Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri10

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Elilov, Doamne ajuta sa ai nastere usoara si sa iti tii bebelusul in brate!

Lau, sunt prin zona,dar am o perioada groaznica la serviciu. Am ramas singura...si pana o sa am o colega noua...ma lupt cu toate pe acolo. Seara ajung terminata acasa...mai gatesc...si gata! Somnic! Tu vad ca esti la fel de ocupata.

Teo, ce mancacios ai! Mai pune si tu poze cu el!

http://tt.lilypie.com/OEc0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Elilov o nastere cat mai usoara
iti doresc un bebe perfect sanatos, refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 6+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

ELILOV, CRED CA DEJA ITI TII MINUNEA IN BRATE! REFACERE RAPIDA SI UN BEBE LINISTIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Vreau sa le intreb pe fetele care au avut diagnostic de preeclampsie, ce analize si-au facut, daca au avut probleme cu tensiunea si la urmatoarea sarcina, au luat ceva tratament...
Astazi, in timp ce eram la doctor si acesta ma incuraja m-a marcat o fraza pe care a spus-o "Punct si de la capat" Pina la urma asta e viata, cu partile ei bune si rele iar noi suntem datori sa luptam.
Mai am un pic de asteptat ca au trecut doar 3 saptamanidar sunt hotarata sa merg mai departe

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
Stie cineva ceva de elilov?
Liana ce mai faci?
Danangie cum e cu serviciul? Cred ca e mai greu mai ales ca nu mai e nici mama ta. Cum mai merge diversificarea?
Sicuta13 eu nu am avut asa ceva insa poate e vreo fata care sa te ajute. Multa sanatate
L5845
Michelle
Pepsi tu ce mai faci? Dar baietii tai?

Restul fetelor ce mai faceti? Cam slaba activitatea pe aici. Io va pup pe toate si va urez o zi buna!

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONY multumesc de intrebare, acu' sun in concediu ca aveam prea multe zile, dar chiar si asa sunt f. obosita, am dureri de cap groaznice. Cu diversificarea e ok, numai ca nu mananca fructa, ii vine sa vomite. sucul de fructe il bea dar pireul nici o sansa. Si e f nervos in ultimul timp, aseara avea 37,7 intern.nu stiu de ce.de racit nu cred ca e racit ca nici macar nu-i curge nasul......muci nu gasesc in nas.....ce sa aiba?

ELILOV felicitari si sa ai un bb mancacios si necolicios. pup

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare tuturor!
Danangie vezi ca o fi de la dintisori.
Ce mai faceti fetelor? Sa aveti o zi buna! Pupici de la mine si Razvan.

poze cu ghemotocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna ziua la toate minunatele!

sicuta ma bucur ca scrii si-ti doresc sa fii puternica si sa iti regasesti energia , sa mergi mai departe.
Teo stiu ca e bine ca am reusit sa nu ne mai consumam, speram sa ne tina . mamica si mancacios.
Ninia si eu sunt ocupata, faca ce fac si desi imi propun sa mai "reduc viteza", se pare ca socoteala de acasa nu corespunde cu cea de la piata . Cum decurg "ostilitatile"? Tin pumnii sa vii curand cu vesti super .
mony multi si de la mine pentru tine si piticot.
dana e bine ca esti in concediu, asa apuci si tu sa mai stai cu nazdravanul mic si nu-ti fa probleme, se invata el pana la urma sa pape si fructe.
elilov3 sper ca sunteti bine si tu si FELICITARI ! BINE AI VENIT PE LUME, MINUNE MICA! SA CRESTI MARE, SANATOS SI CUMINTE!!!

Va si va pe toate!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Draga FLAVIA

LAAAA MUUUULTI AAAANI !!!

SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

FLAVIA, LA MULTI ANI!!!O viata frumoasa si plina de bucurii!

Mergi la inceput