Ce fel de scaune de masa folosim?

Ce fel de scaune de masa folosim? | Autor: Carmenela

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,
De mult nu v-am mai intrebat ceva.....Asa ca o fac acum..
Ce fel de scaune de masa folositi pentru bebicii vostri? Stiu ca sunt mai multe tipuri, adica nu firme...ci tipuri: acelea cu tot cu picioare pe care unele mamici le evita pentru ca ocupa spatiu mare(baza fiind mai mare), si acelea care se pun pe un scaun normal, care sunt si pliante... Sunt curioasa ce preferati voi...in curand (ma rog, nu foarte curand...in 5-6 luni...) va trebui sa cumpar si eu scaun si vreau sa ma documentez bine inainte...
Va pup si pe voi si pe bebicii vostri.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am avut unul mare, Fisher-Price, intr-adevar ocupa spatiu, insa acolo fie`mea putea sa faca orice, era al ei personal si se spala rapid Era reglabil in inaltime, cu centuri, iar masa detasabila. Noi am folosit-o de la 8 luni pana pe la 2 ani juma`, nu doar pt mancat ci si pt alte activitati (pictat - nu curgea nimic pe jos ca masa are marginile inaltate, modelat cu plastelina sau cu vreun aluat de copt).

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am luat de la Graco, daca e deschis ocupa spatiu, da cand e pliat incape oriunde, are spatar reglabil pe 3 pozitii si e reglabil si pe inaltime, husa e din ceva ce se poate sterge, e detasabila, masa e detasabila, are centuri si pe umeri si la brau si intre picioare, are spatiu sa se miste, e comod si nu ajunge pe jos nimic ( exceptand jucariile )

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Noi avem scaun Zoom de la Inglesina. E foarte practic, se regleaza pe inaltime si spatarul, husa lavabila si detasabila, masuta. Ocupa loc mai mult intr-adevar dar pliat e OK. Noi i-am gasit loc in bucatarie si nu il mai adun dupa fiecare masa.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daca vrei ceva stabil, sigur si rezistent iti trebuie un scaun cu picioare, care se regleaza pe inaltime si la spatar. Este mai greu, mai voluminos, dar este sigur si f bun.

Sunt intr-adevar mai scumpe, dar merita, pt ca il poti folosi pana la 2-3 ani. Noi avem de la Chicco (Polly), la noi e f scump, dar daca are cine sa ti-l cumpere de pe un site italienesc si sa ti-l aduca e o afacere f buna. L-am luat din Italia cu 90 EU. Si se poate folosi de la 4 luni, pt ca spatarul se lasa f mult.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu am de la CHICCO-POLLI. am dat 5 milioane pe el dar face toti banii........se regleaza in toate pozitiile, inaltimile, se pliaza, nu ocupa mult loc(cand e strans),se spala foarte usor si tavitza si scaunul. sunt foarte multumita...........singura chestie care ma deranjeaza e ca are doar 2 roti.........in rest nota 10!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Daca il vrei pt. casa este bun unul din ala cu baza larga, spatar, reglabil in inaltime, centuri etc, adica www.bimbomarket.it/product.asp?Id=6013" target="_blank">asa (nu vreau sa fac reclama la vreunul in particular, ci vreau sa dau ca exemplu).

Daca insa va deplasati mult, restaurant etc. este util unul din ala micut, care se prinde de masa, ceva de genul www.bimbomarket.it/department.asp?Id=160" target="_blank">asta ...

Noi avem din ala mare, de la Giordani ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi avem unul de la jane, am dat 90 de euro aici , acasa am inteles ca e in jur de 6 milioane, nu prea inteleg eu diferenta de preturi la lucruri pentru copii, da asta e alt subiectdar suntem foarte multumiti, se poate folosi pana la 3 ani, acum il folosim ca masa, dar se poate folosi ca pupitru, masa de joaca de scris, e multifunctional.Vecina mea are un baiat de 4 ani si inca il foloseste.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Chicco Polly e cred cel mai fain din cate am vazut, sigur, practic, comod, pliabil. Noi avem 2, catre unul pentru fiecare fetita. Cel cumparat acum 3 ani arata ca nou, de necrezut.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am avut si la alexutza, am luat si pt teo modelul asta, dar culoare natur:

http://www. magazine-online.ro/bebe-strumf/bebe-strumf-la-masa/scaun-masa-lemn-bertoni-woody--27468 fara pauza de dupa www. (sterge-o tu cand copiezi adresa, altfel apare "reclama ilegala"...)

este foarte rezistent, dupa ce nu-l mai foloseste ca bebe, se transforma in scaunel si masuta separat, bun pt papa, joaca, desen...

acum alexutza il foloseste pe al ei (il are de 5 ani!!! si l-a folosit zilnic, inclusiv la urcat pe el:))) si are 20 de kg...), ca o fetitza mare, iar teo pe al lui ca un bebe mic:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Noi avem tot CHICCO POLLY si sunt extrem de multumita de el.E f practic, spatarul are 3 pozitii, scaunul se regleaza si pe inaltime, are husa detasabila si lavabila, masa la fel se dezmembreaza si se spala extrem de usor si il pot plimba prin toata casa, avand 4 roti.
Il folosim de cand Alex avea 6 luni ca loc de joaca , masa si cand era mic mai si atipea in el

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput