Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Mcrissa trebuie sa gandesti pozitiv. Speranta moare ultima. Si poate ai ovulat mai tarziu, poate a fost prea devreme ecografia. Nu poti sa o mai faci si in alta parte peste vreo 2-3 zile? Io tin pumnii si ma rog sa fie totul in regula.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-tu stii foarte bine ca ovulezi mai tarziu de ziua 14,tie iti venea dupa 33 de zile asa ca nu iti fa griji si nu te consuma,sigur bebika este bine,numai ca a fost prea devreme pentru a se vedea la eco inimioara.Si doctorul asta al tau,doar te-a umarit la monotorizare si stia ca ai ovulat tarziu,nu putea sa te trimita linistita acasa si saiti spuna ca este normal sa nu se vada asa de repede actovitatea cardiaca?of hai linisteste-te si nu mai plange ca ii faci rau lui bebika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am vazut vestile bune acuma citeva zile, da nu am apucat sa va scriu, da m-am bucurat f tare ptr voi!

deci, mavvvvvvvvv, felicitari draga mea, gata ti-ai vazut visul cu ochii! vazind pozele am retrait emotia cind l-am adus pe david acasa si l-am pus in brate la dominic, ce nume frumos, bravo, sa va traiasca baietii! e atit de frumos!m-am topit la poza aia cu bebe dormind pe titzi

mcrissa, vai atit de tare ce ma bucur ptr tine! bravo, sarcina usoara si un bebe sanatos!suturi in cur la ginduri negre. tu stii ca eu cred mult in vise, si daca tu ai visat lila, lila va fi si-ti vei tine fetita in brate. acuma am vazut mesajul tau, draga mea, atit pot sa-ti zic ca aici inainte de 10s de sarcina adica calculate de la ultima zi de ciclu, nu-ti face nimeni eco sa-si dea cu parerea de activitate cardiaca. deci la 6s, poate e putin prematur ptr activitate cardiaca nu?stiu ca mai era cineva(nu mai stiu cine) si la mine la odisee, se vehicula mult pe tema asta, de la ce virsta se vede activitatea cardiaca.....capul sus, tinem pumnii, la virsta asta se vedea daca e in sac, daca s-a format, si si aia nu se vede inca bine, se vede daca e in uter. asa ca mai asteapta inca citeva saptamini, care stiu ca par ani.....imi aduc aminte de toata panica mea din sarcina cu david.....la dominic nu am profitat de sarcina, era prima.....imi era groaznic de rau....la david eram panicata......de cea mai mica crampa, stiu ca e greu draga mea, TREBUIE SA CREZI!CREDE TARE TARE, vei reusi!

ninia, ma bucur ptr bucuria ta ca sotie, o sa vina bebe mic cu siguranta!iti doresc sa pleci impreuna cu lau si inca citeva fete de aici! merci ptr aprecierile la poze, da mai asa au crescut.....

irlandeza, sarumina de aprecieri, si voi sinteti la fel de frumosi

lauraa, felicitari si sarcina usoara, chiar minune

miha74, un mare la multi ani cu intirziere, multa bucurie

irene, ma bucur ca sinteti bine......cu nedormitul stiu ce e, ca david, care-si facea noptile de mult timp, uite ca a fost bolnav toata saptamina trecuta, si se trezea in fiecare noapte de 2-3 ori....bafta cu finalizarea adoptiei. safa mea e tot aia, inghit rahat ptr ca am reusit sa-l bag pe sot la ea in birou ca un fel de subinchiriere la un pret super bun.....da, asa au crescut baietii mei, david vorbeste deja, nu=mi vine sa cred......merci de aprecieri si ma bucur daca mai gasesti ceva util in ce scriu, as scrie romane.....da timp ioc. te pup. ptr profilaxie, de la 1 an le dau picaturi cu echinaceea speciale ptr bebei, din radacina de echinaceea si pe baza de glicerol si nu de alcool, 10 zile da, restul pauza pe luna, ca daca se exagereaza echinaceea are efect invers

lau, bine ai revenit, imi era dor de tine pe forum

maryb, am vazut minunea mica, sinteti doi frumosi

laura, sarumina de aprecieri, si tu ai o printesa frumoasa, si mare, acusi face anu! da, david are obiceiul si se catara in frigider, ii pun la mina lui iaurturile,si se baga sa ia! iar cu tabla, era de risul risului, dominic desena, si david stergea.......mai si ridea...sanatate multa la thea, si david mi-a fost bolnav saptamina trecuta, gastro.

mony, pupici si de la noi. de ce nu mai intra alinushca aici?

mirelush, cum esti?ti-am trimis citeva pm-uri in perioada cind trebuia sa nasti, nu mi-ai raspuns niciodata, acuma ma intreb daca chiar le-ai primit?

ce mai stiti de irina?poate vine si ea cu o veste mare!

liana, ce s-a intimplat? mi-e dor sa mai vorbim, da nu mai am acces pe yahoo ca mi-a fost virusat compul......

teo, sanatate la mihnea

michelle, capu sus iubito, esti o fata puternica, imi pare atit de rau ca medicii nu au mai multe raspunsuri ptr tine.din pacate asa este, viata asta este un mister, nu intelegem totul ce ni se intimpla!

ce mai stiti de idaira? mi-e dor de ea

nu mi-a raspuns nimeni ce s-a intimplat de nu mai scrie alinushca aici!!felicitari din suflet alinushca, bravo, ai reusit mamico...........bravooooo, sanatate multa

dana, aici zic la fel, sa incepi cu legume, tocmai din cauza gustului dulce al fructelor, o fi sau nu adevarat, eu am inceput cu legume, si amindoi sint niste mincaciosi, papa tot. acuma o fi din ce cauza, nu stiu! iti zic doar ce am facut eu si cum se recomanda aici. piersicile nu sint alergice

va pup tare pe toate, fug la munca, desi sefa mea e plecata, din pacate tre sa mai si muncesc........

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
Mcrissa, nu te ingrijora! Asteapta o noua ecografie. Parerea mea este ca nu trebuia sa iti spuna asa ceva, pana nu te mai chema inca odata la o alta eco...Inainte sa te stresezi prea tare, fuguta la un alt medic sa mai afli o parere!Hai, nu fi supi, va fi totul bine de data asta!
Lauuu, dar ce activa esti tu...Sper sa fii la fel de activa si la! sa bagam carbuni sa vina Mosu cu un bebe in sacul uli plin cu cadouri!

Pepsi, ce bine ca ai revenit si tu cu un mesaj lung. Te pup si nu te mai agita cu muncitul asta...ca asa sunt si eu...si nu ne va ridica nimeni statuie!

Michelle,tu despre tine nu scrii nimic?

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor multumesc pentru gandurile bune.dr-ul mi-a spus ca nu se poate pronunta in niciun fel deocamdata.mi-a zis ca aspectul ecografic este normal si a stat cu mine foarte mult de vorba incercand sa ma faca sa plec optimista de acolo, spunand ca poate ecografia a fost facuta prea devreme si m-a chemat luni dimineata la o noua ecografie.am mai vorbit cu un dr si m-a mai linistit, mi-a zis sa ma astept ca el crede ca totul e bine, atat tipm cat simptomele de sarcina exista(somn, sani umflati, mers des la baie)

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

La multi ani ptr toti cei care azi isi sarbatoresc ziua numelui!

Pepsi ma bucur ca ne-ai mai scris. Nasol cu sefii astia naspa. Alinushca nu a mai intrat de ceva timp ptr ca au cam afectat-o vestile proaste si a zis ca nu mai vrea sa citeasca. Acum e ocupata cu bebe mic.

Sa aveti o zi superba. va pup pe toate!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

michelle la multi ani de sf mihail!

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

LA MULTI ANI!!! SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR ACESTEI ZILE 'SF. MIHAIL SI GAVRIL'...numai fericire si implinire si distractie placuta alaturi de cei dragi !!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

LA MULTI ANI Michelle !!!! SA-TI DEA DD SANATATE SI NOROC SI IMPLINIREA VISULUI, CAT MAI CURAND !!

LA MULTI ANI ! PENTRU TOATE SARBATORITELE SI TOTI SARBATORITII ZILEI DE AZI! SANATATE MULTA, NUMAI SI NUMAI BINE!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE ASTAZI!
O DEDICATIE PENTRU VOI:http://www.youtube.com/watch?v=NweQrkXNhrw

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput