Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 4
Teo2rina spune:
Dana, si eu am aceeasi problema cu Mihnea, fara sa fi avut febra, fara sa-l las cu scutecul neschimbat, dat cu cremuta mereu, el este rosu la fund. azi, insa, am fost la Farmacia Academiei si am cumparat un preparat cu antibiotic, neomicina si nu mai stiu ce, se numeste Crema Petrini, a facut minuni cu bebelusul uneia dintre angajate, era saracutul carne vie... i-a trecu tmiraculos de repede. incerc sa aflu ce compozitie are si sa-ti trimit ca sa o poti comanda la farmacie.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
saryta spune:
Dana - si fetita mea cea mica a avut probleme la fel, nu ii trecea cu nimic si am mers la pediatru si avea o micoza.
Tratamentul a constat in bai cu bicaronat de sodiu(o lingurita la 500 g apa) si 2 creme: Lomexin 3 zile(de 3 ori pe zi ) si Nidoflor o zi.
Sper sa-ti fie de folos.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
elilov3 spune:
buna fetele
mcrissa felicitari sa fie intr-un cea bun si sa te vezi cu bine la termen cu bb
michelle cuvintele nu isi au rostul..insa timpul vindeca..e greu si dupa cum am mai scri acest de ce? nu isi va gasi raspunsul...ma rog ca Dumnezeu sa va aline suferinta si sa va dea ceea ce va doriti cel mai mult
danangie santate printisorului..sper ca, crema propusa de teo2rina sa functioneze si in cazul vostru
noi suntem bine tot in formul de 2 in 1...ah inca putin sa imi voi vedea minunea...pot sa va spun ca eu sunt de un calm nesimtit pe cand sotul zici ca e turbat ..imi si reproseaza cum pot sa fiu asa...nush grele cu neuronul de gravida
va pupacesc si va imbratisez cu drag
eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel
irlandeza spune:
Michelle
Teo sa sti ca Patti a avut displazie de sold, si cutele de la picioaruse nu sunt simetrice, dar e OK, si am pus-o in premergator. Desi auzisem si eu ca nu le face bine, totusi nu-mi pare rau. Si-a dat drumul la mers f. bine, mai ales ca ea a sarit de etapa cu taratul.
Mav, felicitari pt. bebele Antonio, sa creasca cuminte, frumos si sanatos.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Danangie, si noi mai avem funduletul rosu uneori, dar dupa ce o spal, sau dupa fiecare schimbare de scutec o dau cu pudra, si gata. E adevarat ca nu e foarte tare oparita. Incearca sa-l las in funduletul gol de cateva ori pe zi, ca sa mai respire pielea. O sa ajute. Pune-i o punga sub cearceaf ca sa nu ude salteaua.
Liana, imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Bebe e OK ?
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
mcrissa spune:
eu tot incerc sa par tare si sa gandesc optimist, dar imi e atat de teama sa nu se intamplae ceva cu bebe, ca nopatea trecuta am plans tota noaptea in visnu stiu cum sa fac sa gandesc mai pozitiv, toata ziua stau cu mana pe ca sa vad daca mai sunt umflati.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
vias spune:
Mcrissa...sper ca bebelusul tau sa fie bine....din tot sufletul iti doresc sa fiti bine amandoi!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
mcrissa spune:
irlandeza m-am uitat la pozele cu Patricia.a crescut atat de mult,e frumoasa focam vrut sa ma uit si la "asa a inceput fericirea", dar nu merge
liana multumesc de uraritu ce faci?cum esti?de ce ai spus ca nu ai fost bine?sper ca acum s-au rezolvat toate
elilov nu credeam ca inca mai esti 2 in 1.cand facem galerie?
michelle fata optimista si luptatoare
Bulina mea
mcrissa spune:
camy_pus acum sunt speriata ca am fost si putin racita si mi-e teama sa nu-l fi afectat pe bebe cumva.
Bulina mea
monysorescu spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va anunt ca a nascut alinushca. Nu stiu prea multe detalii decat ca a nascut prin cezariana de nevoie (ea era adepta nasterii naturale insa acum cateva saptamani ii spusese doctorul ca bebe nu e in pozitia buna si cred ca de aia), ca sunt acasa si sunt bine amandoi. A zis ca nu prea stie ce sa faca cu bebe si ca nu are nici cine sa ii arate. Cand o sa se mai dezmeticeasca a spus ca o sa imi povesteasca mai multe. Multa sanatate si alinushcai si lu bebita!
Mcrissa sa stii ca si io aveam chestia asta la sarcina cu Razvan. Dupa ce la prima, unul dintre semnele ca sunt probleme a fost faptul ca nu ma dureau sanii acum tot timpul verificam daca mai sunt tari si ma dor.Daca nu ai avut febra nu e chiar asa o problema o raceala mica. Ce-i drept e mai bine sa nu fi racit dar acum asta e. Mergem inainte. Io zic ca e totul ok. Multa sanatate!
poze cu ghemotocul