Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Anaxena bravo tie ca esti ca noua , pe cand te apuci de bebe 2??? Legea o gasesti pe www.avocatnet.ro.Nu cred ca e nici o problema daca ai fiert apa inainte.
FETELOR AM PUS POZE DIN NOU DE LA 2 SI 3 LUNI. Cu cine semana oare cu mine sau cu tati??
Ma retrag, noapte buna.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

PS-CARE II FACETI COMPLIMENTE LA ANTHONY???!!!VA ROG MULT, E DAT!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

am zis ca pe mine m-a cucerit definitiv nu si pe princess

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dara eu votez pt tati dulce foc printesa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara!!
Mai da ce dor mi-a fost de voi!
E clar ca nu reusesc sa citesc din urma pana maine-poimaine in cel mai bun caz,asa ca dau si eu un prezent ca sa stiti ca suntem bine,sanatosi si cuminti.Eu mai putin bine,dar trece si asta...nu are rost sa va necajesc si pe voi.

De cateva zile o pun pe Timi treaza in patut si adoarme cumintica dupa vreo 5-10 minute .Sper sa tina faza!Si desigur ca un lucru bun nu poate sa vina fara unul mai prost,adoarme pe la 8-9 seara,asa ca practic manca de 2 ori pe noapte,pe la 1-2 si inca o data pe la 5-6(la mine asta inca e masa de noapte-desi Mada cred ca ar zice ca se considera deja masa de dimineata )

Fug la somn ca sunt lesinata de oboseala.Maine iar am foarte multa treaba dar incerc sa citesc macar din urma,si poate sa si scriu.Va pup pe toate!
Noapte buna!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna fetili...

V-am pus pozici noi cu miss moody si am pus si ceva especially pt fetili care fac dieta... enjoy!!!

Pupici

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena mersi.
Dara Denisa seamana cu tati,parerea mea.E o scumpica.
Ariadnabr frumoase poze si ce tort delicios am vazut eu in poze....

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

AM FATA MAREEE!! Deja e a 3a noapte in care o pun treaza in patut si adoarme singura!! Si ca bonus, nu mai doarme cu noi, doarme in patut toata noaptea!

Noi suntem cam toata ziua pe afara, cate 4 ore, asa ca nu prea am timp de intrat pe net, ca dimineata ne trezim la 11 si pana la 3 ne organizam sa iesim, iar la 19 cand intram in casa papam si incepe "programul artistic" de marait...

Mai nou adoarme mai repede, pe la 9 in loc de 11.

Faine povestiri am citit, alea din ciclul "viata bate filmul"! Eu nu am nimic spectaculos, doar banalele tradari (vreo 3 adunate) si probleme de corazon de unde a rezultat o totala lipsa de incredere in all men...da' m-am invatat minte si-mi las o "marja de eroare", adica nu ma mai implic in nimic 100%, ci mai degraba vreo 98%.

Diana welcome back! Cum ai reusit sa-ti schimbi userul fara sa o iei de la inceput??

E ceva ciudat custeriletele: mie dr. nu a vrut sa-mi puna pana nu am menstruatie, cica sa vada ca totul a reintrat in normal...acu stau si astept de mi se luuungesc urechile, ca la mine menstra, ioc! Cred ca imi caut o second opinion...poate rezolv totusi ceva...

Carmenela cum va inota fetita in cada mare? Cata apa vrei sa ii pui? Ai o metoda pe care o vei aplica? Ma tenteaza si pe mine sa incerc...Ce m-ai distrat cu afganii la pensiune!!

Didi si eu o tin pe Miruna vertical si ii place la nebunie, ca se uita in jur si cerceteaza...in marsupiu la fel, o delectare si pt. mine si pt. ea!

Dara ce bine ca mai scrii! Doamne ce doctorita inconstienta!!! Cum adica sa fie rau ca are fetita muschi si grasime?? Pai ce, nu ar trebui?? Ce nemernica! Ma bucur ca pana la urma sunteti bine si ati scapat de griji!!

mada mersi!

maitreyi have fun la bucuresti!!!

Iza exact asta e si programul lu' Miruna!

Mina mersi de aprecieri! Andreiutza dulce foc in salopetica albastra!

Fug si eu la nani ca mi-s obosita... Noapte buna!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Fetele care aveti sterilet de care v-ati pus din ala cu sau fara hormoni?

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mada despre ce sterilet vorbesti fara hormoni???? Vreau si eu sa stiu, please !!!
Mie nu mi-a venit ciclul si nu cred sa vina prea curind, alaptez exclusiv si la cerere asa ca nici o sansa.... La primul copil mi-a venit ciclul doar dupa ce am terminat de alaptat, complet, adica atunci cin copilul avea 13 luni. La al doilea tot cam asa, pe la 13 luni ca incepusem serviciul si nu mai alaptam decit seara si dimineata...

foloseste cineva monitor PERSONA PE POST DE CONTRACEPTIE ?

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Pepenasul nostru creste frumos si e un cumintel, la 10 saptamini avea 5,610 kg si 61 de cm.
Nu am facut nici un vaccin inca, incepem doar la 3 luni. A vrut pediatra sa il vaccineze pt rotavirus dar am refuzat frumos, nu doresc sa-i fac nici un vaccin pt vreo boala care nu e mortala sau cu efecte, urmari foarte grave...
Nu am facut niciodata copiilor vaccin antigripal si chiar nu au facut gripe si nu au fost bolnaviciosi.

Eu sint insa cam bolnava de 3 zile, cu dureri de git, cap, febra, frisoane , ma duc miine la dr daca nu-mi trece. Sper sa nu dau copiilor nimic !

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Atb, am intrebat sotul. Programul se numeste Photoshop.

Carmenela, scuze de sms, da eram disperata. Nu mergea caruselul, la modul ca baza mergea, canta cantecele si se aprindea lumina de veghe, telecomanda functiona, dar caruselul nu se invartea si nu proiecta nika . Dupe luuungi emotzii si chinuri, a reusit sotzul din dotare sa faca caruselul sa mearga . Nu facea un contact . Din trei contacte, unul nu facea deloc treaba, era pozitionat prost. Bine ca s-a rezolvat . Acu mai am neste pitici: caruselul se invarte incet-incetisor asea, iar bratele mai scurte se invart mai repede si cele mai lungi mai lent, si la voi? si de proiectat si al vostru proiecteaza o lumina portocalie si pala, iar formele sunt foarte imprastiate pe tavan? intreb sa ma asigur ca acum functioneaza corect deviceul.

Fetele cu comanda la unguri, ati probat obectele? E totul ok? Ca io am avut ceva probleme si emotzii, dupe cum puteti citi mai sus . Noroc ca se pricepe al meu la mesterit de astea.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput