Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
mcrissaaaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiii te puppp
nu v-am uitat doar ca nu m fost prea bine,,nu ca acu as fi
va pup pe toateee
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
vias spune:
Michelle atat de bine te inteleg...si eu era sa innebunesc...cred ca inca ma mai paste acest pericol...din pacate!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Michelle81 spune:
Liana--felicitari pentru sarcina.!Sper ca am inteles bine ca esti gravidutza,nu am mai citit demult aici.imi pare rau sa aud ca nu esti prea bine!
Camy-si pe mine ma mai paste acest pericol dar incerc sa rezist,sa nu cedez,de dragul familiei,a oamenilor care ma iubesc si ii iubesc si mai ales pentru visul nostru.Trebuie sa putem merge mai departe,trebuie sa ne mentinem sanatoase psihic(desi este fffff greu)altfel nu avem nici o sansa sa ne vedem visul cu ochii.este greu intradevar....foarte greu dar ce putem face?avem puterea de a schimba ceva?nu putem schimba ce a fost dar putem influenta putin ce va fii...daca ne imbolnavim psihic va fii mult mai rau´,trebuie sa ne agatam de ce putem sa rezistam...Da stiu ca ma vei intreba"dar cu durerea ce ne macina sufletul clipa de clipa ce sa facem?"...nu stiu...
Daiopri spune:
Michelle, fete dragi, sa nu va pierdeti speranta. Trebuie sa fie bine intr-o buna zi. Meritati asta.
Va tinem pumnii sa reusiti sa treceti peste cele intamplate, sa aveti puterea sa o luati de la capat, sa va indepliniti visul. Abia atunci durerea asta se mai atenua putin.
Va doresc din tot sufletul sa reusiti sa va tineti bebelusii dragi in brate.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Laura Ioana spune:
Michelle draga mea, te simt mai puternica si ma bucur! Ce bine cunosc si eu, din pacate, sentimentul de vecinatate cu nebunia, dar, ca si tine (si Camy), mi-am impus sa nu imi las mintea sa plece razna! Mare-i Dumnezeu si totul va fi bine, intr-un final!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
monysorescu spune:
Salutare!
Teo2rina multumesc ptr sfat. Chiar am vazut un afis cu karvol la clinica insa doctora nu mi-a zis despre el. Io m-am gandit ca nu o fi ptr bebei asa mici. O sa incerc. Oricum nu mai are asa multi mucishori. Este spre bine. Multa sanatate si voua si sa scapati cat mai usor de iesitul dintisorului.
Michelle ma bucur ca ne mai scrii. Nu pot sa stiu ce e in sufletul tau, pot doar sa imi inchipui. Ma bucur ca ai totusi o nota optimista („incerc sa rezist,sa nu cedez,de dragul familiei, a oamenilor care ma iubesc si ii iubesc si mai ales pentru visul nostru.Trebuie sa putem merge mai departe, trebuie sa ne mentinem sanatoase psihic(desi este fffff greu)altfel nu avem nici o sansa sa ne vedem visul cu ochii.”) Eu iti tin pumnii si ma rog sa fie totul ok si sa reusesti pana la urma sa ai si tu o minune a ta pe care sa o ti in brate si sa te bucuri de ea. Meriti asta din plin.
Camy e valabil si ptr tine. Io ma rog ptr toate fetele de aici. Vreau ca toate sa reuseasca sa isi tina in brate minunile si sa se bucure de ele vazandu-le cum cresc.
Liana de ce zici ca nu esti bine? Greturile obisnuite sau e vorba de altceva. Orice ar fi sper sa treci peste si sa te simti mai bine.
O zi buna fetelor si un pupic de la mine ptr fiecare.
poze cu ghemotocul
monysorescu spune:
Am uitat sa va intreb ceva (in ultimul timp mi se intampla cam des. Cred ca tre sa incep sa iau lecitina ). Sa nu radeti de mine dar au inceput sa ma dispere balutzele lu bebe. Cam pana cand curg aceste balutze? Nu stiu la altii cum e dar noi avem in cantitati industriale.
poze cu ghemotocul
Teo2rina spune:
mony, ohoho... adik o sa cam tina. si sa vezi cand o sa faca si el pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si te stropeste din cap pana-n picioare...
Liana, ma bucur mult pentru tine, nu indraznesc sa ma gandesc decat ca va fi fff bine!!! te pup
Michelle, mereu ai fost puternica, esti si acum, nu-mi pot inchipui cum reusesti. sa dea DD sa fie bine in continuare, orice ai decide tu si sotul. te imbratisez cu drag.
va pup pe toate, fug ca am petrecere la gradi, ieri am fost in excursie, sunt rupta, da' copiii nu
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
danangie spune:
Buna ziua tuturor,
Scuzati-ma ca nu mai intru, de cand am inceput munca nu mai am timp de nimic. Vroiam sa va intreb ceva: ce mai pot sa fac ca Alessio sa nu mai fie rosu la fundulet? Deci, am schimbat pampersii...nici un rezultat, am schimbat servetelele umede....nici un rezultat, nu l-am mai sters cu servetele umede o vreme, gandindu-ma ca roseata e de la ele......nici un rezultat, l-am dat cu bephanten...nici un rezultat, l-am dat cu baby gel o alta creme de aici din italia......nici un rezultat, l-am spalat o vreme cu musetel....nici un rezultat, am fiert ulei si l-am dat o vreme .....nici un rezultat, il spal la fundulet tot timpul dupa ce face kk, ii spal partile intime de vreo 3 ori pe zi.......nu mai stiu ce sa fac!! Nu-i dispare roseata de la fund. Ce sa mai fac??
LIANA sper ca esti bine......de ce nu mai apare la semnatura ? Te
MICHELLE
MAV felicitari , cu intarziere, pentru bb MARIO!!! Multaaa sanantate, un bb sanatos si fara colici!!
IRENE de ce tre sa adaugam semnnul la BB Vlad? Intreb asta ptr ca noi am pus acest semn la ingerasii nostri.....
MCRISSA si eu am avut sangerari in ziua a 27-a si a 28-a CM. Dar era sange maro. Va fi bine!!
Pup toate fetele!!
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
danangie spune:
Aveam eu o indoiala.....si m-am uitat la durere....IRENE chiar nu stiamm de bb VLAD.....sau mai bine zis am uitat.....e bine cum am trecut??
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!