Mamici norocoase de sept-oct 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Monyca.C, Andy, 300, Babytza, Bitza2008 si va multumesc frumos, la fel si voua si tuturor mamicilor de aici.
Eva, intr.-adevar e bine sa ai pe cineva sa te ajute. Soacra e in Ploiesti deci nu am treaba cu ea dar e mama pe langa mine si mai vine seara cand o chem si mai sta cu el iar eu pot sa-mi fac linistita: baie, rufe…… (asta se intampla cam o data pe saptamana , dar e bine si asa)

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nu prea am timp sa si citesc si sa scriu, ori una , ori alta.Saptamna asta am fost singura cu piticii si nu-i de ici colo sa te descurci cu un sugar si cu unul "mare" de 2 ani, dar cresc ei mari si o sa-mi fie mai usor.
Marele noroc e ca David e tare cuminte. ieri a facut 3 saptamani si are 3,7 kg, papa tot la 3 ore si inca minutele lui de veghe sunt putine, in schimb papa si somn!
Dragos imi scoate sufletul, e plin de energie si idei tot mai nastrusnice
Dar cine e mai mandra cu doi nazdravani?!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

multi pupici de la noi.

Inca ne luptam cu alaptatul exclusiv. pana nu fac rost de un cantar (ca mi-au promis rudele) nu ma linistesc. Sa vad si eu cat ia de la mine. Imi puteti spune cam cati ml ar trebui sa pape fetita mea de 9 zile la o masa?

Eu am facut serom la cezariana.... minunat. ieri am scos firele, dar trebuie sa ma mai duc la pansat

Avem voie miere de albine? noi mamicile?

eva iti sta foarte bine cu noua culoare

Ne ducem sa ne pregatim ca la ora 17 avem programare la ortoped.

pupam

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetele,

Raportez....NU FOLOSITI NICIODATA TAMPOANE ALWAYS...sunt varza jos de la ele..oparita, aseara nu m a trezit bebe ci m-au trezit mancarimile care tzin de ceva vreme de la aceste nenorocite de tampoane...am plans vreo ora asha de pe la 2 noaptea, am aplicat toate cremele si unguentele din casa plus pudra si tot nimic pana la 3 cand bebe a inceput sa planga si ea si m am potolit eu ca sa i dau intaietate la plans.
Bunnn...ne curge un ochisor rau...am dat-o cu de toate ...apa caldutza, ser fiziologic, kanamicina si inclusiv laptic de mamic...ca asa mi au spus babele ca e bun si vindeca orice...ma rog.
Bebelusha mea este total dependenta de mine..de mirosul meu, de prezenta mea...o pun usor in pat cand pare adormita tun si ma lasa un minut sa ma furisez de langa ea....si incepe ..du te inapoi, baga bratzic, iubeste fata...arunca putzin in aer ca ne place...sper sa o prind intodeauna..in rest toate bune si frumoase.
Va pup

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Vad ca mai aveti doar putintel si treceti un pic ma jos la "scutece"! Va asteptam cu drag acolo!

Iepurila, sigur ca tu ai voie sa mananci miere! Bebe, nu, pana la un anisor.

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

du te inapoi, baga bratzic, iubeste fata...arunca putzin in aer ca ne place...sper sa o prind intodeuna..in rest toate bune si frumoase.
Va pup

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Si, daca mananca si doarme linistita Elenuta, nu te mai stresa cu cat suge, ca sigur ii ajunge! Vezi sa fie cel putin 6 scutece ude + 5-6 scaune. Iar daca ti se pare ca face prea mult kk, sa nu te sperii, asta inseamna ca papa bine...
Andreiu meu facea kkuta de 7-8 ori pe zi, dupa fiecare masa, in primele 2 luni.

Si alapteaza la cerere, nu dupa program, ca si-l va face ea singurica, nu te va folosi drept suzeta. Iar procesul de alaptare mareste si cantitatea de laptic la san... dupa cerere si oferta pe masura...

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

mamici si pitici si burtici

Noi vad ca suntem un pic mai bine, azi chiar am agatat un pic de somnic, reusesc chiar sa ma gandesc sa ma apuc de calcat. Fata de urletele de alaltaieri e o placere sa am piticutza cu mine.
Singura problema pe care o am e cu botezul. Mi se pare ca nu o sa resusesc sa o botez cine stie pana cand, acum si cand o sa treaca otita tot o sa fie un pic sensibila.

Azi ma duc sa imi iau si pompa de la Avent. Poate reusesc sa pun si eu ceva laptik deoparte pentru zile grele.

Nikolici daca e cu ochii inchisi poti sa lasi o bluza de a ta langa bebelina, Asa o sa simta mirosul tau si o sa doarma linistita.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput