Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
alexa si mami spune:
sabinel, lidia superbi bblushi! sa va traiasca!
nerantula super tare pozitia de somn!
fetelor ma uimiti cu atitea cunostinte despre alaptat. cind o sa-mi vina rindul sper sa ma ajutati si pe mine, in caz de probleme
alexa simami
_irina_ spune:
Acum am venit si noi de la plimbare, am stat cam mult ca tocmai cand ne pregateam sa plecam din parculet a apucat-o foamea pe piti.
Ne-am distrat copios in parc. Era plin de piticei de 6 luni-1 an care se jucau si vorbeau pe limba lor si cand s-a apucat piti sa planga s-au oprit din joaca si se uitau la ea.
dar cea mai tare a fost o fetita de 4 ani care dupa ce a studiat-o bine pe piti si a masurat-o din cap pana in picioare si m-a intrebat cum o cheama si cati ani are m-a intrebat daca piti e adevarata.
Tzitziri piticutza papa des si foarte des ziua, noaptea se trezeste din 3 in 3 ore si chiar mai rar. Ziua nu pot sa dorm, noaptea sunt prea adormita (si ea la fel) asa ca nu papa deloc corect. Neavand pozitia corecta nu iesea suficient laptic si se plictisea sa tot primeasca cu picatura.
Azi am stat pe capul ei si ii tot indesam sfarcul sa prinda corect asa ca a papat mult mai bine.
Baby_boy din cate am citit cu mulsul nu scoti la fel de mult laptic cum scoate bebe. Plus ca bebe stimuleaza altfel sanul, cu pompa numai tragi. Bebe intai formeaza sanul, apoi pompeaza dar si il maseaza in acelasi timp.
La asta se adauga contactul cu bebele, care e cel mai stimulant.
Mie initial mi-a zis doctorita sa ii dau formula 30ml ca lapticul meu nu e bun, aveam atunci o saptamana si piti papa cam 30 ml la o masa, daca nu mai putin. Am refuzat sa ii dau formula, m-am chinuit si piti, daca ii dadeam 30ml de formula insemna sa nu mai pape deloc de la mine si ramaneam sigur fara laptic. Acum ii mai dau cate un pic de formula, cand nu pot sa ii dau de la mine sau cand nu fac fata cu productia mea.
Probabil ca nu o sa ajung sa fac fata prea mult timp de acum incolo, nu reusesc sa mananc suficient, nu beau prea multe lichide iar cu odihna si cu stresul stau cam prost, dar macar primele luni vreau sa ii dau piticutei lapte de la mine.
iar m-am intins ca un cearceaf.
fericita de - Andreea
Bic spune:
Nausica, hai ca iar m-am emotionat si-mi bine sa dau apa la soareci .
Si de-acum va las in treburile si bebelushiile voastre.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
_irina_ spune:
Topic-ul de alaptat inca exista - e pe Femina Intim si se numeste Alaptatul Helpline.
fericita de - Andreea
simodina spune:
Nikolici, poti sa o pui inscaunul de masina dar max 2 ore/zi. Dr mi-a zis ca pozitia e ft buna pt bb, nicio pb. Am vazut poze cu frumoasa ta si am citit povestea nasterii care m-a emotionat si amuzat in acelasi timp - ai fost in mare forma pe masa aia.bg
July si alexa daca va incuscriti asteptam sa dati de baut in cinstea noii perechi!
300 spune:
Gargaritza pup mult la tine. Raceala mea a trecut a doua zi dupa ce am transpirat toata noaptea ca un cal. Pot zice ca sunt bine acum.
Baby boy o ultima încercare si inchei subiectul. Ai incercat manevrele de compresie a sanului descrise pe situl cu pricina?
Mami de alexa de ce simteai ca n-ai loc? Locul tau e pe forum. :)
Nikolici te pup si ai incredere ca totul va fi bine cu maimutica scumpa.
Eu am scos copila afara la 5 zile 5min, apoi din ce in ce mai mult. Ieri am alaptat pe o banca pe strada, aproape de centru, cred ca m-au vazut peste o mie de persoane si nu cred ca am oripilat pe cineva. Fetele tinere se uitau cam insistent, dar cred ca voiau sa vada bb mai bine de fapt.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
_irina_ spune:
300 atata vreme cat tu te simti bine alaptand copilul nu cred ca trebuie sa aiba cineva vre-o atitudine negativa privind alaptatul in public. E un gest cat se poate de natural. De ce nu se pripileaza lumea atunci cand mananca oamenii mari pe strada?
Eu pur si simplu nu ma simt bine eu sa alaptez in public. Am eu buba la cap. daca ma gandesc bine nici nu imi place sa mananc in alta parte decat la masa.
fericita de - Andreea
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Irisseu i-am suplimentat Marei cu lapte praf a2a sapt de viata vreo 3-4 zile si deja incepuse sa traga mai greu la san. Atunci i-am scos bibe complet. A fost greu 2 zile, in prima a plans aproape toata ziua si am tinut-o lipita de tzatza, a 2a doar spre seara iar din a 3a si-a revenit. Si ea a luat ft putin in prima luna dar am perseverat si in luna 2 a luat ok. Babyboy faci cum crezi tu ca e mai bine. Dar poti sa incerci sa te odihnesti si cu el in pat, langa tine, o data pe zi nu e foc, eu mai fac asta si nu s-a obisnuit in patul meu, ddoarme de regula la ea in pat. Seara, cand vine sotul de la serviciu il mai lasi pe el o ora cu fata si iarasi te poti odihni. Am vizionat azi poze cu 2 copii ff frumosi, care au o guritza numa' buna de mancat: baietel de Felicic si fetitza de Nausica! Nici eu nu stiu parola de la bebelusi, please help! Fata mea doarme si ma duc sa ma intind si eu ca-s cam obosita si tre' sa refacem lapticul. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
si ce sa fac sa-i scot complet formula,,,cred ca o sa fie fff greu ca s-a obisnuit cu bibe,,,cand simte titzi urla ca din gura de sarpe,,,
fetele cu experienta mai multa in alaptat help me
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
diarux spune:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
in afara ca vb singura aici.....mai descopar si ca aveti o bacauanca ascunsa de nu zice nik! mai mai mai...te-am prins SABINEL mama...! gata , ai incurcat-o! daca nu ai tacut, ce sa-ti fac! acu sa te vad ca nu dau un raspuns si un add pe messenger ca te bantui.
ti-am raspuns si la poveste...da ca sa nu te mai obosesti...pun aici
"pai bine ca acu' spui!!! ca de cand am intrebat eu la voi acolo de cineva din bacau! sa facem si noi provincia o intalneala ca lumea nu numai "duamnele" din bucuresti
cat despre bare...shhhhhhht! le-am luat acasa. Cand raman fara venituri (ca m-au omorat aia de la disscutia despre salariile profesorilor) le dau la fier vechi!!!
pup iu"
Noapte buna tuturor!
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
iriss_04 spune:
nikolici citit povestea, sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa
imi pare rau pt problemuta la cap sper sa fie totul ok
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei