Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

toate fetele si le multumesc pt gandurile frumoase.
Noi suntem bine, inca in perioada de acomodare, dar fetita mea e asa de cuminte....fata de ce mi se spusese in maternitate....dar nu vreau sa mai comentez si aici neonatologia de la Elias....
Ana-Maria Alessia are acum 4400g, papa san si in completare Humana, e ffff mancacioasa si plange doar cand are nevoie de ceva. E o minune.
Am nascut-o pe 19 octombrie, la ora 21.35, prin cezariana, a avut la nastere 3850g, 54 cm si Apgar 10.
pt FELI, care a fost alaturi de mine pe toata perioada spitalizarii. Are un bebe fffffff scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebe2008 sa-ti traiasca grasunica si sa fie cuminte si mancacioasa.
De ce ai facut cezariana? Asta ai vrut tu? La cate sapt ai nascut-o?

39+1 zi Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bebe - sa va traiasca grasunicaaaa, sa fie sanatoasa sa va bucurati de ea!!!
Ce anume a fost rau la neonatologie??? Sunt acre doctoritele, asistentele sau????

Asteptam si pozici!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 33+ Theodora
PRINTZUL

AMR 6 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Bebe2008, de ce ai facut cezariana? Ce probleme a fost la neonato in spital? E cazul sa ne facem griji? De ce sa nu comentezi daca ai motive? Macar sa fim si noi pregatite, daca e ceva in neregula. Hai ca am tabarat cu intrebarile pe tine. Sa-ti traiasca bebelina dolofana, recuperare rapida pentru tine si cat mai mult laptic.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Hera, eu nu am vrut cezariana, doream sa nasc natural, dar implinisem deja 41 de saptamani, colul era BETON si nu aveam nici o contractie, fiind si monitorizata la spital in sapt 40 si 41. La acestea s-au mai adaugat si dimensiunile fetitei, in raport cu bazinul meu.
Alexutza, mergeam la alaptat si fetita imi dadea lapte afara...deci inainte de masa ii hraneau cu lapte praf.....trebuia sa fii "atenta" cu ele sa fii sigura ca nu ti-l indoapa cu lapte praf ca sa taca. Nu dadeai nimic, nu ti se spunea absolut nimic, chiar daca erai la prima nastere si eventual si cezariana...Iar despre doamna C....nu sunt prea multe de spus.....
In ziua externarii, desi am cotizat pt pregatirea bebelusului de plecare, cand am ajuns acasa am constatat ca scutecul nu mai fusese schimbat de cine stie cat timp, fetita fiind ffff iritata...
Ar mai fi multe de spus despre ele, dar mai bine ma abtin....

Pt Dr Tutunaru si echipa lui numai cuvinte de lauda! Sa-l tina Dumnezeu sanatos pt ca tot ceea ce face este la superlativ.

Mergi la inceput

bebe, crezi ca daca ma duc eu acolo si zic sa nu-i dea lui bebe lapte praf o sa ma asculte careva? M-am gandit de foarte multe ori la lucrul asta, ca ei practic "strica" bebelusii cu laptele ala praf, dar intrebarea este daca ma baga cineva in seama daca eu zic sa nu-i dea copilului lapte praf? Imi dau seama ca vor liniste si de aia ii indoapa cu lapte praf, dar as prefera sa ma cheme si sa ma lase sa-l alaptez oricat (in speranta ca voi avea cu ce) si oricand, dar sa nu-i dea lapte praf.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am citit si eu despre neonatologia de la Elias, de la cele care au nascut de curand..
Eu ce sa zic, stiti ca am mai nascut o data acolo, anul trecut in iulie... pe vremea aceea nu am avut probleme de genul asta, puteai sa tii copilul cu tine daca vroiai pe timpul zilei, cat vroiai (adica daca vroiai sa dormi un pic, sau sa iesi, il duceai pe sectie), si doar noaptea intre 12-6 erai obligata sa-l duci la ei pe sectie.
La alaptat ma duceam cf orarului: 6-9-12-15-18-21-24 si apoi iar 6 dimineata. Poate ca ii dadeau si lapte praf intre mese, sau noapta intre 12 si 6 cat eu dormeam, insa Andreea din fericire nu mi-a refuzat niciodata sanul. Plus ca vedeam ca le dadeau lapte praf cu seringa sau lingurita....si imi pare rau sa aud ca s-au schimbat atatea in rau in decurs de doar 1 an si ceva...
Chiar trebuie sa fiu atenta, incepe sa mi se faca teama de chestia asta. Si specific ca anul trecut nu am "cotizat" cine stie ce... acum as fi dispusa sa fac si asta, adica sa cotizez ceva mai mult...

Offf, sper sa fie ok...

Bebe, felicitari pt fetita!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 37+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

salutare!intervin si eu , bebe al meu are 5 sapt, am nascut prin cezariana, referitor la asis. de la maternitate, eu am fost f.incantata de ele, au fost niste dulci, m-au invatat cum sa-l tin in brate , cum sa-l ingrijesc si mi-au raspuns la tot felul de intrebari banale care-mi veneau in minte,( la mine este primul copil).Am avut colege de salon care doreau sa dea numai san si veneau sa le cheme cand era foame la copil,ptr mine a fost o experienta extraordinara comportamentul tuturor, cu sau fara atentii, pe bune!Eu nu puteam sa-l ingrijesc mai bine , eram dupa operatie , a fost in grija lor si a fost bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

poate este mai bine ca bebelusii raman in sectie, esti obosita si oricum orele de alaptat sunt dese. Cu asta nu am nimic de comentat, dar daca stii ca vine ora de alaptat, nu-i mai indopa tu cu lapte praf, vezi intai ce suge de la mama si apoi ii dai completare. Daca nu auzeam plansete cand intram sa-i luam, era clar, nu?
In ceea ce priveste asistentele, nu stiu cum sunt la cezariana, dar la naturale nu ne-a deschis nimeni usa sa ne intrebe daca vrem ceva, vreun algocamin sau mai stiu eu ce. Si asta era a doua zi de la nastere, eram patru in salon cu medici diferiti, si toate nascusem in aceeasi zi. Tratamentul se rezuma la toaleta, spalatul de la 5 dim si 5 seara. Eu am avut algocamin de acasa si diclofenac supozitoare, dar nu ma asteptam la asa o ignorare, plus ca la nici 42 ore de la nastere mi se faceau formele de externare, pe care am refuzat-o, am mai stat o zi. In urmatoarea zi, la spalatul de seara ni s-a luat temperatura, iar in dim externarii a venit o asistenta sa ne intrebe cum ne simtim, ca urm intrebare sa fie daca plecam toate acasa.
Pe biletul de externare bebe veti gasi niste diagnostice, pe al meu am avut hidrocel si platfus, pediatrul si fetele de la odisee m-au linistit imediat: ambele diagnostice sunt hazardate, hidrocelul este ca si inexistent iar platfusul se diagnosticheaza intre 2-3 ani.
Nu am vazut pe nimeni sa fie chemata la alaptat in afara orelor, bebeilor li se da cu biberonul, iar daca ai lapte si te mulgi nu-l dau lui bebe, tb sa-l arunci, lapte de la pompa nu primeau decat bebeii de la terapie intensiva. Cam asta a fost toate

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

felicic, nu e de loc incurajator ce zici tu acolo despre tratamentul din spital. Sper doar sa nu clachez si bebe sa fie in primul rand sanatos si sa semene cu mine . Eu am refuzat orice fel de lapte multa vreme (de vaca, lapte praf, etc), si atunci cand mama s-a imbolnavit au fost nevoiti sa ma duca prin vecini la alaptat, fiindca am refuzat biberonul.

_

38s + poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)

Mergi la inceput