Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc din suflet mamidestefan si Julymorning,lapte este..insa bebe invatat la biberon si apoi se si enerveaza dupa 10 min si se razbuna pe tzitzi de zici ca e un caine..asa face cu ea...nu cred ca mai am sanse sa-l dezvat..o sa continui sa ma mulg si sa-i dau..sper sa nu se opreasca laptele asa. o sa tot incerc sa-l pun la san. va

mamica fericita de Radu Gabriel

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Scuze ca mai intru o data pe subiectul asta, daaaar...Nerantula, MORTAL baiatelul tau cum doarme cu castile la urechi
Ce muzica i-ai pus?
SA-ti traiasca, f dragalas, eu ma uit mult la poze de bebelusi, imi plac toti atat de mult!!

Musette si Kid, sa vorbim maine, poate ne vedem in parc la Regina Maria pe la 11-12 asa...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Irisseu i-am suplimentat Marei cu lapte praf a2a sapt de viata vreo 3-4 zile si deja incepuse sa traga mai greu la san. Atunci i-am scos bibe complet. A fost greu 2 zile, in prima a plans aproape toata ziua si am tinut-o lipita de tzatza, a 2a doar spre seara iar din a 3a si-a revenit. Si ea a luat ft putin in prima luna dar am perseverat si in luna 2 a luat ok.

Babyboy faci cum crezi tu ca e mai bine. Dar poti sa incerci sa te odihnesti si cu el in pat, langa tine, o data pe zi nu e foc, eu mai fac asta si nu s-a obisnuit in patul meu, ddoarme de regula la ea in pat. Seara, cand vine sotul de la serviciu il mai lasi pe el o ora cu fata si iarasi te poti odihni.

Am vizionat azi poze cu 2 copii ff frumosi, care au o guritza numa' buna de mancat: baietel de Felicic si fetitza de Nausica! Nici eu nu stiu parola de la bebelusi, please help!

Fata mea doarme si ma duc sa ma intind si eu ca-s cam obosita si tre' sa refacem lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Salutare,

Felicitari noilor mamici si bafta burticilor ramase!!

Anca, i-a trecut Carlei iritatia aceea?
Felicic, felicitari inca o data pentru mititel. Ce mufarina dragalasa are!!! E fffffff frumos, sa va traiasca!!
Eva, ma bucur ca sunteti bine
Sunt pe fuga.
Avem poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2979426250103994286IZImWz
http://good-times.webshots.com/photo/2376855730103994286sFSdaU
http://good-times.webshots.com/photo/2900731730103994286qCOXwW
http://good-times.webshots.com/photo/2600145220103994286sVgvQO

Scuze, nu stiu cum faceti voi de apare poze si apoi click pe poze si vezi pozele..
Paaaaa

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna fetele,

Se pare ca toata lumea isi posteaza problemele pe forum...dar unde in alta parte???
Stiti ...v-am zis noi avem un hematom...si luni ne asteapta un neurochirurg sa ne vada....am intrebat si alt doctor care mi a zis sa i frectzionez capul cu LIOTON GEL....altul s ai fac radiografie transfontanelara.Ma intristeaza rau gandul ca nu pot face mai mult pt. ea.Off

As avea si eu o intrebare...eu nu am bouncer...ma gandesc poate la un legan tip bouncer...cai eu nu am unde sa pun bouncerul..canapelele sunt destul de inguste...iar pe jos ...no way...nu am covoare sio am si un caine care oricat l-as spala parca tot "microbian: este.Pana atunci...o tzin p[e maimutzica din cand in cand in scaunul de masina...si lumea imi zice sa nu o mai tzin caolo ca nu sta dreapta coloana si ca vezi si ca o patzi.
Voi ce ziceti...e ok cu scaunul de masina???

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

urgent trebuie sa aflu de unde pot cumpara maine din bucuresti trusa pentru anestezia spinala (trusa rahi-peri). trusa este fabricata de braun

am cautat pe net, am gasit doar farmacia spitalului municipal dar am inteles pe de alta parte ca spitalul municipal duce lipsa de asa ceva.

la farmacii nu gasesc decat trusa obisnuita de epidurala
multumesc

p.s am posta si subiect nou dar nu imi raspunde nimeni...insist pt ca este o urgenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor am compus si noi povestea nasterii...in sfarsit!!!
Sper sa va placa!!!
PUPU

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning
alinutza pai special am zis provincia... unde mai pui ca o sa poata zice fi'mea ca are gagic mai tanar ca ea
_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

yupiii! mi-am gasit cuscra! pot sa-ti zic asa, sau vreti intii sa vedeti paratul?:)))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Scuze ca mai intru o data pe subiectul asta, daaaar...Nerantula, MORTAL baiatelul tau cum doarme cu castile la urechi
Ce muzica i-ai pus?
SA-ti traiasca, f dragalas, eu ma uit mult la poze de bebelusi, imi plac toti atat de mult!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Coldplay
Multumim!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nikolici , mi-au dat lacrimile la citirea povestii nasterii. Stiu cate griji ti-ai facut si cu cata nerabdare ti-ai asteptat maimutzica. Sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti aduca numai bucurii !! pe amandoua.
Te admir ca ai reusit sa nasti natural..si admir fiecare mamica..eu n-am reusit...am multe amintiri dureroase din spital..si da si datorita sistemului de acolo..sper cat de curand sa ajung sa scriu si eu povestea...sper sa am timp.
Va pup pe toate , imi sunteti foarte dragi fiecare in felul ei, cu sfaturile si recomandarile date.

mamica fericita de Radu Gabriel

pozici

Mergi la inceput