Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Yael a meu e exact ca alea ca is toate acelasi model dar difera culoarea a meu e hawaii la culoare nu il mai gasesc pe net numai ala happy snack e mai e pe culoarea asta hawaii. Am sa-l scot din garaj sii fac poze.
Uite am gasit www.bambinodirect.co.uk/products.asp?subcatID=26&highchairs.htm=&" target="_blank">aici deci eu am chicco polly asta two pahse bla bla da cu, culoarea de la primul scaun ala cu floarea mare si cu rosu si albastru.
Pe culoarea asta hawaii nu mai este era si atunci la reducere in loc de 100 era 75. De aia creca acuma nu mai e pe nuanta asta. Da modelele is toate aceleasi difera culoarea.
Oricum eu il consider f bun si vad ca si Truli a zis ca e f multumita de ea. Si da se regleaza si pe inaltime are si chestia aia la picioare sa stea bebe bine si cum zice Boti chestia aia de vine intre picioare la bebe din plastic este pe tava si nu pe scaun.
Acu am vazut ca au aparut in italia un model mai nou www.ebaby.it/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=N&pfull=N&pname=Y&match=all&pkeywords=N&cid=0&q=chicco polly magic" target="_blank">chicco polly magic. Se mai gasesc si alea polyy doi in unu de care vb noi da nu culoarea care o am eu aia vad ca nu mai e si pace, da scaunul e exact la fel.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Multumim pt aprecieri fetelor si pentru ca mi-a placut asa de mult sa ma joc ieri cu pozele Juliei, azi m-am jucat cu ale Soniei daca doriti sa ne vedeti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Povestea Soniei

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKY, BOBITAMICA

CAPRIUPS!!!si vai de mine! senchiu de avertizare.

ANKAiertareeeeeeeeeeee!!!Nu am vrut sda confuzezs lucrurile! da m-am zapacit. can you ever forgive me????
si ca sa o dreg cu acte in regula...fac o continuare, dedicatie speciala pentru ANKA:

Iaca pozna c-am gafat,
fetele le-amincurcat!
Nu e CAPRI cea cu vestea
ANKA ne spuse povestea
cum ca MARYB e mama.

Cat pe ce sa ias-o drama
si sa raman fara cap!
cum sa fac eu ca sa scap????

Draga ANKA te iubesc
never n-o sa mai gresesc!

ce zici?????

DANA idem si la noi!!! aceleasi simptome! hai pe mess sa ne plangem una alteia.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Xena, sa va fie de bine.Io sunt din oct, cam cu o luna dupa tine.Eu ma uit sa fie usor, sa fie stabil, sa fie ajustabil pe inaltime, sa fie reglabil spatarul si sa aibe roti...Daca se poate sa se si plieze

Capri, Dara si eu am pus ochii pe scaunul cu puisor de la Fisher.Super pretz.Dar eu il iau luna viitoare...Si pretzul de la Steamer Tefal Vitamin e cam cu 90 ron mai ieftin decat in tzara

Mada, da-ti-ar Dumnezeu sanatate ca mare pomana iti faci cu unele dintre noi.Pupam minune de fata

Truli nu stiu sa te ajut cu problema lui Victoras.Ca printzesa noastra face si de trei ori pe zi...Of, saracutzul de el...Eu zic ca a luat bine in greutate puiutzul

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aoleeeeeuu!! nu imi sta in fire sa corectez pe nimeni ca la calculator e alta treaba. dar de data asta...Am hotarat sa nu mai scriu la salarii ca lumea de acolo e clar ca uraste profii.Pe buna dreptate, daca nu au fost in stare nici macar sa isi invete elevii sa scrie corect...ma leshi! adik da, se intampla repet la calculator...dar unele greseli sunt evident o lipsa de info. so...case closed. asta asa ca sa mai zica altii ca nu stiu nici eu romaneste. m-am luat dupa de-alde sor'mia si altele de pe la noi.Deci sa ma judece pe mine cate cineva asa...cum ca jignesc lume ...gratuit. Peste poate.Raman asa...un profesor mediocru sau si mai jos de atat.care isi jigneste elevii si pe parintii lor, dragii de ei parinti (care sunt parinti numai in acte ca nu-si mai vad copiii cu lunile!).
scuze ca m-am descarcat aici, da ca sa nu ma apuce vreo treaba si sa scriu iar acolo. ca nu mai vreau! Puteti sa ignorati mesajul asta patetic.
Iar la mirese...se impute treaba de tot. pe mine ma pufmneste rasul cum ne certam cateodata parca am fi mai rau decat copiii nostri.

Traiasca pepenashistele!

am avut noi momentele noastre tensionate, da tot cele mai tari suntem.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Ioi Madutz ce pretzuuuuriiiiiiii...Ishtenem ca m-am speriat.La alea futuristice.Super fain scaunul de la Chicco.Sa caut daca in Ro se gaseste.Imi facea cu ochiul ala de la Fisher dar asta de la Chicco parca arata mai confortabil.Hmmm

OanaSm?????

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

SAPTAMANA ASTA, CEL TARZIU SAPT VIITOARE LUNI ZISE CARMENELA CA FACE COMANDA LA C-SALE.
LUATI LEGATURA CU EA.

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DARA - gasesti AICI, subiectul despre scaunele cu masuta
Noi vorbim aici despre ala de ala de a dat Mada linkul cu prezentarea, pe care eu l-am luat pentru Erika. La Eliza am avut unul din ala cu picioroange de la CAM, iar a doua oara nu mai fac greseala dar asta e piticul meu Voi mai bine studiati piata, mergeti si le vedeti, si cititi si parerile de la subiectul de mai sus.
Un criteriu pertinent pentru unii poate fi si suprafata bucatariei...
Zau, alea cu craci mi se par imposibile, cu tot designul lor aratos! daca nu m-am impiedicat de picioroangele alea de numa'!

GALLY - eu am trecut-o deja pe Erika in cartea de munca, dar despre chestia cu casa de pensii n-am pic de habar. Eu nu o am acasa, e la firma unde lucrez. Pentru completarea rubricilor insa, tot eu trebuie sa insist. De exemplu Ovidiu nu e trecut acolo, dar certificatul de casatorie este, ei zic ca e suficient. Dar ce ma intereseaza pe mine parere lor, atata timp cat rubricile sunt diferita si exista spatiul ala cu puncte-puncte ca sa il treaca pe sot??? Ca la romani, pe principiu "merge si asa"

TRULI - mie mi se pare foarte bine greutatea lui Victor. V-ati nascut la fel ca noi si la iesirea din spital aveam tot asa. Iar la 3 luni si 2 saptamani avem 6200. Fi-mea a luat 1 kil in prima luna, 900 de g in a doua luna.

PICA - pai comanda una ca sa plateasca un singur transport, ca e mult mai convenabil
Pentru "link" - mult mai simplu e asa:
- dintr-o fereastra separata iti copiezi linkul pe care il vrei
- pe fereastra de raspuns ai niste butoane sus, dintre care un PLICULET care seamana cu iconita de la Outlook Express
- dai click pe PLICULET, scrii cuvantul care vrei sa apara, de exemplu "AICI" dai next si in urmatoarea fereastra pui linkul (cu CRTL+V) si OK
Si gata.
Deci > COPY LINK > PLICULET > CUVANT > PASTE LINK

BOTI - m-ai spart! Bine le faci! Bravo! Rupe-i! Lasa-i lati! Ce super strategie nene... La asa bonusuri, si eu m-as fi intors pentru o luna. Da' la noi bonusurile "e" calculate numai in numar de fire de par alb in cap!

YAEL - chiar ma gandeam unde ai disparut.

DIARUX - Mai mama nu esti normala??? Nu ma suparasem defel, dar macar te-am provocat si acuma ma distrez
Cat despre subiectul cu profii... Mai bine nu iti ziceam de el, credeam si eu ca o sa iasa ceva distractic, dar bag seama ca avem, ca natie, o problema la mansarda...
Azi vorbeam cu un coleg, era suparat ca prietena lui are salariul 8 milioane (prietena lui e tot la noi) iar femeia de serviciu are 9! Soferul are 15. Nu zic cat aveam io ca manager ca o sa ziceti ca sunt proasta si nu am stiut sa negociez

NARCI - scaunele alea cu picioroange sunt multmai confortabile pentru copil. Numa' ca eu am un pitic, la masa se haleste dupa care valea! De-aia zic ca si la Eliza scaunul mai mult ma incurca. Nu o lasam sa se joace in el (mai mult ma enerva ca incerca sa se tarasca in jos, sa coboare din el ) si nici nu adormea acolo, decat pe masa a adormit o data, cu capul pe masa adica, de prea obosita...
Dar eu sunt mai nebuna, asa... de dormit se doarme in pat, de mancat se mananca la masa... cu bicicleta si cu mingea se joaca afara.... cu creioanele se scrie in blocul de desen.... Cam asa merge treaba.... Mai ales din cauza ca spatiul si timpul ne lipsesc cu desavarsire.

Hai ca va pup ca m-am lungit cat o placinta (ca de obicei, da; voi nu va suparati )

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa ms mult.
Alea futuristice is extrem de scumpe si nici nu mi se par atata de nemaipomenite in afara de design. Bine daca ai o casa din aia ultra edgy iti iei si scaun din asta.
Legat de chicco polly in ro l-am gasit cu google pe un site nu pot pune ca zice cai reclama si costa 550 de roni cica la reducere.
Ruxandra nu te mai supara din cauza lor ca asa is eu in genere evit sa raspund la subiecte din astea ca is membru de mult timp da mesajele mi le-am facut mai mult de aici de la odisee si scutece.
Anka si eu is de acord cu ce ai zis ca la masa se papa in pat se doarme etc. Eu asa am invatat-o si pe Ari chiar daca mai adoarmea si in scaunul de masa. Era asa hazlie ca e ca un fotoliu e tare comod si o lasam pe spate sa bea lapticul completare si bea ce bea si numai cadea bibele pe jos si ea sforaia de numa. Era asa dulceee.
Am sa caut pozele cu ea in scaun sa vad pe undes.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Ankule si io ca tine...iar scaunul be strict pt mancat, nu pt alte activitati

Caruciorul rosu

Mergi la inceput