Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
felicic76 spune:
anca:
fetele care si-au facut de cap, singurele pe acasa! Deja Carla are personalitate, sunteti domnisoare mari de acum!
iepu: 
Delphi: ar fi bine daca poti sa-i si cununi pe parinti. Eu am botezat in iunie si februarie eram gravida! Am fini pe care i-am cununat, dar parintii micutei pe care am botezat-o au hotarat sa faca nunta anul asta, pe 20 sept, ori eu nu m-am simtit in stare sa fac fata la o nunta la tara, cu toate obiceiurile. Si daca stau si ma gandesc, mai bine ca nu i-am incurcat, ca in zilele alea eram la spital parca
Mai fa o barza zilele astea, poate se pozitiveaza. 
39+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui khristin Voi dati picaturi de vitamina D bebelusilor alaptati la san? |
Da, Khristin, ii dau vitamina D3, Vigantol Oil, doua picaturi in fiecare dimineata incepand din ziua 14, pana la doi ani! Toti bebeii iau asa, doar prematurii iau 3 picaturi, cum scrie pe prospect! Plus ca il scot des la soare, vitamina D din natura, pt asimilarea Ca din lapticul meu!
Chestia cu Vigantolul e controversata; in Franta acum cativa ani a fost scos de la bebei, considerat o chestiune de Marketing. Cumnatei mele la primul bebe i-au dat si la al doilea i-au zis sa nu ii dea ca e inutil, e praf in ochi! Acum e iar "la moda"! Ce sa zic, ii dau, nu stiu cat e de util contra rahitismului, rau nu ii face, oricum!

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
bilita2077 spune:
buna. sunt adina,din craiova,si as dori sa ma alatur celorlalte mamici. am nascut pe 15.09.2008 la ora 0:15 un baietel de 3.570kg si 50 cm,apgar 8, nascut la termen 39 de saptamani.
la multi ani bebelusilor nascuti in data de 15.
va-am
ma duc la 
kitzy spune:
Mendy eu am avut cezariana pt ca Diana era situata pelvian, totul a decurs mai mult decat ok, n-a fost asa rau cum ma asteptam ![]()
Anestezia nu m-a durut deloc, in timp ce ma disecau, eu povesteam si radeam cu anestezista si restul echipei de pe acolo, cand il scoate pe bb o sa ai asa o senzatie ca te trage cineva de pe masa
In rest recuperarea a fost ok, calmante am facut o singura zi, eu am fost operata dupa-masa si seara m-am intors un pic pe o parte in pat, a doua zi m-am dat jos din pat...deci durerile pt mine n-au fost foarte mari, acuma depinde si de rezistenta ta la durere.
Dupa o saptamana ma miscam de parca n-aveam nimic, doar o usoara jena la pus/dat jos din pat.
Sa nu te sperii, nu e chiar asa rau.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ilia_99 spune:
aa, am uitat!
delphinas, si eu la fel, cind am nasit, i-am luat cercei - pt fetita, pt baietel o cruciulita mica de aur, pe care i-am pus-o in cadita la baie - haine de scos din spital, spalate si calcate, haine de imbracat dupa botez - pt fetita am gasit o rochie superba, ecru, din satin si dantela... va amintiti poate cum am cazut cu ea in brate, 4 trepte la iesirea din biserica de a inlemnit toata lumea...
platit biserica, inclusiv toate celea pt preot: prosop, sapun, ulei si pinza alba. cea mai civiliata biserica la care am fost - poate va ajuta pe cele din Buc - este Stavropoleos, linga Caru cu bere. acolo ne-am cununat noi, l-am botezat pe bb al nostru si pe finut. nu ne-au cerut nici o taxa, ne-au spus sa dam cit vrem pt biserica si la cununie si la botez. ne-au pus la ce ora am vrut noi, ne-au incalzit apa si ne-au dat si icoana pt prunc, pictata de ei. iar preotul Marian a fost exceptional! spre dif de cel de la Domnita Balasa, care duhnea a bautura de m-a ametit!!!!!!
38+
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
feli, asa ma linistesc cind te vad postind
sabinel, ce frumos creste amalia!
delphinas, DD ajuta! 
anca, si alexei i-a placut suzi, da' numai pina pe la un an si un pic, apoi i-am eliminat-o treptat. niciodata nu a supt degetul.
fug sa hranesc copila ca cica ii e foame rau![]()
alexa si
mami
ilia_99 spune:
apropo de cununat si obiceiuri in care eu n-am crezut, da' le-am facut asa... de fun! noi am facut nunta dupa ce l-am avut pe bb, o nunta neconventionala, cu mireasa in rochie scurta si.. lila, dansind pe U2, na!
la un moment dat, soata sa-mi scoata jartiera, hi, hi, hi... o scoate, habar n-avea ce sa faca cu ea, asa ca o arunca in spate, fara sa se uite. o prinde un amic necasatorit! buuun! eu oricum vroiam sa-i dau prietenei lui buchetul, ca de aruncat n-aveam cui, ca toate erau maritate. ii dau fetii buchetul, iar glume, hi, hi.. asta era in mai 2006. in septembrie ea ramine gravida, in aprilie 2007 se casatoresc si in septembrie le-am botezat baiatul!!! asa ca... or mai fi si adevarate astea...
38+
EvaF spune:
ASA DOARME UN EROU
ASA STAU TOATA ZIULICA CU OCHII LARG DESCHISI, MA CHEAMA BEBE REDBULL
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Delphinas spune:
da...am vb cu vara mea care e asistent maternal la spital si mi-a zis parerea dr...e cel mai frumos si sanatos copil care s-a nascut ieri...doar are 4200 de gr.
bun...azi ma duc la ea cu ceiuc de care ati zis voi, iaurt dietetic, cumpar hainute, fug si le spal si le calc. cumpar si dero pt bebei si balsam am oricum pt bb, ca sotu meu numai asa ceva prefera.
eu am notat tot ce m-ati sfatuit si vad eu cum abordez azi problema ca sa il nasim pe bimbocel.
fetele mele dragi...ce ma fac eu fara de voi?
cate am invatat de la voi...o sa-mi fie de folos pe viitor.
poze
Just Me
Poate acum
sabinel spune:
buna dimineata! dam o cafea cu mult lapte tuturor. multumim mult de aprecieri!
simodina, e topit rau dupa fii-sa. a fost un copil taaare asteptat.
felicic
sa vezi tu cand se va naste bebe vlad cat de frumos va fi. ai toata consideratia mea ca esti o fata de pus pe rana
alina cea sadica

in rest
toate fetele si pe cele ce-au nascut le asteptam acasa refacute si cu bebici sanatosi si mai ales cu poooozeee!!!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii