Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..si eu sunt curioasa sa vad cum as putea schimba id-ul...nu de alta...dar...cineva de la servici m-a sunat sa ma intrebe daca nu sunt eu...Elena (asa ma mai cheama si asa ma stiu ei)...nu cumva sunt camy-pus....

....asa ca mi-as schimba si eu id-ul!..

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..Cris...asa este...ieri ar fi facut 3 luni...si azi imediat...sunt 2 luni de cand a plecat de langa mamica lui...

...chiar de dimineata Cris mi-a zis ca nu arat deloc bine...ca sunt daramata ...ca plang prea mult...ce sa fac?????
...l-am visat pe dariusica cum ma mangaia pe obraji...si pe maini... imi e dor de el...imi e foarte dor de el...

..credeam ca va mai trece din durere...dar nu...se adanceste...iar eu am inceput sa plang mult mai mult...nu mai pot sta nici pe langa copii...offfffffff....este crucea mea..pe care trebuie sa o duc..

...as vrea sa merg la cimitir...dar nu mai suport sa mai vad mormantul lui, in acelasi timp vreau sa merg macar sa stau putin cu el...nu stiu...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, poate e mai bine sa mergi la mormantul lui Darius, sa ii vorbesti, sa te descarci...te imbratisez virtual si iti doresc sa ai multa putere in continuare !!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy ma bucur ca ai inceput sa-l visezi pe Dariusica, stiu cat iti doreai!!! Si ei te mangaie, e ca si cum ti-ar sterge lacrimile,poate el nu mai vrea sa plangi...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

..Cris...asa este...ieri ar fi facut 3 luni...si azi imediat...sunt 2 luni de cand a plecat de langa mamica lui...

...chiar de dimineata Cris mi-a zis ca nu arat deloc bine...ca sunt daramata ...ca plang prea mult...ce sa fac?????
...l-am visat pe dariusica cum ma mangaia pe obraji...si pe maini... imi e dor de el...imi e foarte dor de el...

..credeam ca va mai trece din durere...dar nu...se adanceste...iar eu am inceput sa plang mult mai mult...nu mai pot sta nici pe langa copii...offfffffff....este crucea mea..pe care trebuie sa o duc..

...as vrea sa merg la cimitir...dar nu mai suport sa mai vad mormantul lui, in acelasi timp vreau sa merg macar sa stau putin cu el...nu stiu...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Cami ... Drept sa iti spun nu prea am citit din urma,dar acum cand am zis ca recuperez la o ceasca de cafea si am citit mesajul scris de tine, ma trecut un fior de imi venea sa inchit calculatorul ... Poate ai observat ca si pe strunful meu il cheama Darius -Gabriel( numele de Sfant difera) dar cred ca as muri daca ar pati ceva... drept sa iti spun ma sperii din orice si sun doctorita la oricare gest a lui care nu mi se pare firesc la varsta lui ... Acum cand iti scriu mesajul ma uit la el cum doarme si tremur toata... un sfat daca se poate ... dute la o manastire si scrie un pomelnic sau cel mai bine cred ca ar trebui sa vb cu un preot... sa te descarci ...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Caprioara, Carmenela, este foarte fain leaganul. N-o exista si pentru oameni mari asa ceva? As sta si eu sa fiu leganata si sa ma uit la pestisori. Prima daca cand a pus-o taica-sau pe Irina in leagan a inceput sa planga, ca s-a speriat de pestii aia care se miscau. Apoi am luat-o cu lugu lugu si vad ca-i place, aseara chiar a adormit in el.
kamelya, site-ul este http://www.c-sale.hu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Buna fetili...

V-am pus pozici noi cu miss moody si am pus si ceva especially pt fetili care fac dieta... enjoy!!!

Pupici

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

delicioase fetilii

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Gini mercy

ma duc sa dau la printzesa de papa si dupa ne tiram pe afara

va

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dara foarte dulce papusica, eu zic ca seamana cu amandoi dar nu ma prea pricep, nici de Irina nu imi dau seama cu cine seamana ma bucur ca Denisa e bine.

DiaFili esti fericita cu fata mare, felicitari.

Diana , ne-ai lipsit.

Marimar sanatate multa!

Anka mi-au placut mult pozele cu Eliza la gradi si m-a apucat asa o nostalgie .... cum trece timpul asta de repede

Mina spor la pregatiri

Camy

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BIRI - asa cred, ca o batea, ca altfel nu imi explic spaima Elizei, cand venea bona dimineata. Ii era frica de ea! A inceput pe la vreo 2 saptamani de la inceperea colaborarii. Dupa alte 2 saptamani am incetat colaborarea si am dus-o la gradi.
Stiu ca erai interesata sa iti povestesc despre reactiile Elizei la ruptura de mine, la schimbarile (prea multe) prin care a trecut... Ei bine, asta e un aspect....
Din pacate, nu am avut ce sa fac... Eram 10 ore pe zi la serviciu, lipseam 12, ca o ora faceam pe drum, una seara si alta dimineata... nu avem pe nimeni aici, deci bona era de capul ei. Dupa mult timp mi-a zis o vecina ca o auzea pe Eliza plangand toata ziua, dar i-a fost jena sa imi spuna. Eu i-as fi spus, daca eram in locul ei...

MINA - n-am prea inteles in ce situatie esti. Adica esti platita la negru? Eu am fost in situatia ta cand o aveam pe Eliza, si pana la urma ei au castigat. N-aveam decat sa stau acasa pe 2 milioane 800... M-am dus la serviciu imediat, nu mi-am luat nici macar pre si post natal, din aceleasi motive... M-au trecut in concediu de odihna, iar hartiile le-am "manarit"... Nu aveam nici forte si nici bani sa ma tarai cu ei prin judecati, nu aveam cu ce sa demonstrez ca salariul meu era ceva mai mare, dar aveam nevoie de salariu oricum, ca sa platim rata la casa.
Asa ca am inghitit-o, mi-am cautat apoi in alta parte.
Dar am sacrificat-o pe Eliza...

CAMY - ma doare cand vad cat suferi... Tot citesc la "Sufletul credintei" dar nu sunt in stare sa comentez in vreun fel...
E prea mult pentru tine, parca iti faci rau singura, nu vreau sa te supar in vreun fel, dar nu poti sa iti rasucesti atata cutitul in rana... Nu lasi sa treaca durerea, o trezesti mereu. El va fi mereu cu tine, nu ar insemna sa il uiti, nici vorba, dar fetele au dreptate, trebuie sa te gandesti cu seninatate la el, sa ai grija si de tine, nu te lasa sa ofilesti mai mult de atat! Citeam ce spuneai despre mama ta.... Cred ca este si ea cu inima cat un purice... Cred ca si ea traieste drama asta la fel ca tine, si in plus se mai teme si pentru tine...
Durerea nu va disparea niciodata, dar o poti lasa sa se ascunda, nu o mai tine vie, iarta-ma, dar simt de parca e un foc pe care il intetesti mereu...
Ai grija de tine, trebuie sa ai mintea intreaga... Nu iti place sa ti se spuna ca esti tanara si ca ai viata inainte, stiu, dar chiar esti! Esti tanara si nu poti astepta sa te imbolnavesti lent...
Cobori cobori cobori, dar pana unde? Trebuie sa gasesti forta sa te ridici, sa iti continui viata, trebuie.
Inca o data, iarta-ma daca te supar, dar ma gandesc si eu, atata pot sa ma gandesc, ca de inteles nu pot, nu pot pe de-a intregul, dar ma gandesc ca si mama ta sufera sa te vada asa, poate ca si ea se imbolnaveste lent, poate ca si Cristi la fel,... Trebuie sa va gasiti fortele sa continuati.
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea putere, sa va repare sufletul frant iar ingerasul Darius sa se odihneasca in pace!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput