Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

ASA DOARME UN EROU

ASA STAU TOATA ZIULICA CU OCHII LARG DESCHISI, MA CHEAMA BEBE REDBULL

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

cat e de scuuump! m-am stricat de ras cu bebe redbull. se pare ca de la un timp le place tot mai mult sa caste ochii pe pereti. a mea nu doarme de la 8. se agita pana se oboseste si pica singura, iar eu sunt mandra de ea ca-i capabila sa adoarma fara adjuvant (tzitzi)

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce ma ofticati, aveti niste bblushi perfecti. stau si "salivez" la pozele voastre, eva, kristin.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

ASA DOARME UN EROU

ASA STAU TOATA ZIULICA CU OCHII LARG DESCHISI, MA CHEAMA BEBE REDBULL

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

ADORABIL!

Eu, iepurica 38+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, a crecut Luca, sa stii ca se vede foarte bine evolutia intre primele si ultimele poze

Noi toata dimineata am avut program de plans, nu o doare nimic, e doar plans de alint. I se inchid efectiv ochii dar vad ca inca nu cade la datorie.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

apropos de cununat, botezat si alte lucruri mitice. o sa va spun 2 intamplari reale.
1. o buna cunostinta a mea era in targul iasului cu niste amici. tipa cu care era se chinuia de vreo 8 ani sa fac nu bb si nimic. incepuse a se resemna de acum. era ziua de sanziene cand se plimbau ei prin iasi. toate bune si frumoase, intra intr-un restaurant, comanda ceva de mancare. intre timp cunostinta mea vede trecand prin fata restaurantului o batranica cu multe buchete de sanzaiene. fuge repede si cumpara 2 buchete, unul ei si unul tipei cu care ea. il ofera buchetul si ii spune mai in gluma mai in serios ca o sa faca o fata pe care sa o cheme Sanziana. tipa ii spune: iti bati joc de mine, de 8 ani ma chinuii sa fac un copil si tu vii si-mi dai un buchet de sanzaiene si imi zici ca voi face o fata? bun...pleaca de la restaurant, merg pe la mitropolie...se inchina fiecare in legea lui. dupa o luna, tipa ii comunica ca e insarcinata. si a nascut o fetita pe care au numit-o Sanziana.
2. contabila de la unul din restaurantele cu care avem noi o colaborare buna, in tineretea ei a botezat mai multi copii. se marita si vrea si eu un copil. si dai si lupta si dai si lupta si nimic. merge la "n" doctori si preoti, tine canoane peste canoane si nimic. intr-o zi isi ia singura un canon sa boteze un copil. toate bune si frumoase..nimeni din cei cunoscuti nu nastea si nu avea cui boteza. stand ea frumos la rand la nu stiu ce, in fata ei 2 femei povestea una alteia ca a lasat-o cumatrii inainte de botez si nu stie ce sa se faca ca nu are nasi la copil. ea bucuroasa nevoie mare. din senin asa ii spune femeii ca i-l boteaza ea. asta mirata, doamna dar nu ne cunoastem, nu stiti cine sunt, nu va stiu, imi botezati copilul asa pur si simplu. la care ea : DA, vi-l botez. asta se intampla inainte de postul craciunului. a avut putine zile la dispozitie sa cumpere cele trebuincioase pt botez, dar s-a descurcat. de craciun contabila mea afla ca e insarcinata.
eu una ma ghidez asa dupa semnele care le primesc de la DD si de la fratiorul meu ingeras. m-au ajutata tare mult pana acum.

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of Delphinash... cum adica fratiorul tau ingeras?

Si eu as vrea sa mai botez un copil, dar tot asa, nu am pe cine... :(

Se ofera cineva???

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu caut nasi pt cipri. v-am mai pove de nasii nostri de cununie si de botez ai alexei , de data asta suntem in aer. nici nu pot sa vb cu nimeni ca poate iar se scoala astia cu saminta de scandal, nici nu stim ce sa facem.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!Remember me??
Felicitari proaspetelor mamici multa sanatate voua si puiutilor vostri!
Eu sunt cu cititul la zi si urmaresc grupul celor 7 gravidute care au mai ramas..va tin pumnii..putin a mai ramas.Ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca mai sunt 2 saptamani si punem punct odiseei noastre!
Noi suntem bine..fara colici, noaptea dormim la 3 ne trezim sa mancam.Ziua ..ehee,alta poveste..dormim afara non-stop, in casa dormim cate 15 min, vrem tzitzi mereu..suna cunoscut??
Pe 27 sept am avut botezul..a fost superb! Multe emotii si distractie de nota 10.Ieri ne-am bisericit.
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

buna dimineata!
Alexia e bolnavioara..ii curge nasul,o tot aspir si are niste mucisori ca ma tot intreb unde incap.Nu vrea numa in brate,iar eu sunt praf de obosita ,dar nu asta conteaza.A venit dr si ne-a dat trat.Mi se rupe sufletul cand o aud cum plange.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi...am cam lipsit pentru ca bobocelul meu la fel ca multi altii de pe aici dupa cum am vazut, sta treaz toata ziua si nu vrea sa doarma decat afara, cum ajungem in casa cum se trezestes i nu-i place sa stea singur, are nevoie de ompanie si astfel nu prea pot face mare lucru....a crescut foarte frumos dar inca ne luptam cu colicii ...se pare ca nimic nu da rezultat...am primit acum o reteta de la cumnata din Franta cu un sirop care i l-a dat ei fetitei si a scapat de colici...acum sa vedem daca la noi exista aceste ingrediente...sper sa fie si atunci o sa va dau si voua reteta.

Felicitari proaspetelor mamici!!! Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!

La cat mai multe lunite si ani plini de fericire si bucurii pentru Carla de Anca, Luca de Mussete, Luca de Maria si Florin de Claudinna. Sa cresteti mari si frumosi!!!

delphinas ma bucur ca mai intri pe la noi si ma bucur sa vad ca ai un anumit otimism in tine pe care sper sa nu-l pierzi niciodata
andreea_and, nocom ce faceti? mai dati cate un semn
gata! trebuie sa ies!!!!
Pupici tuturor!!!!

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput