Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
LaLa_20 spune:
Ce dragute sunteti voi zuzici...roli

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary [quote]citat din mesajul lui EliaElia Da, e foarte bun cel cu acid salicilic(si eu ti-am scris de el Camelia si Laura (06.02.2008) |
merci mult Elia. am o farmacie cu laborator chiar la blocul meu.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
| citat din mesajul lui nemary [quote]citat din mesajul lui EliaElia Da, e foarte bun cel cu acid salicilic(si eu ti-am scris de el Camelia si Laura (06.02.2008) |
merci mult Elia. am o farmacie cu laborator chiar la blocul meu.

Mari
odiseea
POZE DARIA
Mari
odiseea
POZE DARIA
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Da mai am 8 sedinte...asa am zis si eu ca asa se invata...da chiar nu pot sa rada toti de mine,sotu e taximetrist bsu cum ma intalnesc cu cate un coleg,cum il suna sa-i zic cat de aiurea conduc... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
LALA nu trebuie sa renunti asa usor,asa este nimeni nu sa nascut invatat si eu vreau sa fac scoala curand
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ereena roxana, petrecerea va fi duminica. de ce ai vrea sa fie dupa 16 ? si inca ceva . este posibil ca unele dintre noi sa nu poata ajunga indiferent de care zi vom alege ,pentru ca suntem atunci in plina sarbatorire,taieri de mor si ruperi de turta. asa cum daca se alege 25 posibil ca eu sa nu pot veni. dupa ce completati majoritatea formularul vedem la ce rezultat am ajuns MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Si eu am completat ora 16.oo in sondaj
La 11.00 e prea aproape de pranz iar 14.00 e cam ora de somn
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Si eu am completat ora 16.oo in sondaj La 11.00 e prea aproape de pranz iar 14.00 e cam ora de somn O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
piciul meu se trezeste pe la 14-15
MATEIPrimul
5.10.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
Lala_D spune:
LaLa vin cu
dupa tine daca renunti la scoala 
De aia faci scoala de soferi : sa inveti !
Nici unul din barbatii aia de te iau peste picior nu a fost mai breaz in timpul scolii 
Vei invata sa conduci bine abia dupa ce se termina anul de incepator 
Eu nu stiu ce m=-as face daca nu as fi avut carnet, muream .Il am de 8 ani si de cand l-am luat conduc zilnic, pe orice vreme si oriunde, in special in Bucurestiul nostru infect.
O soferita rea in trafic in special cu taximetristrii ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
Am scris si eu 3 mesaje dimineata dar nimeni nu m-a bagat in seama.Nu-i nimic!
Intrebam despre epilarea cu ceara in timpul sarcinii pt ca aveam programare si nu stiam daca sa merg sau nu.In celelalte sarcini am folosit lama sau epilatorul si acum as fi vrut sa ma epilez cu ceara ca tine mai mult timp.Am renuntat la programare si cred ca voi continua asa cum am facut si pana acum.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danybv spune:
Vaii Lala20 vin cu doi 
slapi la tine daca aud cumva ca renunti la scoala de soferi
nu ai voie nici sa gandesti asa ceva
femeile conduc mai preventiv decat barbatii , pune mana invata legislatia bine , la condus incerca si fi atenta si ai sa vezi ca vei lua carnetul , eu conduc de 10 ani si ceva si tin sa-ti zic ca este super mai ales cand ai si copii dupa tine si conduc pe distante mari : Tulcea - Brasov = 400 de km plus alte drumuri mai lungi, deci fruntea sus si avem pretentii la tine , sa nu ne dezamagesti , te pup
si ai grija de tine
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
stoisor spune:
vreau parerea vostra zuzelor....ce zice-ti i ok piscina asta si setul de bile colorate ,cele de la chico sunt prea scumpe
http://www. pampam .ro/Jucarii-dupa-CATEGORII-Jucarii-de-Exterior-Piscine-pentru-exterior-Piscina-Intex-pentru-copii-p-17752-c-330-pg-1-p.html
si
bilele
http://www. reclama ilegala - avertizare .ro/detalii/Set-100-bile-mici,-7-cm/1668/
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE