Pepenasi de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
bufi spune:
mada_mxm multumesc mult, trebuie sa ma interesez cum sa fac sa iau motilium...este pt regurgitare
ankaluara si eu zic la fel ca tine cu privire la intrarea in CIC, mai trb sa studiez si sa vad ce hotarare sa iau...oricum lucrurile nu sunt clare
bufi
Caprioara spune:
Vazut pozici
:
- Julia Sara de Ariadnabr; foarte tari pozitiile de dormit
! Iar poza "ochisori" e dementziala.
- Clara Andreea de Dana81; mmmm, care o fi mai gustoasa, fata sau prajitura
?
- Sebastian de Scumpi; un dulcel care seamana cu mami; frumos si incruntat, si smecheras
; ce misto e faza cu ghivecele!
- Denisa Maria de Dara; si io zic ca seamana mai mult cu tati
; ce ati crescut, mai! avem ochii maari si frumosi! si o freza super in poza cu scaunul! avem si noi saltelutza ca a voastra!
- Daria Ecaterina de Kamelya; ce obrajori avem! suntem frumoase ca mami!
- Bogdan Victor de Struluta; foarte tare prima poza din album, cu palaria portocalie; frumos si la botez - superba biserica! bebe e superb, dar si mami! imi place si poza cand doarme cu tati, e de expozitie, zau!
Am fugit la nani.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pica1 spune:
Nu mai stiu cine intreba de programul cu care poti sa faci "red eye removal". Intradevar poti sa folosesti Photshop de la ADOBE dar care este pe bani, sau poti sa uploadezi pozele pe site la www.photoshop.com dupa ce te-ai creat un cont sau poti sa downloadezi programul picasa de la www.picasa.google.com si cu programul asta poti sa faci o multime de chestii. Aici ai o prezentare scurta: http://www.youtube.com/watch?v=rskC6c_5L1M
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
Dianami spune:
Eu n-am somn si ma uit la pepenasi. Revin maine cu lista de comentarii, ca e f. lunga si inca n-am terminat
.
Anaxena, treci pe la subiectul acesta sa vada lumea ca existi cu adevarat, unele persoane cred ca pozele sunt trucate sau luate de pe net (un comentariu la una din pozele tale
).
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Biribu spune:
fetelor nu ma dati disparuta dar am o perioada mai dificila, cu multe de facut si tare rau imi pare ca nu apuc sa va citesc. abia capitolul asta l-am citit, mai am destul din urma sa fiu la curent 
tot trebuie sa zic: anka bai m-a pufnit plinsul citind ce ai scris de Elisa cu bona - cum sa o bata mai??? cred ca o omoram incet si sigur .... am admirat-o in pozele de la gradi, fara cuvinte efectiv 
va pup pe toate si pe toti pepenasii (apropo au cam inceput sa arate a pepenoi nene
....)
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
M&M spune:
Neata...
Sunt la mami meu azi; am iarasi de facut o mie de drumuri, as ca Mihaita va sta azi cu mami....
Dara, Denisa seamana si cu tine, mie asa mi se pare in poza in care sunteti voi 2 impreuna...are privirea ta!!!!
Diana, cum ai reusit sa iti schimbi id-ul????
Ana, am reusit sa vad pozele cu Maria si iepurasuk buclucas!!!!
Imi plac ochii Mariei, e fenomenala!!!!Eu mai folosesc apa de la chiuveta, dar am un filtru pus...
Ariadna, Julia e scumpica foc!!!
Si ce mutrisoare haioase face ea!!!

TORT!!!!!
Iza, Dia
Bebe al meu are un program tare misto noaptea...adoarme pe la 9.00- 10.00 seara ,se mai trezeste la 3-4 , apoi se mai trezeste abia la 7 - 8 dim...in shimb ziua e jale!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
'Neata
va invit la o
,ca eu tare as vrea sa mai
,dar garga nu mai vrea asa ca...imi pun pofta in cui ![]()
Techy mercy
Mada eu am sterilet Copper T 380A dar nu stiu sa-ti spun daca are hormoni sau nu...deocamdata nu am probleme cu el si l-am pus acum o luna...dar in noiembrie tre sa ma duc la control ca sa vad daca nu cumva a migrat si sa ma trezesc cu vro sarcina
Diana chiar asa cum ai schimbat ID-ul?
ma duc la printzesa ,revin mai tarziu
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ladymina77 spune:
Neata,
Facem si noi prezenta pe fuga ca incep operatiunea epilat,manichiura etc stiti voi cum e inainte de botez.
Pe la 2-3 iesim afara pana pe la 5 si uite asa mai trece o zi din viata noastra de pepenas.
Legat de cei 85% pe mine m-au cam aranjat angajatorii insa norocul meu e ca suntem in relatii bunicele si de sapt viitoare sau chiar de azi sotul e calare pe ei (munceste in acelasi loc cu mine)sa-mi de-a banii din mana daca nu au vrut sa-i dea la stat:).Altfel fac circ.Mai este careva in situatia asta?
Multumim de aprecieri fug la treaba 
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
M&M spune:
CAMY, 

... azi se implinesc 2 luni de cand micutul Darius s-a dus in ceruri!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)