Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Intalnire sambata. fetelor ce ziceti de o intalnire sambata prin tineretului ca am vazut ca sunt mai multe dintre voi care se plimba pe acolo? Comanda c-sale. Daca vrea cineva sa comande ceva urgent, adica azi sau miine sa imi dati de stire ca o sa comand eu. Ana sa ii fie de bine Mariei suculetu de morcovi Scaun de luat masa eu tot Polly am si tot din asta am luat cadou la baiatul nasilor si finei mele (acum 2 ani) si au fost foarte multumite de el. Acum pina la service, unde am una dintre masini, ca sa imi recuperez caruciorul de piata ca sa pot sa trec si pe la piata sa fac ceva cumparaturi. Sunt tare curioasa sa vad daca mi-au intrat banii de alocatie. Ce-i drept eu tot am cheltit de pe cardul acela si vad ca nu se termina... POate am cheltuit si alocatia baiatului SEBASTIAN (31.07.08) [url=http://sebastianripa.photoshop.com]SEBASTIAN[/url] |
Eu vreau cateva chestii d epe acel site si am vorbit cu Carmenela dar vad ca nu se mai comanda oadata.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
Caprioara spune:
Dr_anca, ma bucur ca aveti rezultatul bun si merci de info.
Cu celulele stem, va scriu si eu datele pentru comparatie: volum de sange ombilical recoltat 88,1 ml; numar de celule nucleate 144,85x10 la a saptea; greutate maxima pacient receptor 85,2 kg.
Sursu mai avea putine kg si stiu ca era suparata de asta.
Pica, mie imi e peste mana sa vin in Tineretului
. Eu pot ajunge in Herastrau doar, ca nu vin cu masina si nici cu sotul, ci doar eu cu bebe in marsupiu sau carutz. Poate facem una si aici mai incolo, daca voi acum mergeti in Tineretului.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Gabriela82 spune:
la multi ani Vio! multa sanatate si fericire!

noua deja ne iese primul dintisor. ieri am obs eu un pucntuletz alb pe gingie si astazi e deja mai mare si se simte si la pipait. acum mi-e clar de unde agitatia continua si trezitul asa des noaptea. ce geluri de calmare imi recomandati, febra nu a facut.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
dara_d spune:
PICA ti-am dat pm referitor la comanda poate imi trmiti mail-ul tau sau nr de tel sa vorbim.
Si eu pot veni in Tineretului cand ca noi pe acolo ne plimbam.Noi stam in berceni pe langa budimex si ne este aproape, numai sa nu avem vreo treaba, dar pana acum nu avem.
CARMENELA , CAPRI ce facem cu comanda??FAcem si noi astazi????
Pupici
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
bobitamica spune:
DARA...vezi ca a scris CARMENELA ca cine e interesat sa faca comanda sa ii scrie un mail la adresa carmendavid1@yahoo.com
Eu i-am trimis aseara un mail. Am vazut ca ea nu a mai intrat pe forum.
irinuca_81 spune:
Tecky, Mada, Capri, Gabriela82 multumesc de aprecieri! 

Dara, Bobitamica, Kamelya si eu ies tot in parcul Tineretului dar intru pe la Palatul copiilor (dinspre bulevardul Tineretului) pt ca eu acolo stau. Am inteles ca voi intrati pe la Oraselul Copiilor? Poate facem cumva si ne vedem intr-o zi sa mai schimbam o vorba.
In alta ordine de idei, Amalia ar sta numai in fundulet si in picioare toata ziulica...daca sta pe spate si o apuc de manute imediat se ridica in fundulet si apoi incordeaza piciorusele si da sa se ridice in picioruse. Stiu ca e prea mica si ca nu e bine dar cand "i se pune pata" plange de numa' daca nu o ridic sa stea in picioruse. Se poate intampla ceva rau daca o tin din cand in cand in picioruse si in fundulet?
Aaaa si am vazut ca majoritatea pepenasilor deja s-au intors de pe spate pe burta sau invers, Amalia nu vrea deloc...
Eu tot o rostogolesc poate, poate...dar nimic...Piticii vostri cand au inceput sa se intoarca? Pe la ce varsta?
Xena sa stii ca nici eu nu mai am prea mult laptic si asta mica ar sta numai lipita de tzttzi, cred ca din cauza ca nu se satura. Eu am luat intr-o periada Galactogil si mi s-a parut mai OK la gust decat ceaiurile alea pt lactatie. De efect ce sa zic...s-a vazut asa si asa.O sa mai iau o cutie sa vad ce efecte obtin acum.
Sursu noi nu facem Rotarixul pt ca nu ni l-a recomandat pediatra si acum cred ca este prea tarziu sa incepem pt ca stiu ca prima doza se face la 3 luni si noi deja implinim 4.
Violeta sa iti traiasca mica crestina!
Vreau si eu sa comand un bouncer de la C-sale. Carmenela am inteles ca tu te ocupi de comanda. Vreau si eu mailul tau pliiiz 

Va pupic si intru mai tarziu ca acum s-a trezit printeza si vrea sa pape! 

Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
kamelya spune:
Violeta
LA MULTI ANI
si PETRECERE FRUMOASA
si pe mine ma doare ceza cand imi vine cm
vreau sa cumpar un blender care sa nu ocupe prea mult spatiu... un sfat... o parere...ma ajuta cineva
vin si eu la intalnire doar spuneti ziua si ora
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
AnnaBaby spune:
Gabriela deja primul dintisor? Wow, ce repede msi trece timpul...inseamna ca de acum as putea sa ma astept si eu, eu credeam ca undeva pe la 6 luni apar...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
Irinuca si Ioanei ii place sa stea in fundulet. in picioare, si evident in brate cat mai sus, adica nu sa o tin pe ea si eu sa stau jos...parca ar avea altimetru, imediat sesizeza diferenta de inaltime...
cat despre intors, nici ea nu se intoarce, numai o singura data a reusit dar a fost putin ajutata de gravitatie ca statea pe o pernuta mica, s-a intors pe o parte si apoi direct in nas...deci nu prea se pune...in schimb chestia cu intorsul pe o parte o tot exerseaza, si se incordeaza sa se ridice singura in fundulet, evident nu poate, si ajunge pe o parte
Ei nu prea ii place pe burtica, sta putin si se enerveaza, asa ca probabil de asta nu se intoarce de pe burta pe spate, ca n-a avut cand sa exerseze...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!