Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 7
EvaF spune:
Fi-miu doarme de doua ore! Ce o fi patit? A adormit la tzitzi si acu' doarme in pouf, adica nu in brate!!! Wowwwwwwwwwwwwww!
Noaptea doarme de rupe, 9 ore, 10, doarme 6 ore legat din nou, pana la 04, apoi mananca repede pe fuga, hapaie, se ineaca, sta cu ochii inchisi de somn, apoi iar doarme pana la 07, si acum vad ca doarme!
Bine ca doarme noaptea!
Dar acu' am o noua problema: el doarme noaptea muuuult pt ca nu doarme ziua! Noi il cam obosim seara, punem muzica, dansam, facem baita lunga, sa doarma mult si bine! Intrebarea e: daca incepe sa doarma ziua, o mai dormi asa mult noaptea?
Mda, a deschis un ochi, ma supravegheaza! ![]()
Multumim pt vorbele frumoase!
Da, Anca, s-a dezvoltat frumos, s-a lungit mai mult decat s-a latit! ![]()

La multi ani, pui de Maria2004!!!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Raluca83 spune:
buna fetele
Am postat si eu cateva poze cu piticuta mea pe contul comun, pt cine vrea sa ne vada!![]()
Vroian sa va intreb cate scaune fac pe zi puiutii vostrii? Pitica are o saptamana si mananca cate 90 de ml la o masa.Ii dau si formula pt ca deocamdata la san nu fac fata, dar mi se pare ca face cam putin kk pt cat mananca.
Voi dupa cat timp atiu iesit afara cu
?
Felicitari celor care ati nascut, bebei sanatosi si refacere rapida !!

Raluca mamica fericita de Bianca Florentina
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca83 buna fetele Am postat si eu cateva poze cu piticuta mea pe contul comun, pt cine vrea sa ne vada! Vroian sa va intreb cate scaune fac pe zi puiutii vostrii? Pitica are o saptamana si mananca cate 90 de ml la o masa.Ii dau si formula pt ca deocamdata la san nu fac fata, dar mi se pare ca face cam putin kk pt cat mananca. Voi dupa cat timp atiu iesit afara cu ?Felicitari celor care ati nascut, bebei sanatosi si refacere rapida !! ![]() ![]() Raluca mamica fericita de Bianca Florentina ![]() |
raluca, a mea in primele 2 saptamani facea aproape dupa fiecare masa, adica si de 10 ori pe zi. acum la 4s face dimineata si seara. afara am iesit din a 5-a zi de viata, prima data 5 min, iar acum stam si cate 2 ore. depinde de vreme si de vant.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_irina_ spune:
Pupici fetelor,
scriu in viteza ca si eu am bebe red bull (vorba evei). Si mai avem si dureri de burtica...
Intrebare pentru fetele cu bebei colicosi: bebeii vostri gem in somn? Ca a mea geme non stop si nu imi dau seama de ce. Eu zic ca de la burtica, sotul tot ma bate la cap sa o duc la medic. Cu virozele astea eu nu ma duc la medic...
fericita de
- Andreea
bitza2008 spune:
Raluca eu ce sa mai zic..al meu face la 3-4 zile si atunci ajutat cu ceai de musetel
si e alaptat exclusiv la san. La incaput facea de vreo 7 ori pe zi..dupa aia s-au rarit scaunele

Corrina cum se mi simte Mihnea? La ochisor ma refer, a functionat masajul??
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Raluca83 spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Raluca eu ce sa mai zic..al meu face la 3-4 zile si atunci ajutat cu ceai de musetel ![]() si e alaptat exclusiv la san. La incaput facea de vreo 7 ori pe zi..dupa aia s-au rarit scaunele![]() ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Cam asa face si pitica mea...Dar mi se pare cam putin

Raluca mamica fericita de Bianca Florentina

bitza2008 spune:
Raluca eu la 14 am programare la pediatru si te anunt ce mi-a zis poate te ajuta.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
EvaF spune:
De citit: http://www.babycenter.com/is-it-normal-baby?scid=momsbaby_20081014:2&pe=2Uvr0dY
Va va spulbera cam toata paranoia, mamici!
Asa multe lucruri sunt normale din tot ce s-a dscutat aici...
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Luca se face mare!!!
anca81 spune:
Irina, e OK, bb-ii gem, se screm si scot tot felul de sunete in somn saracutii. Carla chiar si scanceste in somn sau plange de-a binelea. E normal, stai linistita. Mi-a spus mie un doctor ca ne vom stresa din orice, daca plange bebe - de ce plange, daca nu plange - de ce nu plange. Asta e viata de mamica.
A fost soacra-mea pe la mine si a scos-o pe Carla la plimbare. Premiera
Am vrut sa o fac bunica moderna cu marsupiu da' n-a vrut 
Eva, Luca are un program foarte bun de somn noaptea, e super ca poti sa te odihnesti si tu. Pentru mine ziua trece cum trece dar daca noaptea are Carla program ma termina. Bine ca totusi nu se trezeste decat o singura data.
Fetele, voi la ce ora ii faceti baita bebelusilor? Exista ceva tips-uri sa doarma ma bine (si mai muuuuult)?
Ieri i-am facut baie singura, am stropit toata baia
, n-am gasit nici o solutie pentru clatit (nu-mi gaseam a treia mana) asa ca am bagat-o sub robinet in cada mare. S-a uitat ea putin mirata la mine dar n-a carait.
Si inca ceva, fiica-mea rade de-a binelea acum, cu toata gurita ei stirba. E totala. Ajunge doar sa-i atingi nasucul cu degetul sau obrajorii si incepe sa rada si sa gangureasca
Daca e bine dispusa, bineinteles.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anca81 Eva, Luca are un program foarte bun de somn noaptea, e super ca poti sa te odihnesti si eu. Pentru mine ziua trece cum trece dar daca noaptea are Carla program ma termina. Bine ca totusi nu se trezeste decat o singura data. Fetele, voi la ce ora ii faceti baita bebelusilor? Exista ceva tips-uri sa doarma ma bine (si mai muuuuult)? Ieri i-am facut baie singura, am stropit toata baia Si inca ceva, fiica-mea rade de-a binelea acum, cu toata gurita ei stirba. E totala. Ajunge doar sa-i atingi nasucul cu degetul sau obrajorii si incepe sa rada si sa gangureasca Daca e bine dispusa, bineinteles. Mamica fericita de Carla Alexandra ![]() Piti mic se face marePovestea puiului meu drag |
Ii facem baie mereu la 20.30/20.45, apoi de la 21 alaptat pana la 21.30/22hOO. Si apoi doarme dus!
Tu ai salteluta easy bath? Ca asa nu ai nevoie e a treia mana! Cu o mana tii de salteluta si il sustii sa nu se afunde rau in apa, ca el pluteste usor, si cu o mana il limpezesti! Eu il clatesc cu apa din ibric, nu pun dusul ca mi se pare agresiv!
In rest, stat afara mult, eu il scot seara, pe la 17-18, ziua stat in zgomot, eu il tin ziua numai in living cu TV cu sonor destul de tare, cu lumina, asa intelege ca e zi si e altfel decat la el in camera unde e umbra si liniste! Nu trebuie sa existe confuzii intre momentele zilei. Cum il pun in pat seara adorme dus, ca stie ca dupa baie (nu plange cand il pregatim de baie, nici in baie niciodata, ii place, a priceput ritualul) apoi, uscat cu foehnul, schimbat, etc, direct deschide gurita ca stie ca e ora de papa, si adoarme usor la san pana dimineata!
Seara al meu vine acasa cu mare pofta de fi-su, asa ca pune CD urile lui cu muzici care mai de care mai ritmate si danseaza cu el! Si asta il oboseste!
Importatnt e sa faca diferenta clara intre noapte si zi si sa priceapa ritualul inainte de culcare, baie, alaptare, sa ii placa!Daca nu plange inseamna ca a inteles ce urmeaza, toate etapele, si va dormi dusa! Asa functioneaza la noi!

Copiii mici vad ca nu au multa imaginatie, le plac ritualurile, tabieturile, asa functioneaza ei, cel putin al meu asa este!
Si Luca gangureste, iar la o luna mi-a oferit primul zambet larg si stirb! Uneori am impresia ca va spune ceva, e chiar nervos si scoate sunete simpatice, sau cand rade zici ca, de fapt, chiuie!
Laura, multa sanatate Alexiei!

Noi pe Luca l-am scos prima oara afara la 11 zile, cam 10 minute, un sfert de ora, iar saptamana urmatoare cate 2 ore zilnic!
E important sa iasa la aer, sa i se intareasca sist imunitar! Cum e important sa stea nu prea infofolit, la fel cum stam noi! Eu si acum ziua il tin in body cu mneca scurta, mai putin cand il scot afara si ii pun salopeta!
Moooama, ce sfaruri dau, zici ca sunt mama de un secol!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Luca se face mare!!!