Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Profit ca sunt acum cu energie , sa mai scriu cate ceva pe aici .

Peeeepsiiii unde te-ai ascuns? Ce mai faci? Ce fac nazdravanii tai?
Tizo eu sunt bine, am vazut de curand pozele cu Thea, o scumpa, acusi o sa faca baietii coada la voi la usa .
Liana nu stiu daca am apucat sa-ti zic, dar o fac acum : SARCINA FARA GRIJI SI SANATOS SI ZAPACIT CA MAICA-SA ! (sa nu ma bati...tare ) .
Michelle putere multa si curaj sa mergi cu privirea sus inainte, vine el si soarele, sunt convinsa!
danangie vaz ca ati inceput deja diversificarea....ce trece timpul asta...parca ieri ne ziceai ca ai test cu II.
IreneCAM FELICITARI! Sa-ti traiasca si sa va bucure mereu, minunatia de fetita, ai reusit!
Ninia cum stai cu "muncile" ? Multa bafta si reusita cat mai curand .
slimatei pe unde te-ai ascuns, ca vad ca nu ai mai scris de ceva vreme...?
Teo si pentru tine si pentru energia de Mihnea dulce, ma bucur ca ai scapat de viroza.
monysorescu ce mare s-a facut si praslea al tau, mamica si baiatul frumos.
Cristina_ana am citit in urma, ca Ninia a avut dreptate, ma bucur mult pentru tine si pentru puiut, sa dea DD sa fiti de acum in colo, familia fericita si implinita, meriti asta!
cristina26 ce mai faci? Ce mai face Ingriduta? Sper ca data viitoare cand o sa fie ocazia, sa ne vedem cat mai multe si sa puteti veni si voi doua.
irlandeza mamica si domnisoara, tare frumoasa s-a facut printesa ta.
musette, blueeyes cum va descurcati cu minunile voastre? multi si voua.
baby_r7 si tu stai ascunsa? Mai intra si ne spune vesti despre tine, cum v-ati acomodat cu micuta, sunteti bine sper.

Nah, se pare ca iar am reusit sa ma intind ca o zi de post .

Despre mine, nici o noutate, iau in continuare Duphaston si cam atat.

Va si va pe toate-toate, chiar daca nu am apucat sa va scriu la toate in parte, sunteti in gandul meu.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danangie bineinteles ca-i poti spune asa.eu de cum l-am citit mi s-a parut ca suna ca un jurnal
lau , dar de tine nu ne spui nimic?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

L5845 ma bucur ca ne-ai mai scris.
Danangie sa stii ca si Razva mananca la 4 ore dar asta de destul de mult timp. El are mesele asa: 6 dimineata - lapte, 10 - mar ras si completare lapte pana o sa ii bag si biscuite si atunci o sa se poata satura din atat, 14 - acum supa si completare lapte ptr ca abia de 2 zile am inceput cu supa apoi o sa bagam si piure de legume si o sa eliminam laptele, 18 - suc de fructe si completare lapte pana pe la 6 luni cand o sa pot sa ii bag iaurt sau fructe cu branzica de exemplu si mai are ultima masa din zi la ora 22 cand iar bagam lapte. Dupa 4 luni in laptele de seara poti sa ii dai si cereale. Mare bataie de cap cu diversificarea asta... In grecia spre exemplu dupa un an se baga carne de porc la noi nu si altele la fel... Intre mese io ii mai dau ceai si atat. Mai incolo cand o sa aiba dinti poti sa ii mai dai un biscuite ceva sa roada. Mult succes cu diversificarea.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

ma duc la eco si nu am dormit toata noaptea de emotieva scriu cand ajung acasa.

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Mcrissa bafta multa la eco. Totul o sa fie in regula. Asteptam vesti.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragele mele
eu tot in formula de 2 in 1 vorba lui mav....ah am niste emotii...numai la asta imi sta gandul incerc sa imi fac de lucru prin casa sa mai uit...dar ce ziceti voi pot...deh neuronul de gravida
mcrissa pai facem galerie sa fie totul bine sa plece emotile ,,,hai curaj
va puapcesc cu drag pe toate fara exceptie

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

m-am intors de la ecograf si bebe nu are activitate cardiaca.am 6 saptamani si o zi.oare sa mai sper la fetita din visul meu?oare sa mi se intample si de data asta?

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mcrissa normal ca trebuie sa mai speri, nu te deznadajdui nu trebuie sa te intristezi..ai sa vezi ca data viitoare o sa auzi inimioara mica batand...eu inainte sa raman..sau cred ca eram deja am visat ca imi daruise un trandafir mare si rosu parintele care l-a inmormantat pe Pavel...si uite ca pana acuma multumi lui Dumnezeu totul a fost bine...speranta moare ultima, luptam pana la capat orice ar fi...hai capul sus

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

cris, tine-te tare acum, nu pica in tristete ca-ti faci rau, trebuie sa speri si sigur va fi bine. stiu ca e greu, am trecut prin asta, am innebunit cand am vazut ca am o pata. gandeste poztiiv, continua utrogestanul sau ce ti-a mai dat dr si o sa fie bine. si te imbratisez cu muuuuuuuuuuuuuuuult drag si cu ganduri optimiste

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata la toata lumea (desi e deja pranzul )!

mcrissa eu zic sa incerci sa nu te gandesti la ce e mai rau, mai ai rabdare, eu spun ca o sa fie bine de data asta, se mai intampla ca la sarcina asa mica sa nu depisteze activitatea cardiaca si sa fie bine de fapt. Capul sus! Nu poti sa repeti pe luni echografia in alta parte? La cine ai fost la echo? si linisteste-te, lasa gandurile negative.
Despre mine, nu am noutati, iau Duphaston din ziua 18-25, luna de luna si cam atat. In rest, doar ma bucur de tot ce e in jurul meu si am hotarat cu sotul sa nu ne mai chinuie nici un gand ci sa ne traim viata, iar daca ne e scris sa fim parinti, vom fi cu siguranta, toate la timpul lor. Pana una-alta, ne bucuram de copilasii prietenilor nostri, mai ales ca cel mare (are 2 ani si 10 luni), deja a spus de nenumarate ori, ca el e copilul tuturor"...si a lui mami, si a lui tati, si a lui mamaitza, si a lui Lala (eu) si a lui Puiu (sotu')...", asa ca iti dai seama ca ne-am topit amandoi cand l-am auzit spunand asta. inca o data.
elilov3 poate iti face vreo supriza chiar de aniversarea numelui lui, mai stii? Te cred ca ai emotii, dar o sa fie bine.
mony mai ce papacios ai, sa-ti traiasca!
danangie si tie si la nazdravanul mic, care-ti face uneori nopti albe.

Va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput