Ce fel de scaune de masa folosim?
Raspunsuri - Pagina 2
Alinutzaa spune:
Noi avem un scaun cu baza mare, roti cu frane la toate cele patru picioare, reglabil pe inaltime, spatar reglabil pe vreo 3 pozitii, masuta reglabila pe mai multe pozitii, detasabila (tot masuta), ham de siguranta, husa detasabila si dintr-un material care se sterge usor...si nu mai stiu. Cam atat. Nu e de cine stie ce firma dar e zdravan, super stabil si cel putin deocamdata isi face treaba super bine.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
natynic spune:
Carmenela, tot pentru scaun cu baza mare votez si eu si, crede-ma, stam deocamdata intr-un spatiu f mic dar strans e ok.
Cat despre model, toata lumea stie numai de Chicco Polly
, pe care la magazin l-am studiat si eu cu atentie si cel pe care l-am luat eu cu peste 200 de ron mai ieftin, Cangaroo, nu e cu absolut nimic mai prejos, are tot ce ti-au povestit fetele anterior. Chicco Polly mi se pare nesimtit de scump (asta daca nu ai posibilitatea sa ti-l aduci din afara, cum te sfatuia Ioana). Din cate inteleg, ai timp sa te decizi
. Oricum, astea iti sunt f utile: reglarea spatarului si pe inaltime, rotile (2 sau 4)musai cu frane, materialul usor de spalat si centurile cu legare in 5 puncte, nu in 3. In rest, daca iei de mare firma platesti firma, ca in multe alte cazuri ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ama1357 spune:
eu am scaunul pe care il lauda cineva mai sus... giordani... si sincera va zic nu imi place ca nu se face foarte mic cand se inchide... si pe langa asta are 4 roti si toate cu frane si sincera va zic pe mine ma enerveaza aceste frane... casa mea nu e in panta deci nu are nici o sansa sa se miste in timp ce sta in el... asa ca sincer eu una nu vad rostul franelor...
are masa detasabila dar ramane o masuta dedesubt si nu ai rezolvat mare treaba...
veti zice... si atunci de ce ti-ai luat asa ceva... din pacate nu l-am ales eu, l-am primit cadou...
eu una daca ar fi sa cumpar unul as lua unul care sa se faca cat mai plat cand vine inchis si cu masa detasabila complet si fara frane...
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama1357 eu am scaunul pe care il lauda cineva mai sus... giordani... si sincera va zic nu imi place ca nu se face foarte mic cand se inchide... si pe langa asta are 4 roti si toate cu frane si sincera va zic pe mine ma enerveaza aceste frane... casa mea nu e in panta deci nu are nici o sansa sa se miste in timp ce sta in el... asa ca sincer eu una nu vad rostul franelor... are masa detasabila dar ramane o masuta dedesubt si nu ai rezolvat mare treaba... veti zice... si atunci de ce ti-ai luat asa ceva... din pacate nu l-am ales eu, l-am primit cadou... eu una daca ar fi sa cumpar unul as lua unul care sa se faca cat mai plat cand vine inchis si cu masa detasabila complet si fara frane... |
Eu eram aia cu Giordani ... da' nu-l laudam. Spuneam pur si simplu ce fel de scaun am ... laudam modelul, adica din asta mare, nu din ala care se aplica la masa.
Desi nici eu nu am spatiu mult, eu nu-l inchid niciodata ... i-am gasit cat de cat un loc in casa si il las acolo. Asa, sa-l strang si sa-l deschid de fiecare data ... pierdere de timp. Eu folosesc scanunul nu numai pt. masa ... o las pe fata in el si o iau cu mine la buc. sa ma vada, sa intind rufe etc. ... pana si la WC o iau asa ... ca deh, asa-i modelul de copil
Masa aia mare detasabila, da, deocamdata am dat-o si eu jos ca e prea mare ... dar aia micuta care ramane pt. mine e ok, nu ma deranjeaza deloc. Din contra, are chestia aia care vine intre picioare, ca sa nu se "scurga" copilul nabadios ca al meu.
Iar cu franele ... cand e in el deocamdata nu o infranez ca nu-i cazul, da' daca fata e prin casa si se joaca prin preajma scaunul, da ... ca daca nu il taraste dupa ea ...
Mie imi place, na, ca acum il laud scaunul asta
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
Carmenela spune:
Sarmana de mesaje, super utile. Desi initial ma cam gandeam la scaune din alea care se pun pe scaune normale...vad ca se voteaza majoritar pentru scaune cu baza mare....
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuun , deci ma apuc de studiat piatza..![]()
![]()
Multam frumos, mamici, pentru raspunsuri!
Va pup pe voi si pe bebici.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ioanaiub spune:
eu am un scaun de lemn, l-am luat de la TCM ... l-a folosit David, acum il foloseste Mara, e bun dar nu are masuta si de ceva vreme ma bate gandul sa iau altul si asta sa-l dau cadou finilor ![]()
ma tenteaza Neonato Polo, am vrut sa-l comand de pasti dar nu l-am gasit nicaieri pe stoc, apoi de ziua Marei ... acum l-am gasit pe mai multe site-uri, poate va fi un cadou de Craciun
are cineva acest tip de scaun?
e bun?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
natynic spune:
L-ai vazut numai pe net? Eu repet, sunt multe modele care au toate chestiile de care e nevoie, deja enumerate aici, diferentele de pret le da firma, atentie sa nu dati bani aiurea!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tanima_i2002 spune:
Eu am un BabyCare pe care am dat acum 1.5 ani 370Ron. A facut toti banii cu siguranta, dar nici de unul prea cu nume de firma nu as fi aruncat banii ptr ca si asta si-a facut datoria cu brio. Fi-miu nu are deloc stare in el, sare, se tranteste pe spate...Cu unul foarte ieftin cu siguranta cadea si in plus nu ar fi rezistat nici o jumatate de an. Iar faptul ca are scaunul reglabil pe inaltime dar si la pozitii face toti banii. Cand era micut papa inclinat la 45 de grade. Acum in inalt fct de necesitati: cu masuta sau fara masuta la masa noastra.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),

ancadragoman spune:
Noi avem scaun de masa de la Bertoni si nu imi place deloc cu toate ca spatarul este reglabil si se lasa si pe inaltime...acum dezavantaje:ocupa spatiu mult ca sta prea "cracanat",este greu si husa se spala f urat ca are burete dedesupt
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic L-ai vazut numai pe net? Eu repet, sunt multe modele care au toate chestiile de care e nevoie, deja enumerate aici, diferentele de pret le da firma, atentie sa nu dati bani aiurea! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
l-am vazut doar pe net, asta e motivul pentru care inca nu m-am hotarat sa-l iau ... si nu vreau sa dau foarte multi bani pe un scaun, Neonato Polo nu mi se pare foarte scump ...
de asta am si intrebat, daca il are cineva, cum e?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)