Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Am si eu o intrebare. Cum/cand/cat mai dorm copiii vostri peste zi?
Multzam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Hello!

Multzam!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Al meu doarme asa
seara de la 21.30-22 pana dimineata la 8-9
de la 10-11.30
13-15
16-18
si cateodata, da mai rar si de la 19.30 vreo juma de ora.
Cum? in patutul lui, cu suzi in gura.Da un pic ne distram pana adoarme cateodata ca eu il pun culcat el se ridica si eu iar il pun culcat si el iar e sus, si tot asa pana cedeaza.

edit: bineinteles ca orele variaza, nu-s aceleasi intodeauna.Dar cam asa doarme de cele mai multe ori.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Andrei a primit azi in dar "Geanta Postasului " si a fost un adevarat succes, a mers cu ea de numa numa . E bine ca ii pot regla rotile si nu au fost buff-uri spectaculoase. Aveti poze aici :

http://family.webshots.com/photo/2223577970102115265NoGsmc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Lala..ce baiat mnare ai tu acolo...wow...Stefiuta mea nu are ganduri de a merge singurica deocamdata...

Va pup..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Helou mai fetelor...am intrat asa buzna..fara sa salut..
eu sunt inca la serviciu..am avut o inspectie..care m-a facut sa pierd trenul..si acum il astept pe ala de 7.30...stau si eu putin de vb cu voi...

nu am apucat sa citesc in urma...desi..stiti ce am facut..am intrat si mi-am recitit povestea nasterii...Doamne..ce mult pare de atunci..si cate s-au schimbat in viata noastra...e incredibil...
si ma napadeste asa un dor de stefiuta..si imi vine sa mor de dragul ei...

ma bag la citit in urma..macar capitolul asta..si apoi mai povestesc

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ven,
Adela doarme: de la 9:00 la 9:45, apoi de la 12:00 la 13:00 - cateodata chiar pana la 13:30 si inca o tura de la 16:30-17:00 la 17:00-17:30. La 20:30 intra la baie si pana la 21:00 e mancata si in pat; mai dureaza cam 15 min pan'adoarme. Trezirea e la 8:00 - 8:30 (exceptand checking-urile de peste noapte )

LalaD , Andrei se pare ca e fascinat de 'geanta'; si ce-i place s-o impinga!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:

Hello!

Multzam!

De la 10 - 11.45
la 12 pranzul
De la 14-16 somn

Apoi seara de la 21.00 la 08.00

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:

Hello!

Multzam!

Al meu doarme asa
seara de la 21.30-22 pana dimineata la 8-9
de la 10-11.30
13-15
16-18
si cateodata, da mai rar si de la 19.30 vreo juma de ora.
Cum? in patutul lui, cu suzi in gura.Da un pic ne distram pana adoarme cateodata ca eu il pun culcat el se ridica si eu iar il pun culcat si el iar e sus, si tot asa pana cedeaza.

edit: bineinteles ca orele variaza, nu-s aceleasi intodeauna.Dar cam asa doarme de cele mai multe ori.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

[b] Pana ieri Ioana dormea asa: de la 21-22 pana la 8-9 dimineata, 11-12 pana la 13-14 si de la 16-17 pana la 18-19, cam 1-2 h in 2 reprize. Aseara a adormit la 23 pana la 6 dimineata, dupa aia a dormit pana la 9.Iar de la 9 pana la 12:45 nu a mai dormit, si at greu a adormit din cauza dintisorilor, vor iesi nu stim cand. De la 12:45 a dormit pana la 14, iar de la 14 pana acum nu a maI dormit deloc,

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> Montajul IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

wow...ce ferice de unii....de fgapt se pare ca nu se poate perfect pe toate planburile..noi dormim bine ziua...vreo 3 reprize..unele si cate 3 ore...dar noaptea..e facuta pentru chinuit mama..adik..supt..somn..supt ..somn..o mai duc asa pana la 1 an..apoi gata...

am citit ..ca a revenit miri..super..dar poze nu am vazut..pune un link mai mare...
apoi..succes cu soferitul..tuturor care incep sau dau examenul acum...

ellenutsa...vad ca nu numai eu am nostalgii...:)

iar ideea cu petrecerea bebelusilor e geniala...sa inteleg ca daca se vpor face cadouri..vor trebui sa fie unisex..pentru a putea fi trase la sorti..sau facem un cos cu lucruri de fetite si unul pt baietei...ma rog..oricum va fi..va fi ok..

noi ne-am hotarat ca turta sa o taiem in ziua de sfantul Stefan...adik 27 decembrie..cu putin inainte sa facem 1 an...cred ca e ok..si atunci facem si sarbatorirea in familie...abia astept..

inca o intrebare..mai e careva fara dinti..ca noi chiar am ramas codase..uff..prea seamana cu ma-sa...:)

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

helaaaaaaaaaau!

vin sa va pup!

vad ca danonique si bulinutsa sunt bine, se gandesc la infrumusetari personale! asta e veste buna!

am dedus ca lala face scoala de soferi: hai lala, suferim impreuna! trebuia sa dau examenul pe 8 dar l-am amanat pana pe 28 luna viitoare... si daca te ajuta la ceva, doamne ce talamba ma simt in trafic... iar parcarile.... tii tu minte ereena cum t eintrebam? nici pana in ziua de azi nu iese din prima....

petrecere? se organizeaza petrecerea bebeilor? oau! cand? unde?

noi, la fel... am fost cu bruno in vizita la scoala. nu i-a placut... se va lasa cu plansete si crize. ne pregatim psihic. sacha, un bulin razacios care nu prea stie sa faca de nici unele:) si care acus eara o sa picteze peretii. o sa va arat efectul final:)promit!
si merg sa va pun poze, ca sa nu cumva s ane uitati:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Ai aparut
Hai repede cu pozele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput