Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 3
LaLa_20 spune:
Alina(mamica de Ioana)...da fac scoala de soferi,dar se pare ca nu e de mine sofatul...asa ca s-ar putea sa ma las pagubasa...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Alina(mamica de Ioana)...da fac scoala de soferi,dar se pare ca nu e de mine sofatul...asa ca s-ar putea sa ma las pagubasa... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
[b] Mai ai ore de condus? De ce zici asa? Asa se invata..

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> Montajul IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
LaLa_20 spune:
Da mai am 8 sedinte...asa am zis si eu ca asa se invata...da chiar nu pot sa rada toti de mine,sotu e taximetrist bsu cum ma intalnesc cu cate un coleg,cum il suna sa-i zic cat de aiurea conduc...
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ereena varianta modificata ,facut pe contul zuzelor. cu scuzele de rigoare, am sa va rog sa completati sondajul nou http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pAenEOYGhzSmk8sCrED6-BQ MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI |
Done!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Da mai am 8 sedinte...asa am zis si eu ca asa se invata...da chiar nu pot sa rada toti de mine,sotu e taximetrist bsu cum ma intalnesc cu cate un coleg,cum il suna sa-i zic cat de aiurea conduc... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Nu mai "pleca urechea" la ce spun colegii sotului; si dak ai fi "AS" la sofat, nu te-ar lauda; crede-ma, ca stiu cum gandesc barbatii despre femei-soferite

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
LaLa_20 spune:
Roxana...

Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
Ereena spune:
roxana, petrecerea va fi duminica. de ce ai vrea sa fie dupa 16 ? si inca ceva . este posibil ca unele dintre noi sa nu poata ajunga indiferent de care zi vom alege ,pentru ca suntem atunci in plina sarbatorire,taieri de mor si ruperi de turta. asa cum daca se alege 25 posibil ca eu sa nu pot veni.
dupa ce completati majoritatea formularul vedem la ce rezultat am ajuns
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
aurel_cris spune:
NEMARY da dentinox este sampon deasemenea.
MIKY_MAMICAam vazut pozele ce mari sunt clopoteii Dariuca,Sara si Luca
ELLENUTA si eu am vazut pozele Evei la 8 lunisoare,frumusica fetita mamei
CATI_MAGUREANU si eu sambata trecuta am clacat,la 3 noaptea plangeam de zor ca eram obosita si nu puteam dormi.Am declarat sus si tare sotului ca ma intorc acasa pt ca nu mai rezist.Si acum pic de somn dar daca ma pun in pat nu reusesc sa adorm,am cumparat niste pastile de somn sa vedem cum merge.Pe de alta parte daca le iau si Bianca se trezeste imi este frica ca nu o aud,asa ca nu stiu ce sa mai fac nici eu.Sa vad cat oi rezista si eu pana ajung la dr

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
roli25 spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 Da mai am 8 sedinte...asa am zis si eu ca asa se invata...da chiar nu pot sa rada toti de mine,sotu e taximetrist bsu cum ma intalnesc cu cate un coleg,cum il suna sa-i zic cat de aiurea conduc... ![]() Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO ![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Lala nu te lasa intimidata. Nimeni nu s-a nascut invatat. Ai sa vezi ca incet incet te obisnuiesti, la condus totul este rutina. Nici nu ai cum sa conduci bine cand nici nu ai terminat scoala. Eu am putut sa ma declar stapana pe volan abia dupa vreo jumate de an de condus dupa ce am terminat scoala si chiarsi acum am retineri sa ies copiii in traficul asta nebun din Bucuresti.
Vei avea mare nevoie sa conduci ca sa ai libertate de miscare cu Bianca.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
aurel_cris spune:
LA MULTI ANI SARA SA CRESTI MARE SANATOASA SI FRUMOASA
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris