Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
Danangie io am inceput cu suc - mar, apoi amestecat cu morcov, apoi para si m-am cam oprit aici. Cred ca in curand o sa bag si piersica numai ca mi-e putin teama ca acum nefiind vremea lor cele care le gasesc cam au chimicale in ele. Pe urma am bagat mar ras si la cateva zile io am amestecat marul ras cu para rasa. Si de ieri am inceput cu supa de legume - morcov, telina si pastarnac si o foaie de ceapa care e doar de gust. Dupa ce fierb ele foarte bine pun o lingurita ulei si mai fierb vreo 10 minute. Apoi scot ceapa si pasez restul de legume si ii dau zeama in care au fiert legumele si cu ceva legume din astea prin ea. Cam ca un nectar asa. Si maine o sa bag dovlecel, apoi patrunjel radacina si tot asa mai departe. Cel putin asa fac eu. Alte fete poate o sa iti zica altfel.
Legat de diversificare am si io o intrebare - la cate luni se poate rade biscuit ca sa il amestec cu marul ras? Ca in unele locuri nu zice varsta, unii zic ca pe la 6 luni altii ca pe la 9. Oricum pana la 6 luni fara gluten dar de cand?

Pupici la toata lumea.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cine are contact cu Alinuschca sa ii transmita si din partea mea felicitari si sa nu isi faca griji ,instictul de mama o va indruma mereu si va stii ce sa faca cu bebika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana, eu zic ca-i prea devreme pt carne si cred ca nici parmezanul nu-i indicat. Trebuie s-o iei usor cu suculet de morcov (asa-i indicat, inaintea fructelor, ca-i posibil sa nu-i placa daca gusta dulce mai intai), apoi suculet de fructe, apoi si piure de fructe, piure de legume si abia pe la 7 luni bagi carnita (eu asa i-am dat: la 6 luni am bagat ou si branzica de vaci, la 7 luni carnita si ficatel, la 8 luni banana, peste ii voi da de acum incolo).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Crissa esti bine? Stiu ca-i normal sa ai ganduri de tot felul, dar incearca sa iei fiecare zi in parte si sa te bucuri de ea! Nu lasa sa treaca sarcina (o perioada superba) fara sa te simti fericita! Totul va fi bine, ai sa vezi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare tuturor!

Michelle eu mai vorbesc cu ea pe messenger cand reuseste ea sa intre. O sa ii transmit ce ai spus.

Razvan a invatat de vreo 2 zile sa scuipe si e o adevarata placere cand mananca mar si supa.Iar pe mine m-a pocnit de 2 zile o raceala.... ma simt ca lovita de tren. Si e o placere mai ales ca weekendul asta e plin de chefuri. Vineri il sarbatorim pe bb in avans (il cheama si Mihai), sambata mergem la intalnirea de 10 de la terminarea facultatii iar duminica isi boteaza cumnatii baietelul. Sper sa ma simt si io mai bine.

Fetelor io va urez o zi buna, multa sanatate si va pup pe toate virtual (ca sa nu va dau raceala mea).

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata....eu iar cu durere de cap.

LAURA, MONY multumesc de informatii. Aici pediatrii au o cu totul alta schema de diversificare. De exemplu aici nu se incepe diversificarea cu fructe.Se zice ca astfel copiii ar risca sa nu prea accepte mancarea......pentru ca s-au obisnuit cu dulcele...fructele. Acu'...cat e de adevarat n u stiu.Oul de exemplu ei recomanda abia dupa 9 luni.Sa nu zic de piersici.Absolut dupa 1 an pentru ca sunt alergenice. Nu am acum schema in fata ca v-as scrie ca sa vedeti cu recomanda ei diversificarea.Eh...cate bordeie atatea obiceiuri. Nu stiu daca in Ro exista dar aici...carnea e liofilizata....nu stiu cum se zice in ro...adica....carnea e facuta praf.....nu omogenizata. As vrea sa stiu.....cum tre' sa fie o zi dse mancare a unui bb de 6 luni...adica...Alessio mananca o data la 4 ore.Acu' de cand ii dau mancarea la pranz......mananca abia dupa 5 ore.Dar as vrea sa stiu....cand va trebui sa-i dau mancarea de seara......la ce ora ar trebui sa i-o dau......si-ntre timp ii mai dau ceva? -la ce distanta de ora de pranz?

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

La 11,30 tre' sa meerg la circa pentru vaccin. Sper sa nu planga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danangie multumesc mult pentru "jurnalul de sarcina" trimis.l-am citit si l-am rascitit, vad ca de atunci nu mai stau toata ziua cu mana pe sani, dar le fac un control amanuntit la fiecare dus, si dimineata cum ma dau jos din pat le fac un control rapid.cand il termini ar fi bine sa-l publici undeva pe forum, pe mine una m-a ajutat sa ma mai linistesc.
laura inainte sa raman insarcinata spuneam ca ma voi bucura de fiecare zi de sarcina.dar uite ca acum sunt stresata.sper ca dupa ecografia de maine , unde ar trebui sa se vada activitate cardiaca, sa ma mai linstesc si eu.seara cand vine sotul uit de griji si impreuna cu el reusesc sa fiu fericita, el ma intreaba ce face bebe (imi spune ca e o fetita frumoasa, ca stie el), saruta burtica, face planuri si in momentele alea uit de toate, ma simt cea mai fericita graviduta.acum 2 zile am visat ca aveam o fetita superba, era imbracara intr-o rchita mov-lila si cu o palarioara de soare la fel in cap.am zis ca daca aflu ca e fetita primul lucru pe care il voi cumpara va fi rochita lilia.
acum citesc cu interes planurile voastre de diversificare si astept cu mare nerabdare sa le pun in practica.
irlandeza tot nu se poate vedea filmuletul.imi spune "please sign in".probabil ca tu esti deja logata si de aia il vezi.inceraca sa-l faci public cuma.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

MCRISSA ce m-am emotionat in leg cu visul tau, cu rochita lila. Si asa ce mi-am mai sucit creierul sa gasesc un titlu la art asta si uite ca tu mi-ai dat o idee. Pot "sa fur" ideea ta? Ma bucur ca ti-a placut si ca ti-a fost util.Imediat ce-l termin iti trimit continuarea si totodata il voi posta la odisee.

Tot ma doare capul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineataaa!

FELICITARI noilor maryb, mav, alinushca !!! Sa va traiasca minunatiile, sa fie sanatosi si sa va umple viata de bucurie!!!

FELICITARI mcrissa, sarcina usoara ca fulgul, nastere asemenea si sanatos tun !!!

Dragele mele, am apucat sa citesc din urma doar putin, ca bineinteles, desi am crezut ca o sa fiu mai libera, in ultima perioada m-au navalit musafirii (macar au fost din cei dragi, nu din cei care vin si nu mai pleaca ) si acum sper sa recuperez si mai mult din ce am ramas restanta in urma lungii mele absente.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput