Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
Buna seara,
Multumesc fetelor de raspunsuri, am sa incerc sa aplic sa vad daca functioneaza.
SARYTA care este principiul activ la cremele astea? Poate se gaseste si aici dar cu un alt nume.
MCRISSA cat de bine te inteleg!!! Eu am stat toata sarcina cu ganduri negre. Ma fortam din rasputeri sa gandesc pozitiv si nu prea imi iesea. Cat despre sani, sa nu te sytresezi prea mult, ptr ca sunt momente cand nu te vor mai durea, cat ii vei simti moi. Depinde de organismul tau. Eu lucrez la un subiect pe care vreau sa-l creez in legatura cu tot ce tine de sarcina. Dar inca nu l-am terminat. Ai vrea sa ti-l trimit pe Pm?
De maine intru in concediu 3 saptamani ca aveam prea multe zile. Sper ca actunci sa intru mai des.
Noapte buna.
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
elilov3 spune:
mcriss faceti galerie pe 12 nov deja am inceput sa am emotii ...cat despre tine si problema ta pai eu zic sa punem biciul pe tine sa dam otara bataita sa plece gandurile rele de la tine...pai ce facem cu moralul....nu uita lupta....eu asa am facut mi-am zis in minte...acest copil se va naste va fi sanatosi si totul va fi bine...curaj luptam pana in panzele albe
eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel
mcrissa spune:
monysorescu vad ca toate trecem prin aceleasi griji si emotii.si la mine tot sanii au fost semnul ca ceva nu e in regula, dar doar cand m-a intrebat dr-ul daca ma mai dor sanii mi-am dat seama ca nu ma mai dureaudar o sa incerc sa gandesc pozitivpoate vine si la mine un ghemotoc in vara
danangie descrierile tare despre starea sanilor mai m-au linistit.ca si la mine variaza.noaptea daca ma trezesc sa ma duc la baie sunt umflati rau de tot, parca nici nu-mi vine sa ma misc, asa de tare ma dor, dar uneori ziua sunt doar mai mari, dar nu foarte tensionati si atunci intru in panicachiar te rog sa-mi trimiti pe PM ce ai scris, cred ca ma va ajuta sa ma mai calmez.de ce te-ai intors asa repede la munca?cine iti sta cu micutul?
elilov abia astept sa facem galerie.antrenez majoreteleincerc sa fur si eu putin din optimismul si puterea ta de lupta.o sa-mi tot repet in minte ca bebe e bine si la cat m-am luptat sa raman insarcinata trebuie sa gasesc puterea sa lupt si cu gandurile rele acum.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mav spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc sa aveti parte de aceleasi bucurii ca si noi!
www.flickr.com/photos/12628432@N06/2997868673/in/photostream/" target="_blank">comorile mele
Mami fericita de Sebi si Antonio
mcrissa spune:
mav am vazut pozele si m-am topit toata.poza in acre Sebi il tine pe bebe Antonio e superba!sa-ti traisca baietii si sa va bucurati de ei!
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danangie spune:
MAV vai cat m-am emotionat! Ai 2 baieti superbi. Nici nu-ti pot spune cat ma bucur pentru tine.Si vad in ochii lui Sebi, o fericire si o multumire enorma!! Sa va traiasca baietii si sa va bucurati de ei si sa ajunga doi oameni buni si sanatosi!
MCRISSA acu' ma apuc sa-ti trimit PM.
EDIT: Mcrissa m-am intors asa repede la munca ptr ca altfel nu-mi schimbau tipul de contract. Acu' mi l-au facut pe timp nedeterminat. Si cum eu vreau sa-mi iau casa.....imi trebuia un contract pe timp nedeterminat ca sa ma "bage in seama" banca. Cand sunt la munca, Alin sta cu alessio. Pana azi a fost mama la mine. 3 sapt. Dar maine pleca si imi va fi asa de greu. Dar ma descurc eu. Ma bazez mult pe Alin. Se pricepe de minune cu Alessio.Ii face baie, papa...toate cele.Iese afara cu el.
saryta spune:
Dana - da o cautare pe google si gasesti exactce contin
Nidoflor -Compozitie: la 100 g de crema:
Nistatina10.000.000 UI
Neomicina sulfat0,382 g
Triamcinolon acetonid0,100 g
Lanette N16,000 g
Eutanol G4,000 g
Glicerina12,000 g
Nipagin0,150 g
Nipasol0,050 g
Apa demineralizata63,988 g
Indicatii:Intertrigo de natura microbiana, candidozica sau mixta, perionichii si dermite alergice de contact, microbiene sau candidiene.
Lomexin - DCI: FENTICONAZOLUM
Firma / Tara Producatoare: RECORDATI SPA - ITALIA
Mai multe nu stiu.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
irlandeza spune:
Mcrissa, stai linistita , totul e OK. Prietena mea e in 7 sapt. insarcinata si nu are nici o durere de sani sau sa-i fie umflati. A fost la dr. si totul e bine, nu la toate gravidele e la fel. In afara de unele stari de greata , nu are nici un simptom.
O sa fie bine.
Iar in legatura cu pozele...la mine se vede, dai dublu click pe titlul care-ti apare si iar dublu click pe imaginea care apare.
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
danangie spune:
Buna dimineata, ce faceti? Eu ca de obicei sunt chiauna de somn. La mine ploua de-o sapt intr-o veseli. ]Noroc , ca exista supermarketing ptr a mai scoate cupilu din casa,,,,,,,ca daca nu am prinde bureti.De pe 1 am inceput diversificarea. Aici se face asa: o supa dintr-un cartof, un morcov si o leguma numita zucchina care se aseamana cu dovlecelul. Deci, se face o mancare din 180 ml de supa de asta.....bine ca eu am folosit doar 110 ml............si inauntru se pun 3 linguri rase de crema de orez(praf) plus o lingurita de ulei de masline.Se da asa 4, 5 zile. De azi , ii pun si jumatate de borcanel de carne de curcan.Pe urma peste vreo 4, 5 zile se adauga si o lingurita de parmezan. Si tot asa.....incetul cu incetul se tot adauga cate un ingredient nou. Voi cu ce ati inceput diversificarea?
O zi buna