Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti -24
Raspunsuri - Pagina 11
andruskandu spune:
Cum, Pussi, a trecut un an?
Cand? Parca acum te incurajam sa mai tii puii in burtica...
LA MULTI ANI!
Sa-ti traiasca mandrele, sa fie sanatoase si nazbatioase!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
elyanne spune:
Chiar... cand a trecut un an???
La muuuuuuuuuuulti ani: Elena Sabina & Ana Nicoleta!!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
pussi spune:
LA MULTI ANI IUBITELOR MELE
GEMENE ELENA SI ANA!
SA VA DEA DD SANATATE SI TOT CEI MAI BUN PE LUMEA ASTA!
Cam asta am scris la scutece despre anul care a trecut:
A trecut un an, un an decand s-au nascut cele doua minuni ale mele, un an greu, dar frumos. Un an in care ma trezeam cu dorinta sa le vad si curioasa sa vad "azi ce minune mai fac". Un an in care s-a rasturnat tot sistemul meu de valori, in care am invatat sa ofer totul, fara nicio retinere, dar mai ales am devenit mamica in toata puterea cuvantului. Dar cel mai important e ca: acele mogarlete mici,mici au devenit niste omuleti in toata regula! as putea continua.... Va multumesc tuturor ca ati fost alturi de mine si am trait impreuna "primul an de viata" al puiutilor nostri. Asa ca va tinem chef?:
ileana la fel va dorim si noi!
andreea, eliana da, a trecut un an. Am fete mari am recuperat bine zic eu, Ana are 8.850 si Elena 8.950. Ana merge singura, Elena face doar un pas intre doua obiecte pe care sa se sprijine.. mult nu mai are. De vorbit vorbim putin,mai mult pe bebeleasca lor, dar nu ma speri.
mamaana poze pun de la petrecere..care va fi sambata!
va pup pe toate
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Laura25 spune:
La multi ani, Elena si Ana !!! Sa cresteti mari, sanatoase, pline de noroc si fericire.
Pussi, sa-ti traiasca puiutzele, sa te faca in continuare mandra si fericita!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
3in1 spune:
Elena si Ana!
Pussi, felicitari sa-ti traiasca fetitele!
http://picasaweb.google.ro/treiinunu/AbiTami
Lili_Filip spune:
LA MULTI ANI ELENA SI ANA!!!
Sa va scriu cate ceva despre noi...
am avut 2 luni pe 17...si nu-mi vine sa cred cat de cuminti sunt fetele mele acum...doar mananca si dorm ziua acum...dimineata si seara avem program de vorbit...au inceput sa scoata tot felul de sunete ciudate...noaptea se trezesc destul de des...dar nu stau mult timp trezite...
poze noi: http://lilianaf.shutterfly.com/
Camelia-Maria & Clara-Ioana - 17.09.2008
Lili_Filip spune:
fetelor am shi eu o problema...cand v-am scris prima data dupa ce am nascut...acu am observat ca am gresit numele fetelor...:))) numele lor e CAMELIA MARIA SI CLARA IOANA...
imi puteti modifica si mie inlista gemenilor???
plzzz...
:)))
Camelia-Maria & Clara-Ioana - 17.09.2008
laraa spune:
fetelor, superb acest forum..atat de multe informatii despre gemeni si cresterea acestora...noi am fost total luati prin surprindere cand ne-a intrebat dr. la ecograf "stiti ca sunt 2, nu? "...mmmm"nu..?"..avem 26 de saptam si ieri am fost la eco unde am aflat ca avem 2 fetite glasuteee glasutee.....sunt egale si au fiecare 900 de grame...este bine pentru varsta lor nu?..dna dr a spus ca e grozav...ne-am gandit si la nume ilinca teodora si mara stefania..cum suna?..dpn este pe 24 februarie..asa ca daca sunteti dragute si ma treceti si pe mine la viit mamici de gemeni...aha si altceva...voi cum ati procedat la nastere?..cum le-ati numit pe fiecare?..ca doar n-ati dat cu banulcare e unu si care e altul :))))..cum fac..cui ii pun ilinca si cui mara?..oare ...poate ..care iese prima e ilinca si a doua e mara...off..ce probleme puerile am nu?..pai deocamdata nu am alte probleme serioase la care sa ma gandesc..sarcina e usoara pana acum, colul un pic scurtat dar inchis, nu m-am umflat, nu m-am ingrasat prea tare...acum urmeaza ..ma simt taaare fericita si vesela cu piscotelele mele care miscaaa o gramada..gata ca v-am plictisit..va multumesc pt toate informatiile de aici ...sa dea DD sa fim toate sanatoase cu bebei sanatosi, frumosi si nascuti la termen..iar pentru gemanutii mai mari sa fie cuminti si sa le asculte pe mamicile lor
....JUST ME
mamaana spune:
hei, pe unde sunteti?
mancare pentru 8 luni ( scuze, nu-mi aduc aminte cine a intrebat, dar mi-am adus aminte sa raspund...): le dadeam totul pasat la blender si puneam 1 lingura de ulei de masline la sfarsit
- brocoli cu orex
- dovlecei cu morcov
- paste cu rosii
cand au inceput cu carne, o fierbeam separat si aruncam zeama