Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monysorescu
Legat de diversificare am si io o intrebare - la cate luni se poate rade biscuit ca sa il amestec cu marul ras? Ca in unele locuri nu zice varsta, unii zic ca pe la 6 luni altii ca pe la 9. Oricum pana la 6 luni fara gluten dar de cand?

Eu am inceput diversificarea de la 5 luni si i-am dat si biscuite fara gluten amestecat cu mar ras, apoi de pe la 7 luni i-am dat bicuiti cu gluten,( ca asa am considerat eu,) care au fier, vitam. B1, B3, B6.Ai mai dau si sa-i rontaie, chiar daca nu avea dintisori.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui L5845
irlandeza mamica si domnisoara, tare frumoasa s-a facut printesa ta.

Ai grija de tine, multa sanatate.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa
irlandeza tot nu se poate vedea filmuletul.imi spune "please sign in".probabil ca tu esti deja logata si de aia il vezi.inceraca sa-l faci public cuma.

Cred ca se vede acum.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am fost la eco si ne bate inimioara

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
mcrissa felicitari Doamne ajuta si pe mai departe sa va vedeti cu bine la termen!!!
deci am inceput saptamana bine..sa auzim vesti numei bune in aceasta sapt ....
fetele maine ma internez in spital, iar miercuri am intalnirea cu minunea...ufff numai am rabdare
va pupacesc si va imbratisez

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare!
Mcrissa ce ma bucur! Au functionat gandurile noastre pozitive. Sa fie totul bine in continuare.
Elilov3 tinem pumnii sa fie totul ok. Sa nasti usor, sa te recuperezi repede si bebita sa fie sanatos si papacios. Si sa agitam si putin majoretele la galerie .......

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna!
Mcrissa, felicitari pentru inimioara! Doamne ajuta in continuare!

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

irlandeza multumesc de gandurile bune, incerc pe cat posibil sa fac asta, chiar daca se mai intampla sa mai "sar calul" , deh, ca oaminii.
mcrissa m-am tot gandit la tine si am stat cu pumnii stransi, Doamne Ajuta! ca e bine, asa sa fie pana la termen si tot timpul de fapt .
Ninia pe unde tot umbli? Ca desi nu am avut timp in week-end sa intru pe mess, ma gandeam ca te gasesc pe acolo cand mai intram asaa, 2-3 minute .
elilov3 deci ne pregatim de galerie, yupii !

Va si va pe toate!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mcrisa deci ,cum o s-o cheme pe fetita ta?
Flavia ma bucur ca iti faci timp si ne mai scrii.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Doamne ajuta!Mcrissa, ma bucur enorm de mult, cred ca plutesti de fericire! te pup si-ti trimit tot optimismul meu! si de la Mihnea
Elilov, ma rog sa fiti bine, Doamne ajuta! sa fi curajoasa, mai ai atat de putin... ce nostalgie ma apuca...
Pepsi, pupici multi pentru tine si voinicii tai (ce mari au crescut). parca ieri ma uitam la David bebelus si imi ziceam in gand ca as vrea sa fie si Mihnea la fel de frumos ca el. te imbratisez cu mult drag, draga mea, e greu, stiu ca treci prin foc si para, dar sti cum se spune, dupa nori iese soarele. abia astept sa va linistiti (cat de cat, oricum liniste nu avem niciodata). spor la munca.
Lau, e bine ca ati decis sa nu va mai consumati, asa este, nu rezolvati nimic cu asta.
Irlandeza,superb locul undde locuiti. iar Patty e minunata!
despre diversificare nu va pot ajuta, eu am un copil supermancacios, cu toate astea nu are pernute pe maini, nu e gras deloc.noi am inceput cu sucuri de fructe, am incercat apoi branzica facuta in casa cu piure de fructe, nu-i place deloc asta, mananca branza de care mancam si noi, mancaruri de orice fel, ma rog, nu-i dau eu orice. friptura, in continuare, este cea mai buna "leguma"... si ficatul, si galbenusul. zilele trecute mancam creier pane, lui ii dadeam supita si a vazut ca mananc altceva, a trebuit sa-i dau si lui si nu s-a mai oprit decat cu plansete...
am vazut si eu pozele, Mav, am fost foarte impresionata. sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! incep iar sa-mi doresc inca un copil...
va pup, m-am intins o gramada

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii
(adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput