cu plansete din cand in cand. Sper sa fie ok, sa nu fie vreo boala ...

Bine ai revenit! Multa fericire alaturi de mica ta Sofia!

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Azi sper din tot sufletul sa fie o zi mai buna.
Ieri bb s-a trezit la 6.30 si pana la ore 22 a dormit doar 1 ora (de la 17 la 18) . In rest toata ziua la tatica si ingiiiii si aguuuuu si mai adormea sugand cate 5-10 minute cam la o ora.
Azi noapte a avut programul lui normal de trezit la 3 ore ..
Ieri trebuia sa merg la controlul de 6 sapt dar nu m-am putut dezlipi de el (de fapt el nu se dezlipea de tatica).

Fetele care alaptati doar san cum faceti cand trebuie neaparat sa plecati undeva si dureaza?? Ca eu m-am muls dar bb nu vrea biberon.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Denisa incearca sa ii dai laptic cu lingurita, e foarte probabil sa il bea lejer. Plus ca merge dat si cand doarme si nu se ineaca . Sa il pui mai ridicat putin pe o perna...

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

denisa la fel va doresc si voua.
nocom si tu ai o famile la fel de minunata
anca eu zic sa o lasi atat timp cat face.Si eu cred ca remediul e statul afara.Ieri mi-a dormit toata ziua..vrem sa repetam figura si azi..cat mai mult afara,mai ales ca e super.

babytza si multumim.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

eu am sanii beton, cred ca au 3 kile bucata, am incercat sa ma mulg dar nu prea merge, am incercat cu minunata pompa de la primii pasi si mai am un pas si o arunc pe geam...
fetelor, voi ce tip de pompa folositi? Am nevoie de una care sa etanseze bine, eventual cu palnie de silicon, oricum sa se muleze frumos.
Maine ma duc si bat farmaciile in lung si in lat ca nu se mai poate.

fericita de - Andreea

Eu am pompa manuala Avent-Isis! Are palnie de silicon!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput