Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
ileanna spune:
Bai ce mizerie s-a facut pe topicul ala de mirese ...
Sunt absolut scarbita.
Ana eu in locul tau as cere sa-mi scoata pozele de acolo. Eu una deja am cerut asta deshi nici un fel de comentariu nu m-a vizat pe mine - eu avand poze absolut in ipostaze comune (sigur ca ash ucide sa am poze cca ale tale da' ... era frig shi pozaru' varza). Chiar imi bag picioarele in concursu' lor si nu's ce mi-a venit sa ma inscriu. Minte proasta ca io de obicei nu ma bag la chestii din astea.
Io vreau sa uit ca m-a dus mintea aia proasta sa ma inscriu la concursu' de mirese de pe DC. Asa e cand iti raman prea putzini neuroni ...
bobitamica spune:
IRINUCA...sigur ne putem vedea intr-o zi...eu si azi as fi vrut sa ies,dar vad ca pitica mea a adormit inainte sa o imbrac si mi-e milsa sa o trezesc acum sa plecam afara. IAr la 17.30 avem programare la pediatru.
Iti spun eu adresa Carmenelei....carmendavid1@yahoo.com E mai bine sa ii trimiti un mail,pentru ca isi verifica zilnic mail-urile.
ariadnabr spune:
Bai...mie mi s-a facut greatza instant cand am vazut ce scrie acolo. Instant...e mare pacat, uite asa imi aduc aminte de ce nu am mai scris io pe DC timp de vreo 2 ani...
Si acum sa revenim...
Noi suntem bine, adica fetele sunt bine, ca mie mi-o venit uratzii si-s mai rau ca niciodata, daca azi nu lesin is tare! 
Ma bucur ca v-au placut montajele noastre 

Chiar mi-a facut mare placere sa ma joc cu ele ![]()
In rest sa ma iertati ca iar vb singura
sunt tauna de cap si pierd sange intr-o veselie asa ca neuronu' e dus de tot acuma! 
Pup dulce la toata lumea!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Caprioara spune:
Pica, si eu vreau sa iau cate ceva de pe siteul unguresc, dar i-am scris deja Carmenelei. Ea va face comanda maine probabil, chiar acum am vorbit cu ea la telefon. Nu vrei sa o faci si tu cu noi? Daca nu, Atentie sa dai mail inainte, sa te asiguri ca au produsele pe stoc (adica sa-ti confirme ei in scris ca le au), ca altfel risti sa-ti traga banii de pe card si sa nu primesti comanda deloc, sau partial da partial nu, si mai rau te complici. Ea asa procedeaza.
Adresa ei de mail e carmendavid1yahoo.com. , daca te hotarasti.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
carissma spune:
Multumesc din suflet pt raspunsuri!
La mine cantitatea de sange ombilical recoltat este de 24 ml, iar numarul de celule nucleate este de 35,50. Wow Capri ce valori aveti voi!
Noi avem un sfert fata de voi… Chiar nu inteleg ce s-a intamplat! Eu am rugat dr la recoltare sa umple recipientul celor de la Cord Blood, iar in cazul in care mai ramane ceva i-am mai dat 3 eprubete micute. Eprubetele le aveam de la o prietena bolnava de leucemie care a vrut sa-si faca testul de compatibilitate. Sper sa nu se fii grabit sa umple prima data eprubetele si astfel a ramas recipientul celor de la Cord aproape gol!
Offff facerea de bine…….
Acum chiar nu stiu ce sa fac? Sa platesc numai transportul si sa renunt la celule, sa platesc intreaga suma? Cred ca orice decizie as lua tot o sa-mi para rau… Macar daca aveam si eu pt vreo 40-50 kg, nici nu mai stateam pe ganduri, dar asa?
Annababy si la mine scrie ca in prezent se lucreaza la diferite tehnici de crestere a numarului de celule transplantabile de pana la 100 de ori, dar cine stie cand si daca vor intra in practica medicala curenta?
Violeta Tm La multi ani, multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Gabriela felicitari pt primul dintisor!
Nepotica mea are un gel de calmare al durerilor provocate de eruptiile dentare cu gust de cirese, iar sora mea si-a lins degetul dupa ce a dat-o pe ea pe gingii si timp de 15 min nu si-a mai simtit deloc limba. Deci sunt eficiente!
Mada, Anka, Caprioara, si alte mamici cu 2 copilasi va admir din tot sufletul!
Nu stiu cum va descurcati si cand aveti timp sa le faceti pe toate! Cand vad cata rabdare are Mada sa ne explice despre importanta fiecarui lucrusor in parte, de la jucarele pana la scaune de masina si de masa, sau Anka intre activitatile Elizei si mesele Erikai scrie mesaje luuungi si pline de intelepciune, dar nici nu omite sa raspunda cuiva… Jos palaria! 
irinuca_81 spune:
Dara sa stii ca nici Amaliei nu ii place deloc sa stea pe burtica, trebuie sa fie in toane foarte bune ca sa nu planga cand o pun pe burta. Probabil ca de aia nu s-a intors nici ea inca.
Bobitamica mersi mult pt mailul Carmenelei.
Pate ne vedem zilele astea prin parc, sau in week-end ca tot puneau fetele de o intalnire. 
Eu acum plec catre parc ca a mancat Ami si am reusit sa o si imbrac inainte sa adoarma (ca si ea are metehne dinastea
).
Pupici
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
MissJJ spune:
Buna gagici!
Mult ati mai scris.
Violeta
La Multi Ani
sa fii fericita si sa ai o zi minunata.
Tecky ms mult de tot.
Mai ce sa zic eu v-am zis is tare organizata da am si mare noroc de fete tare cuminti. Ptiu, ptiu sa nu le deochi.![]()
Cum se simte printesa? Asteptam vesti.
Mada felicitari pt stelutze.
Caprioara ala de la fisher ce-ai pus tu link e fain se transforma si in csaunel de copil mai mare bine acuma depinde si de bebe cat sta il el eu l-am vazut in magazin as fi vrut sa il iau da era cam scump si cum atunci nu aveam bani multi am luat bouncerul ala mai simplutz.
Cuscra cei cu tine mai ca imi fac griji hai mai scrie varsa-ti oful zi ceva.
Mai pune si tu poze cu ginerica ca ii dor la norata de el.![]()
Da fain in sf vad si eu o vedeta care chiar se chinuie sa dea suncile jos.
Narcisa da cum de a cazut mica sirena? Bine ca e ok acuma sfat de cate ori cade ocpilul sau ceva nu fugiti la el si vai mama draga sau ceva zambiti radeti ziceti ca e ok asa nu o sa mai planga.
Ei se sperie de speritura noastra mai mult. Asa ca fiti calme zambiti chiar daca va tremura picioarele si gata.![]()
Cristina e f necesar ca nu poti sa tii un bebe locului cum zice si Anca misca capul scuipa arunca mancarea baga mana in castron sau iti da peste lingura si tot asa de aia se recomanda sub scaun sa pui un splash mat mare care se sterge usor sau ii dai in bucatarie unde e gresie si poti curata usor.
Anilansa danke schon pt paharul de pepsi bine a mai mers cu dieta mea.
Bufi toti copii regurgiteaza si Ami regurgiteaza si la o ora dupa papa daca nu vomita cu jet sau ceva e ok, nu iti fa pb, Numai cand vomita cu jet dupa fiecare masa deci tot ce a amnact e dat afara si scade in greutate atunci e cazul de medicamnete, daca se intampla rar sa vomite asa se poate sa fie de la papat mai hapsan sau ceva.

Maitreyi ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
Sper sa fiti multumiti de el eu nu am vaut deloc pb e mai greu pana va obisnuiti cu stransul si pana il asamblati in rest merge struna.
Si Ari pe la 9 luni i-am pus cerceii si nu au fost pb a plasn oleaca da a trecut nu a fost asa grav.
Kimmy hai ca esti simpatica cu ce scump e sa ai copii asa e da nici nu te poti abtine sa nu le cumperi.![]()
Anca ma bucur sa aud ca analiza a iesit ok poate o fi fost o fisura ceva de acurs sange.
Caprioara cunosc se mai intampla ce sa ii faci oboseala asta ne termina.
Bine ca ati ajuns la timp oricum.
Violeta nu esti nebuna mama draga.
Daca bebe sta bine du-o asa daca ei nu ii place caruciorul.
Bobitamica tinem pumnii pt vaccin.
Gabriela si alte fete cu dintisorii primii dureaza f mult in genere de ex la Ari de la 3 luni la 5 si ceva pana a iesit primul dinte ne-a ucis sfaturi utile: geluri de dinti, cu toate ca la unii copii nu tine nici unul, sau aici se recomanda o carpa de a lui bebe udata pusa in congelator pana se mai intareste si sa i-o dai lu bebe sa o molfaie ii calmeaza le amorteste gingia de la rece sau morcov bete pus in frigide rsa fie rece si dat lu bebe da aveti grija sa nu muste din el sa se innece, la noi carpa si dentinox-ul au fost ok. Cu toate ca alea de rontait jucariile speciale nu prea au incantato una sg o haltera am sa v-o arat a fost buna cand ii ieseau dintisorii mai din spate.
Anyway rabdare ca trece.
Bine rabdare pana pe la 2 ani cand le ies toti dintii.
Irinuca nici a mea nu vrea abia se intoarce peo parte daca o tii tu nu are nimic da sa nu o lasi tare mult.
Kamelya iti recomand Braun blender mic numai bun pt toate alea. Uite eu am modelul www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr4000.html" target="_blank">asta. E f bun si il folosesc toata ziua la diverse chestii si acuma.
Anna sunt bebei care se si nasc cu un dintisor oricum primul dinte in genere in jur de 6 luni apare pana atunci gingia va fi tare si albicioasa da nu sparge efectiv dintisorul cand sparge s-ar putea sa curga si sange sa nu va speriati oricum nu mult oleaca si la inceput nu tare se va vedea dar se va simti daca dati cu degetul pe gingii agata asa ca si cum ar fi ceva neslefuit pe o suprafata fina. Da pana iese efectiv primul dinte dureaza ca de spart sparge da iese mai grelutz.
Carissma multumesc mult.
Mie imi face placere ca si mie la randul meu mi-au explicat mamaici de doi copii ce si cum.
Gata tre sa fug ca ams candal cuy gagicile si asa scriu de o era la mesajul asta si am si niste rufe de intins.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
Didi81 spune:
Hai sa va mai stresez putin cu intrebari
: am vazut in poze ca sunt bebei care stau destul de bine vertical. Aida nu sta sub nici o forma, daca o ridic in picioare isi lasa picioarele moi si se lasa in jos. Niciodata nu a avut reflexul ala sa "mearga" daca e tinuta in picioare, nu ii surade ideea de a fi ridicata in fund - adica eu pot sa o ridic de manute in fund ca ea se tine bine, dar nu coopereaza si nu pare sa vrea chestia asta. E normal? Mai sunt si altii in aceiasi situatie?
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
Carmenela spune:
salut fetele vesele,
Mercic Caprioara ca ai dat mailul meu.
Pentru fetele cu comanda din ungaria:
Propun sa facem urmatoarea chestie, ca ne-am strans mai multe si nu vreau sa uit pe nimeni:
id-ul meu de mess e carmen_david2000, hai sa ne vedem pe seara, sa facem o conferinta, sa notez toata lumea ce vrea si maine dam comanda. Telefonul puteti sa il luati de pe mailul comun, nu ma deranjeaza, sau de la una la alta.. NU il mai dau, ca deja orice dement imi poate lua si mailul si telefonul... Mai ramane sa dau adresa, sa ma linistesc de tot...
Si o invitatie scrisa pentru hoti si criminali...
Cine vrea poate sa trimita banii prin cont, cine nu, se intalnesc barbatii nostri si se schimba una bucata pachet pt droguri...si gata, ii baga pe card si pac, comanda.Si pac, fug in lume, ca toate imi plac, na!
Caprioara, cu tine vb la telefon, te anunt imediat ce imi confirma astia ca au scaunul si dracia aia de o mai vrei..![]()
![]()
Sormia, io ti-am zis ca nu stii limba romana, dar nu m-ai crezut! Te-ai dat profa si na, ca te-ai desconspirat acu'! dar nu inteleg ce e cu aia de te-ai luat dupa mine....Hmmmm.....E de bine sau de rau? Ca stii tu....I'm lost...![]()
Imi pare rau ca nu am avut timp sa vad ce se scrie acolo, la salarii, dar reusesc io sa intru si acolo, ca la mirese am declsansat razmeritza, cu ajutorul valoros in primul rand a pozelor Aneixena si limba ascutita a Ilennei si Madalinei de Irlanda...
Doo nebune!
Anaxena, eu zic sa nu scoti poza, ca se castiga una bucata aparat foto, si de ce sa nu castigi, ca poti! Daca tot murira alea de necaz, macar sa crape ficatu' in ele ca mai si castigi ceva, dupa ce ca esti frumoasa! Ha!
CAPRIIIIIIIIIIII, AM PRIMIT CONFIRMARE. AU TOT CE VREI TU. Au scaun de masa fetelor...Care mai doreste, care mai pofteste...![]()
![]()
va puuuuuuuuuuuuuuuuupppppp
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Carmenela spune:
bobitzamica...si tie 
pt mail...![]()
mada-max 
....ca e o noua zi...
mada de irl...

pt tot ....
sormia

si pe voi fetele, pe toate...

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela