Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)
Raspunsuri - Pagina 5
Ereena spune:
danonique, eu am vazut intrebarea ta dar spre rusinea mea nu am raspuns. eu am nascut joi si miercuri m-am epilat brazilian, singura cu ceara .asa am facut toata sarcina chiar daca am avut col deschis. asta e doar opinia mea, parerile sunt impartite.
MATEI
Primul
5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena danonique, eu am vazut intrebarea ta dar spre rusinea mea nu am raspuns. eu am nascut joi si miercuri m-am epilat brazilian, singura cu ceara .asa am facut toata sarcina chiar daca am avut col deschis. asta e doar opinia mea, parerile sunt impartite. MATEIPrimul 5.10.2008PITICUL URIAS O MINUNE DE 8 LUNI Sondaj - aniversare 1 an clopotei |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
ancasoare spune:
Danoniq - si eu m-am epilat toata sarcina, all over, cu ceara de unica folosinta. desi pe perioada sarcinii am fost mult mai sensibila si rezistam cu greu. dar lama n-as fi suportat-o pt ca ma irit f tare.
stoisor spune:
da,nu ma lasa si pace,bilele sunt de la reclama ilegala - avertizare,cele de 7 cm diametru,oare sunt bune si piscina se poate vedea,asa as iesi la 100 ron plus taxele de livrare,ce zice-ti?
lalaita mica,si eu am facut scoala si la inceput eram catastrofe,bine sotu si acum are cate ceva de comentat dar pot sa zic ca ma descurc si capat experienta numai sofand si in timp asa ca dai bice
Dana,scuze iubita,chiar nu am fost atenta cu ciumpi dumpi pe aici ,eu am folosit aparat de ras cu lama pt femei ,acum fiecare cum vrea si suporta,altceva eu nu suport sunt cam fricoasa
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
ancasoare spune:
Lala20 - don't give up, eu cand faceam scoala era sa ii agat oglinda unuia parcat
si m-a tras instructorul pe dreapta si m-a certat, asa ca m-am pus pe plans, dar asta e, nu apreciam bine distantele. tata cand mergeam cu el, mereu se intreba cum de mi-au dat aia mie permis
, eram varza dar am mers incetisor, cu semne de incepator si chiar daca nu ma feream eu ma mai fereau altii.
acum, dupa 10 ani, sunt sofer meserias, artista la parcare si modestaaa![]()
ancasoare spune:
Stoisor, de unde sunt, bre, bilele alea?? ca tot reclama baga...
scrie si tu invers de la dreapta la stanga sa-i "facem" pe mishei ca ma intereseaza si pe mine.
ancasoare spune:
Ereena - am uitat sa comletez sugestia pt petrecerea copiilor... un retroproiector pe care sa rulam pozecu bebeii.
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Am scris si eu 3 mesaje dimineata dar nimeni nu m-a bagat in seama.Nu-i nimic! Intrebam despre epilarea cu ceara in timpul sarcinii pt ca aveam programare si nu stiam daca sa merg sau nu.In celelalte sarcini am folosit lama sau epilatorul si acum as fi vrut sa ma epilez cu ceara ca tine mai mult timp.Am renuntat la programare si cred ca voi continua asa cum am facut si pana acum.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Buna iubita
Sarcina cat mai usoara iti doresc

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Si eu am completat ora 16.oo in sondaj La 11.00 e prea aproape de pranz iar 14.00 e cam ora de somn O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Exact asta e si motivul mea; la ora 2:00 e masa si doarme pitik.
Acum, vedem si care va fi decizia majoritara
Nu te supara

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
miri_mik spune:
helaaaaaaaaaau!
vin sa va pup!
vad ca danonique si bulinutsa sunt bine, se gandesc la infrumusetari personale! asta e veste buna!
am dedus ca lala face scoala de soferi: hai lala, suferim impreuna! trebuia sa dau examenul pe 8 dar l-am amanat pana pe 28 luna viitoare... si daca te ajuta la ceva, doamne ce talamba ma simt in trafic... iar parcarile.... tii tu minte ereena cum t eintrebam? nici pana in ziua de azi nu iese din prima....
petrecere? se organizeaza petrecerea bebeilor? oau! cand? unde?
noi, la fel... am fost cu bruno in vizita la scoala. nu i-a placut... se va lasa cu plansete si crize. ne pregatim psihic. sacha, un bulin razacios care nu prea stie sa faca de nici unele:) si care acus eara o sa picteze peretii. o sa va arat efectul final:)promit!
si merg sa va pun poze, ca sa nu cumva s ane uitati:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Intrebam despre epilarea cu ceara in timpul sarcinii pt ca aveam programare si nu stiam daca sa merg sau nu.In celelalte sarcini am folosit lama sau epilatorul si acum as fi vrut sa ma epilez cu ceara ca tine mai mult timp.Am renuntat la programare si cred ca voi continua asa cum am facut si pana acum.