Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
AnnaBaby spune:
Cristina, Kimmy daca si la voi a fost la fel cu operatia la cm m-am mai linistit, ca deja imi faceam griji, ca am mai citit eu pe forum tot felul de minuni care s-au intamplat chiar i la 6 luni dupa ceza si mi-e teama si mereiu ma tot controlez, ma uit, pipai sa descopar eventuale nereguli...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
carissma spune:
Fetele care ati recoltat celule stem, cat ati avut greutatea maxima a pacientului receptor?
Eu am numai 20 kg! 

Asta inseamna ca o sa le pot folosi maxim 2 ani pana ajunge copilul la greutatea asta, caz in care nu mi se pare o afacere buna sa platesc 1000 de euro transportul si procesarea. Imi vine sa renunt la contract dar nu stiu daca mai este posibil acum...
Annababy parca tu spuneai ca ai sange ombilical recoltat pt un pacient de 44 kg, iar Anka pt unul de 80 kg? Fetelor scuze daca va confund!
Oricum cred ca mai putin decat am eu nu este posibil... Mai pot face ceva acum?
Suuunnnn te implor, mai scrieeee!
pica1 spune:
Intalnire sambata. fetelor ce ziceti de o intalnire sambata prin tineretului ca am vazut ca sunt mai multe dintre voi care se plimba pe acolo?
Comanda c-sale. Daca vrea cineva sa comande ceva urgent, adica azi sau miine sa imi dati de stire ca o sa comand eu.
Ana sa ii fie de bine Mariei suculetu de morcovi
. E o dulce cum tine ea singurica lingura.
Scaun de luat masa eu tot Polly am si tot din asta am luat cadou la baiatul nasilor si finei mele (acum 2 ani) si au fost foarte multumite de el.
Acum pina la service, unde am una dintre masini, ca sa imi recuperez caruciorul de piata ca sa pot sa trec si pe la piata sa fac ceva cumparaturi.
Sunt tare curioasa sa vad daca mi-au intrat banii de alocatie. Ce-i drept eu tot am cheltit de pe cardul acela si vad ca nu se termina... POate am cheltuit si alocatia baiatului ![]()
. Eu vroiam sa i-o pun intr-un cont separat (cred ca o sa ajunga peste citiva ani sa ii dau din ea bani de buzunar la scoala...
)
SEBASTIAN (31.07.08)
[url=http://sebastianripa.photoshop.com]SEBASTIAN[/url]
pica1 spune:
Carissma la recoltare celule stem cantitatea este buna pt un corp de 33kg. Eu una am platit, dar daca vrei poti sa renunti la contract. Citeste inca o data contractul si ai sa vezi. Nu sunt sigura daca nu te obliga sa platesti transportul, dar nu sunt sigura. Oricum stiu ca daca renunti celulele raman proprietatea lor.
SEBASTIAN (31.07.08)
[url=http://sebastianripa.photoshop.com]SEBASTIAN[/url]
M&M spune:
Maitreyi,
si eu ma mai gandesc la momentul cand bebe era doar 2 liniute pe un test!!!...
Pica,eu vin sambata!!! O ora pentru intalnire stabilim??? Ce ziceti de 11.00 - 12.00 ??? Cine mai vine???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Da Carrisma, eu eram cu 44 kg, nu stiu de ce e diferenta asta, cred totusi ca are legatura cu cantitatea de sange recoltat, da oricum e nasol, ca banii sunt aceiasi si parca nu renteaza, insa pe certificatul meu scrie ca domeniul e in continua cercetare si ca e posibil ca la un moment dat sa se desopere metoda de a spori capacitatea de regenerare a celulelor si astfel sa creasca si greutatea corpului primitor. probabil insa ca o sa coste si asta, daca va fi posibil...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
ankalaura spune:
TECK - sper ca sunteti bine, cu ochisorii.
Asteptam vesti
Intalnire - noi suntem PRO. Si asa n-avem ce face... Ma rog.. Adica ma straduiesc sa facem numai chestii de "relache" in weekend...
ILEEE - ai aparut? Ia mai zi-ne de tigara electronica. Vine ziua lui barbatu-miu si n-am nici o idee de cadou. Poate ii iau chestia asta![]()
NARCI - cum a cazut nene sirena din carut????
CRIS mama, de necesar e necesat scaunelul... Nu de alta... da' cand vace vaj vaj din cap stanga dreapta, e greu sa ii nimeresti gura si daca ii stai in fata, ori daca il tii in brate, e imposibil. De pe un scaun normal, oricat de bine ar sta in conditii normale, cand mananca risca sa cada de pe el... Singura reteta ar fi sa hraneasca DOI adulti copilul, da' imaginez ca nu o sa aveti asa conditii, deci iti recomand sa luati copilului scuanel cu centuri care sa il tintuiasca bine de tot acolo, si sa exersezi, pana atunci, nimerirea gurii cu lingurita...
BUFI - primesti acum doar pe august si septembrie
CAPRI - chestia asta cu ceasul a patit-o si barbatu-miu azi... Noroc ca ma trezise pe mine bebe la 6 jumate si i-am lasat in pace, am facut cafeaua si micul dejun, si ce fericit a fost barbatu-miu cand s-a dezmeticit! Altfel, de obicei el e ala de imi lasa mie cafeaua calda, ca eu ma trezesc pe la 8, cand Eliza e deja la gradi si el deja la serviciu
Manca-l-ar mama pe el de sotz ![]()
CARISSMA - la noi sunt putin peste 76 de kile la STEM, da. Nu am citit cu atentie contractul, dar sigur poti afla info din el. Nu mi-am dat seama din informatiile din hartii daca conteaza si cantitatea recoltata (il CL sau ML, nu mai stiu cum scrie) dar poate ar fi util sa comparam. Acuma ma grabesc sa ma duc dupa Eliza dar cand ma intorc pun info.
Ca fapt divers, am comparat cu Estrella care a nascut cu acelasi medic ca si mine, si are numai pentru vreo 44 kile daca nu gresesc. Deci nu e chestie de medic... poate ne lamureste vreo Biri sau vreo Diana care e shpilu cu lungimea cordonului si nr de celule...
Gata fug
Anca mami de Eliza si Erika
violeta29 spune:
Buna. Scriu cu bebe in brate, ca deh, sunt suzeta ambulanta
VIOLETA, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA
Si inainte sa ma apuc de citit, ia muriti-ma si pe mine , sunt nebuna ca am scos fetita afara in marsupiu?Ca toata lumea ma opreste pe strada si imi spune ca isi strica coloana ca e prea micuta.Mie una mi se pare ca sta mult mai bine decat in brate,iar cand l-am cumparat scria de la 0 la 3 luni.Nu mai vrea sub nici o forma in carut, eu tot insist dar...iesim afara in carut si ne intoarcam cu carutul intr-o mana si cu fata in cealalta
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
Kimmy spune:
Violeta chiar putin mai devreme am scris,ca ortopedul ne-a recomandat sa o tinem cat de mult in marsupiu.Deci parerea mea e ca poti linistita sa o plimbi in marsupiu...ca doar nu va plimbati 5 ore,si 2-3 ore cred ca e ok.Parerea mea 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
bobitamica spune:
Buna dimineata si de la noi,
ANNABABY...si pe mine m-a durut operatia cand a venit cm. Dar a trecut destul de repede.
In legatura cu scaunelul de masa...e tare interesant cel de care spunea MADA...
Noi azi mergem la pediatru sa facem Rotarix si controlul de 3 luni. Nici eu nu stiam daca sa ii fac vaccinul,dar dr. mi-a spus ca rota virusul este foarte pacatos pt.bebelusi mici...daca Doamne Fereste il iau de undeva,se pot deshidrata foarte rapid. Eu am ales sa il facem,sa nu ma pun rau cu dr. O sa am nevoie de ea pt. medicale....
Si eu pot sa vin in Tineretului...daca va hotarati sa ne intalnim eu sunt de acord.
GINI...voi tot NAN 1 mancati?ca eu am impresia ca fetitel mele nu-i place,sau nu stiu ce sa zic,dar parca nu prea mananca.Sunt destul de ingrijorata. Mi-a spus o tipa care e neonatolog ca e un pic deshidratata.
VA pup,
Bobitamica-mami de Suri