Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anna, si pe mine m-a jenat putin operatia cand mi-a venit ciclu...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata.
A dat cineva daca nu, o dau euoptional dau si un pahar cu , sau o ciocolata calda.
Vad ca ati avut spor la scris aseara, ma duc sa citesc din urma , dupa care revin

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

neata fetelor
dimineata cand am deschis usa la apartament am gasit mandat de la posta sa ma duc sa ridic alocatia pt bebe.nu ar fi trb sa-mi aduca banii acasa sau trb sa vb eu cu postasul?
eu am depus dosarul in august...o sa iau si pt octombrie sau doar august si septembrie? cum se da alocatia? o luna in urma...
eu de ex la munca eu salariu pt luna in curs

o sa ma umplu de bani lui bebe...asa sunt de multi

mie cand mi-a venit mestra nu am avut nimic, mi-a venit dupa 2 luni si m-a tinut cateva zile, oricum cam nasol...ca in primele zile eram fantana si apoi usurel...trb sa fim atente sa ne revenim cum trebuie cu chestia asta

ma tin de ieri sa va intreb dar am uitat...ioana la o luna a regurgitat f tare, am fost la budimex si i-am facut eco abdominala...dr stamate mi-a zis ca are reflux, dar au 90% din bebei...ok pana aici...dr pediatra mi-a dat sa-i dau motilium cu 15 min inainte de masa, insa ea tot regurgiteaza, si imediat dupa ce termina de mancat si la o ora-2 ore..oare de ce? toata ziua stam cu babetica sa nu se faca ca un purcelus...

o zi frumoasa
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

profit ca doarme bebe si intru si eu un pic

caprioara intai de toate am admirat pe Ilincutza okishori frumosi si un par lung lung nu chelioasa ca sofi si voiam sa te intreb de la ce varsta sta Ilinca in leagan pentru ca mie mi-a fost recomandat de pe la 3 luni jumate si acum sta degeaba si ocupa locul pe care si asa nu il am

in rest toate bune si frumoase la toata lumea

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

fetili azi e fix un an de la cele II Slava Domnului in toate!

la multi ani sanatosi vio

pe mine mada m-a convins cu chicco polly...la salariul urmator luam si scaunelu'

tecky sanatate piului!

ana sava fie de bine cerealu' venim si noi din urma da' eu initial i le voi pune in biberon

ariadna si carmenela superbe montaje! cred ca ne-ati facut pofta la toate ariadna a tau nu e facut cu optiunile contracost? cat te-a costat? ca stiu ca nu face parte din standard "it's a girl"...

narci uite ACILEA

cum o cazut mai fata din carut?

am vazut poze

noi am amanat cerceii pt la primavara ca dupa vaccin nu e bine sa intepi copilul 40 de zile parca asa ca o sa ii punem pe la 7-8 luni. este timp

si...i'm officialy on diet

prea ma rostogolesc de-acu...mi-e si frica sa ma cantaresc da' cred ca am sarit de 80 l-am pus pe al meu sa ma sustina si sa imi spuna ca nu il mai atrag daca ma vede ca o iau pe aratura dupa 2-3 saptamani de cura

pup u!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Revin cu niste complectari
ookasi Darius A inceput sa pape lapte praf de la 3 sapt din cauza unor complicatii la mine, cum facem 3 luni, iar el papa 150 ml de la 2 luni deoare nu se satura cu 120 ml ...papa si la 5 ore si la 4 ore, depinde cand ii e foame ii dau, poate sa ceara la 3 ore dar atunci eu ii dau un pic de ceai. Cand vrea la 4 ore nu imi termina tot 150 ml papa cam 100 ml iar dupa 1h /1h jumatate papa restul. Doctorita mea a zis ca e bine. Cu scaunul are zile cand iese la 2 zile cand iese in fiecare zi,tot doctorul mi-a zis sa imi fac probleme cand nu iese 2 zile la rand atunci inseamna ca e constipat si sa ii ajut cu un supozitor.... dar mie nu mi sa intamplat niciodata sa treaca mai mult de 2 zile.
diaruxfrumoase poezii compui
Teckyo sa iasa bine operatia, o sa aiba DD grija de voi, asteptam vesti
VioLA MULTI ANI, sanatate, fericire si tot ce iti doresti, petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
bufidaca ai primit mandat postal la usa inseamna ca postasul a trecut pe la tine si nu ai fost acasa. deci acum trebuie sa te duci tu sa ii iei de la posta. si sa intrebi cand vin banii(pe ce daTa) ca sa stai acasa.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...eu am fost putin prin cartier sa ii cumpar lui bebe lapte si, in drum, m-am oprit la bancomat si...SURPRIZA...mi-au intrat 400 de lei ( cred ca alocatia lui bebe pe august si sept ). Sotul meu a depus dosaru la incepul lunii august...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata
Noi am dormit putin mai rau,Timi s-a trezit mai des,a papat la 1 si la 5...in plus a vrut si suzeta de mai multe ori,asa ca sunt cam cheauna.Acuma a adormit iar.Ziceam ieri ca a trecut multicel de cand a afacut kk,ei azi zic sa bag juma de supozitor sa vedem,si colo surpriza,imediat a iesit,si era moaleee...mno deci morcovu nu constipa,ci mai degraba deconstipa ,ceea ce la noi e super.

M-ati bagat in ceata cu scaunele,parca nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...credeam ca ohooo mai avem mult pana o sa avem nevoie!

Mi-am mai amintit ceva ce a zis ieri ortopedu,cica sa o tin cat de mult in marsupiu,sa nu bag in seama ce se zice pe strada,ca ii face tare bine si la spate si la picioare...mno deci...

Si pe mine m-a deranjat la operatie cand mi-a venit CM,chiar si a doua oara.

Mai ce scump e sa ai copii!

Superbe montajele Ariadnabr si Carmenela!

Anaxena felicitari pentru papita!Ai fetita mare ce mai!Ieri am cautat si eu lingurita pentru Timi si nu am gasit decat asa mai marisoare.Astea ce la ai tu sunt de la Nuk?Sunt ok?

Bag o tura de haine la spalat si mai revin

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Caprioara coprocitograma detaliaza ce tipuri de celule se gasesc in kk adica daca sunt hematii e nasol ca e sange, dar nu i-a iesit la scaunul de duminica se pare, leucocite foarte rare, celule epiteliale foarte rare, bacili Campylobacter absenti, cam asta e rezultatul si e bun. La coprocultura ar trebui sa-mi spuna ce a crescut pe mediul ala de cultura daca e vreo bacterie nasoala ce a determinat mica sangerare daca nu e doar o fisura anala .
Va pup pe toate. Am votat-o pe Ana urmeaza Ileana.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Violeta, La muuuuulti ani! Sanatate si multe bucurii si impliniri alaturi de famelie, draga!

Ooka, eu i-am pus o paturica, ca sa atenueze panta leaganului. Si mie mi s-a parut prea adanca scobitura, ca si la scoica de la masina, de altfel (si acolo am pus o paturica). In felul acesta am facut inclinatia la un unghi mai mic, ca sa nu stea ingramadita ci cu spatele mai drept. Insa trebe sa o cam scot, ca nu pot sa-i prind hamul din cauza asta. Si deja se misca destul, mi-e sa nu cada.

Narci, cum a cazut fata ? Bine ca sunteti bine. De astea o sa tot patzim de acum incolo. Barbata-miu l-a scapat pe Matei fix in cap din carutzul sport, cand avea vreo 9 luni. Nici acum nu inteleg cum, ca avea ham si la ala. Numa daca nu o fi uitat sa il puna si a omis sa-mi spuna , ca sa nu-l cert tare.

Ileano, ce ai fata de nu intri? Varsa aici.

Sunuleeee? mi s-au lungit urechile de cand te astept. Nici pozili din tara, cu fetele, nu le-ai pus... Sunt tare amarata ca nu dai pe aici sa ne spui macar doo vorbe (desi am vrea vreo 2000 de fapt ).

Io azi iar era sa o fac lata. Am auzit ceasul ca sa-l scol pe Matei sa-l pregatesc de scoala, dar am zis ca mai stau 5 minute. Si am adormit . M-am trezit cand trebuia sa iasa el pe usa deja. Va dati seama in ce viteza l-am bagat pe bietu cupil (cu o mana il imbracam, cu alta il indesam cu mancare ). Din fericire a ajuns fix cand se suna de intrare . Asta pentru ca noi avem target sa ajunga la fara un sfert la scoala din cauza de trafic. Asta a fost norocu, rezerva de timp! A ajuns la 8 fix . Mama denaturata ce sunt . Chestia e ca oboseala isi spune cuvantul si uite, o mai patzesc uneori...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput