Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Mada de Irlanda, felicitar pentru stelutze!
Anaxena, ce haioasa e Maria cu linguritza
! Ai fata mare si descurcareatza
.
Ooka, vazut poze amuzante cu funduletzul lui Sofi
.
Ma duc si io la nani. Noapte buna!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Tecky spune:
Fetelor multumesc pt incurajari!
Am vazut poze noi si frumoase cu fetita de Tiberica,fetele Ankailaurei si cu micuta printesa Maria a Anaxenei.
Haideti fetelor sa organizam o intalnire in weekendul acesta ce ziceti?
Flo multumim pt tot!
Noapte buna!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ariadnabr spune:
Noi avem www.bebecomfort.com/collection-2008/UK/maison_repas_chaise_omega.htm" target="_blank">scaun mare si www.toys.ie/HI-SEAT-!B02871-prod.aspx" target="_blank">scaun mic
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
ileanna spune:
Off cate chestii v-ati apucat de discutat aici ...
M-atzi zapacit de tot, iar raman in urma shi intreb ca proasta dupa aia 
Inca nu am stare si timp sa postez dar ... va rog sa va uitati www.vdtonline.ro/Lupta-grea-Iata-dieta-care-o-ajuta-pe-Nicoleta-Luciu-sa-infrunte-grasimea_1010029.html" target="_blank">aici toate fetele care se lupta cu shuncile. Sa ne mai consolam shi noi, k uite ... se intampla si la case muuuuult mai mari ...
Capri shi fetele 

Ne mai auzim. Eu am mai bagat vreo doo posturi numa la mirese unde erau doo pupeze care o comentau pe xena. K aveam chef de scandal shi acolo era rost
. Bineintzeles ca acolo m-am intalnit cu alte zane suave ca mine, si anume numitele inculpate diarux si carmenela.
See youuuu!!!! 
narcisa.s spune:
ile, da-mi si mie pliz linkul de la miresici.Ca eu nu mai gasesc...Ca nici diaruxu si nici sorsa vaz ca nu percuteaza
Tecky, succes maine!!Doamne ajuta!Sa intri sa ne spui ce si cum cu Ralucutza.Sa fie bine, fata draga
Mie mi-a cazut copilul din carutz...Am tras o spaima de si acum imi tremura mainile.Ea saracutza s-a speriat mai mult de spaima noastra.Of, slava Domnului ca e bine
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
M&M spune:
Neata!!!!
Ma zapacitit de tot cu atatea discutii!!! Acum am si eu o intrebarea: cat de necesar e copilului scaunelul pt masa ???![]()
Miha, bafta multa azi Ralucutei, sa decurga bine operatia, Eu nu am curaj sa il duc pe Mihaita sa ii desfunde canalele...Eu sunt libera weeekend-ul asta, asa ca pot veni la intalnire, fie sambata, fie duminica...
Dara, Kamelya si eu ma plimb in weekend in parcul Tineretului...
Ooka, bine ai venit!!!
Scumpica foc Sofia...
Xena, felicitari Mariei pt prima ei masuta!!!Ai fata mare, ce mai!!!!
Ruxi, lasa mai certurile ca nu fac bine .Mereu vor fi discutiipe tema salarizarii profilor...
Andrei!!!
Narci ,
Anais. Dar cum a cazut din carucior???
Ariadna, misto montajele!!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Aaa...ce uituca sunt!!! Azi e 22, deci :
Violeta ( Tm ) , LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de Miruna !!!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ileanna spune:
Vio LA MULTI ANI!!!!
Narci e la Generale, primul subiect. Dar tu eshti prea finutza pentru asa ceva.
Eu mi-s mai tziganca de cartier 
anaco spune:
Violeta, LA MULTI ANI!!!!...multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi....Pupici...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
AnnaBaby spune:
Fetele cu ceza, cand v-a venit cm v-a durut operatia? Mie in sfarsit azi mi-a venit, dupa 3 luni si aproape jumate, da ma cam supara operatia...o fi normal?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!