Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Tecky spune:
Fetelor eu maine o duc pe Raluca la spital sa-i desfundam canalele lacrimale infundate.Am emotii ca am auzit pareri pro si contra.Sper ca totul sa fie bine.La ora 8 va avea loc interventia si ultima masa tb sa i-o dau la 5 dimineata.Nu stiu cum va reactiona atatea ore fara mancare.
Mada am si eu o intrebare:cand ai timp sa cauti pe net atatea informatii in legatura cu orice subiect?Ai 2 fete,o casa de intretinut,de gatit plus un sot.Esti demna de toata admiratia mea.
Ariadnabr mi-a placut mult filmuletul cu Sonia si mi-am dat seama ca anii vor trece repede si tot ceea ce traiesc acum va ramane o amintire frumoasa pe care doar pozele o vor pastra vie.Am copiat adresa site-lui si am sa-i fac si eu un filmulet fetitei mele.
Va pup si sa ne tineti pumnii maine ca totul sa iasa bine.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
ANKA deci m-ai iertat, uf...ce usurare!
.
cat despre subiect...nu imi pare rau deloc ca mi l-ai dat. doar ca mi-a confirmat multe din pareri. unii oameni vad lucrurile intr-un anume fel si atat. Nu e loc de "poate nu sunt toti asa"...Am simtit si io cum e sa fii atacata din toate partile.
Which was fun...for a while...
.
MADA pup iu!
Cat despre faza cu englesitzismele utilizate frecvent... eu ca limbista ce sunt si care estem...
am invatat ca fiecare limba are cuvintele ei tari care exprima mai bine sau mai putin bine ceea ce simti. asa ca...intr-o conversatie uzuala cum avem noi aici...nu vad care e problema sa le folosesti.Ca idiomurile de exemplu nu le poti traduce, dar le intelegi foarte bine daca vb limba aceea fluent. Am I right???Si in plus...daca pot sa ma dau mare ca stiu si eu o limba macar? ![]()
(ca la mine toate-s straine, inclusiv romana...
).
gata plec .
noapte buna ol.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Tecky-zambet cald- tinem pumnii maine sa treaca usor operatia puiului! 
Noi scaun avem de la BebeComfort, e mareeeeeeeeeeee, da' si-a facut treaba, am cumparat si unu' mic de se strange si se ataseaza la scaun normal, da' ala cred ca e bun mai incolo cand o fi mai maricica. 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Diarux pe mine m-a amuzat rau faza...de aia le-am boldat englezismele mele
Right?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ariadnabr spune:
Yo!!! sa mai scriu un message sa faca si io 500 de mesaje ![]()

ariadnabr spune:
si...iote cine are doua stelutze!!! 
flo1980 spune:
Buna....bine ar merge noapte buna ca e cam tarziu....
Offf ce de treburi am avut si aceleasi mereu: spalat, calcat, mancare, curatenie, COPII....
Felicitari nor'mea pentru prima masa solida! Cum ti-a dat-o mami? cu lingurita?
David cred ca o sa manance bine cu lingurita ca i-am tot dat cu ea siropele si o lingeeee. Si Alex la fel, a acceptat-o usor.
La noi diversificarea a inceput cu cereale puse in bibe.
Eu i-am dat primul piure din mar si biscuite si nu o juma de lingurita, am inceput direct cu o masa, pe la 10 dimin. (a II a masa), imi era asa drag ca papa chiar daca nu stia sa inghita , eu tot ii bagam cu lingurita pana am terminat tot din castronel.
Apoi supa de morcov a papat 180 ml de la inceput, si mai eram si plecati de acasa.....treptat a acceptat cam tot ce i-am dat numai ca nu ii placeau piureurile din comert si in calatorii erau tocmai bune.
De aia m-am carat eu pe la munte cu reseu, cratita, blender, legume si fructe, solutie de sterilizat, etc....
Eeee, toate bune si frumoase pana la 1 an si ceva cand nu accepta laptele de vaca. Am trecut de la Milumil 3 care era cu cereale....si am adaugat cereale in laptele de vaca si de bine de rau, asa bea si acum, doar odata dimineata.
A ajuns sa nu mai pape nimic din ce papa.....carnita, ficatel sau peste....
Acum mananca doar supica pasata, pate de ficat, salam, cremwursti, iaurt, orez, si prostii gen kinder, croisante, pufuleti.
De mic nu i-au placut sucurile, acum mai bea tedi, dar putin si foarte rar.
Ceai consuma, dar nu in cantitati mari, acum, nema....
Si uite asa am inceput ca la carte si am sfarsit mofturosi.....dar cred ca seamana cu mine 
Tecky bafta maine! Am sa va tin pumnii si am sa ma rog pentru voi! Ai incredere ca totul va fi bine! Asteptam vesti! 
Ariadnabr nota 10 pt. film! Si Carmenelei la fel! 
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!
PS...Acu tre sa posteze si Capri, ca e ora ei
nu? Ce mai face Ilincutza?
Fug la
ca maine e zi de gatit si nu's cat de cuminti or fi copchii....
pe toate!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
anaxena spune:
ariadnabr(greu de pronuntzat): felicitari pt stelute
am pus poze mancacioase pe picasa
pai Boti,avand in vedere secarea mea de lapte ce mi s-a intamplat de curand ,am stors cu chiu cu vai 10ml de laptic de-al meu si i-am dat asha initial-vreo 3-4 lingurite au ieshit la faza asta...dar ce,m-am pus cu fomista!!nu a zis deloc nu,intradevar ea suge nu inghite dar i-a placut si dupa ce n-am mai fost da-i si urla ca ea mai vrea si am pus atunci 30ml lapte praf +o lingura de cereale si a mai papat 3 lingurite si s-a declarat satisfacuta,restul l-am aruncat
am luat si eu Galactogil care mi se pare ok pe langa ceaiul de la Fares care e cah!!!acum sa vedem,ideea e ca dupa ce se satura cupilul dc storc iese lapte si inca cu jet,dar dc bag pompa ioc lapte...cum sa fac eu cupilului cereale cu lapte praf(eu care ma tot tzin sa nu-i dau lapte praf deshi e mai bun decat cerealele mele)
multumesc fetelor pt sfaturi
sa vedem cum ma trezesc maine dimineata,dar cat a stat la mama manca la pranz 240-260ml la o masa,iar apoi mai manca dupa 5h vreo 160-180ml deci mananca nu gluma!!!shtiu asta pt ca ii dadeam recipiente de la avent din laptele meu congelat ,care tare bine mi-a prins acum!!si dc ma gandesc cat lapte am aruncat!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Caprioara spune:
Bai Flo, ce ma ginisi
. Te luam cu mesaju da merge ca o cizma laptopu asta
si a trebuit sa-l restartez.
.
Tecky, bafta maine la interventie! Sa iasa bine si sa nu chinuie fata!
.
Noi maine avem emotzii cu rezultatul la antigenul giardia facut la kk la cupii.
Mai, io scaunul de la Fisher Price ca al Ankai il iau mai mult de joaca si ca il pot lua cu mine oriunde. Si eu mai am scaunul de la Matei, un CAM parca, mareee si cu rotzi, cu inaltime ajustabila si nu stiu cate pozitii pe spate, ham si masuta detasabila, dar inca e la sora mea la aia mica. Asta o sa fie de calatorie, de stat in curte la vara, si pentru cand va creste fata ca inaltator. Nu de alta, da Matei muult timp a dat cu barba in masa
(asta cand l-am pus la masa cu noi).
Anaxena, vaz in poze ca ai un fotoliu de la Fisher Price. E cumva www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=10290&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta? Daca, da, chiar canta maimutza aia? E misto? Merita sa-l iau? Mariei ii place functia de vibratie? Vad ca e pana la 18 kg, de aia ma gandesc. Asta cu leganat (cu pestisori) pe care il avem deja e pana la 9 kg.
Bah, tu si fita sunteti asa frumoase si fotogenice
! Ma uit la pozele alea si nu ma mai satur! Sunteti betooon!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Anaxena mie cand a inceput sa-mi "sece fantana" nu mi-a mers galactogil, asa ca sa ai grija mare, odihna iti trebuie tie.
Acum am luat galafor.
Si beau bere ![]()
Acu chiar fug...
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele