Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
dana81 spune:
Buna seara!!!
Ce dor mi-a fost de voi..Noi gata cu botezul care a tinut 3 zile si a fost SUPERRR, numai ca eu am racit rau si acum stau cu grija sa nu raceasca si Clarita ca abia pe 25 ii fac vaccinul!!!
Sper ca v-a fost dor de mine, ma duc sa citesc din urma si a[pou mai vin pe la povestit!!!
Poze pun sapt viitoare cand mi-le da fotograful!!!
Pupici la mamici!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
MissJJ spune:
aprioara
, va fi bine ai sa vezi nu va mai stresati asa atat timp cat nu scad in greutate si is vioii si papa si raspund la stimuli eu zic ca e ok.
Tecky da vreau sa imi pun aici sunt doua tipuri ala cu hormoni si ala cu, cupru de care vreau eu sa imi pun ca i-am zis la medic ca de la pastile m-am ingrasat in stil barbar si mi-a zis clar fara hormoni la mine deci ori din asta ori prezervativ da cu ala tot stau piticii pe la colturi ca daca raman ca daca ceva.
Si mai aiurea e ca aici la med de fam nu mai pun din alea si tre sa vad ca la spitalul unde am nascut au clinica de family planning si sa sun sa vad daca ei pun si sa merg la o discutie sa imi explice ce si cum.
Uite www.contraceptivechoices.co.uk/what_are_my_contraceptive_choices.asp" target="_blank">aici ce se ofera la noi tipuri de contraceptie cele hormonale si cele fara eu vreau IUD ala.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
dara_d spune:
Acum am venit de la ecografia de sold si denisa este foarte bine are tipul de sold I A adica normal, sunt foarte fericita.
Dar sa va povestesc ceva azi am fost prima data de dimineata la ecografie la budimex la dr barbu si vreau sa spun ca mi s-a parut total neprofesionosta , ne-a expediat repede , mi-a reprosat ca bebe are muschi la solduri si grasime si nu vede ea la eco cum trebuie iar in final pe foaia de analiza ne-a trecut sold 2B adica patologic, deci ar fi trebuit sa duc fetita la ortoped sa o puna in hamuri sau ghips.O inconstioenta aceasta doctorita.
Nu am avut incredere in ea si am mers la medlife la dr stamate la care am facut si prima ecografie si a rezultat o ecografie normala.
Asta v-am spus-o ca sa ma racoresc ca azi nu am mai fost om intreg dupa ce am fost la budimex dar si ca sa va avertizez pe cele care mai mergeti la acesta doctorita din budimex MARE ATENTIE, ca se joaca pe santatea copiilor.
O sear buna tuturor.
Apropo de BOTI stie cineva ceva????
Merci de raspuns Anka.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
flo1980 spune:
Tocmai zic astia la stiri, pe protv, ca beneficiaza toate mamicile de noua lege cu 85% din sal. la 1 ian.2009 .....bine, cine are salariul peste 700 roni.
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Dianami spune:
Salutare! ![]()
Ne mai tineti minte?
Sunt tot in treacat fiindca bebe are cate un "puseu" de fiecare data cand ajung in perioada aceea a lunii...cred ca scade lapticul, nu am o explicatie stiintifica, dar bebe ma rupe. Se scoala si noaptea o data.
Am citit tot din urma, sunt la curent cu tot, m-am amuzat teribil de povestile din ciclul "Viata bate filmul"
, asa ca de acum incerc sa fiu la zi si cu scrisul, nu numai cu cititul
.
Pupam trupa, fara discriminari! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
maitreyi spune:
buna seara 
felicitari puilor crestinati! am vazut pozici cu bebici botezati, bebici cu pisici, cu iepurasi, cu torturi, toti unul si unul 
eu maine la 1 decolez spre bucharest. cu alexandra urmeaza sa stea bona pana vineri noapte cand revenim noi. mama sta la 3 scari de mine deci evident ca va trece si ea pe aici. bona noastra e matusa lu' mama si a crescut bebei in germania, pe nepotul ei si pe finul meu (tot de la 3 luni), e o femeie cu bun-simt, deci plec linistita si convinsa ca va fi bine. sambata mergem la vaccin si poate saptamana viitoare la cercei.
o seara faina 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
anaxena spune:
nu am apa plata in casa si urla copilul si eu vreau sa-i dau ceai si a trebuit sa-i fierb apa de la chiuveta,acum ashtept sa se raceasca...o fi bine sa-i dau de la chiuveta?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
bine sau nu,eu i-am dat!s-a linishtit si acum s-a culcat,mai stau un pic si fug la salon
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
ankalaura: sa inteleg ca beneficiaza toata lumea care e in CIC indiferent de data la care a intrat,dar asta incepand cu 1 ian 2009
e pe undeva publicat contzinutul legii?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
tecky: am fost azi la control la gineco si am intrebato de cele 2 sapt si ea a zis ca nu a auzit de asha ceva si ca din mom in care este montat steriletul corect esti protejata,eu sunt bine uterul e ok 56/36,col in perfecta stare,ovare ok-ce mai,ca noua!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii